Şimdi Ara

TiVo stream 4K (45. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.186
Cevap
39
Favori
73.078
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Hocam 5 dolar peşinde koşarken 10 dolar kupon verdi Amazon. Eşimin Kindle hesabına baktım. Prime fırsatlardan uygulamayı indir 10 dolar kazan yazıyordu. Şuanda 44 dolara aldım. Kapanma sırasında varacak gibi duruyor. 5/10 dolar uyarısı bana da geldi. Birşeyler alırız yine :)


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar, tivo tv eski olduğu icin görmüyor, ses sistemimde yok acaba ses kısma acma tuşunu aktif edemiyormuyuz tv tanimayinca

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: adibes

    Malesef bilgim yok hocam ama, 5 dolarlık indirimi amazon.com sitesi üzerinden 1 aylık ücretsiz prime denemesini başlatıp sonrasında da prime platformunda video izlemen karşılığında verdiği için yeni üyelik ile ilgili olduğunu düşünmüyorum lakin prime sitesinde video izledikten hemen sonra indirim gelmiyor bana yaklaşık 8 saat sonra indirim kullanabilirsin maili geldi. Sonrasında da ürünü alıp indirimden faydalandım. Hatta ödeme gerçekleşip kargo yola çıktıktan sonra bir mail daha geldi ve amazon.com üzerinden ilk alışverişini yaptığın için 10 dolar üzeri 5 dolar indirim kazandın diye bir mail daha geldi. Bilginize..

    bu kazandığımız 5$ dolar bir yerde gözüküyor mu? Aynısı yaptım hocam sonra mail geldi 30 gün içinde kullanın diye ama bir türlü düşmüyor ödeme kısmında gözükmüyor.

    TiVo stream 4K



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seas79 -- 1 Mayıs 2021; 0:47:59 >




  • seas79 kullanıcısına yanıt

    Merhaba, bilgisayarım bozuldu o yüzden telefon uygulaması üzerinden gösterebilirim. Şuan bende aktif olan bir prime kuponu var. Prime ile ilk defa alışveriş yaptığım için tanımlandı. Bu sizin prime aktif ederek sahip olduğunuz kupondan farkl. Zannedersem aynı şekilde kuponlar kısmında gözükmüyordu o da ama herhangi bir ürünü incelerken resimlerini eklediğim gibi alt kısmında belirtiliyor 5 dolar indirimle alabilirsiniz diye ve ödeme esnasında da ayrıca yine fotoğrafta belirttiğim gibi kullanmak ister misiniz diye soruyor. Sizde de bu şekilde gözükmesi lazım diye düşünüyorum.

    TiVo stream 4K


    TiVo stream 4K

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Teşekkür ederim hocam bakayım...
  • Bilindiği gibi USB-C (kutunun sağındaki type-c girişi) girişine uyumlu USB çoğaltıcı (USB 2.0 destekliyor) takılılıyor. Bu çoğaltıcıya da USB ethernet RJ45 takıldığında bazı kullanıcılar ethernetin çalışmadığını yazmışlar. USB ethernet RJ45'i boxun micro USB portuna (DC-5V-1A) takıldığında ise sorunsuz çalıştığını belirtiyorlar. USB Ethernet RJ45 bu porta takılırsa, boxu da beslemek için tv'nin boş USB portuna takmak gerekiyor. Bazı kullanıcılar Tv'nin USB portundan beslenen boxun saçmaladığını (reset atma, kitlenme) yazmışlar. Bu boxun wi-fi çekim gücünün çok iyi olduğunu bizzat kendim test ettim. Alternatif olarak nete ethernet ile de bağlanmasını istiyorum. Çünkü bu bağlantıda hız daha yüksek ve stabil oluyor. Çözüm önerisi olan var mı?

  • Merhaba arkadaşlar bu medya oynatıcısını şuanda nereden temin edebiliriz ? Ve alanlar memnun mu acaba ses ve görüntü kalitesinden ?

  • WatchAndLearnn

    Ben 45 sayfayı okuduktan, diğer yerli ve yabancı formları gezdikten sonra aldım. Sende okursan kafandaki soruların cevaplarını bulabilirsin.

  • Merhaba eğer ilgilenirsen şuan kargoda 3-5 güne gelmesini beklediğim bir tivo cihazı var. Arkadaşım için sipariş vermiştik fakat o sonradan vazgeçip android bir televizyon almayı tercih etti. Ben de gelecek ürünü ya letgo üzerinden satacağım ya da 30 gün sonra geri iade yapacağım. Forumdaki arkadaşlar almak isteyen olursa mesaj atabilirsiniz.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • adibes A kullanıcısına yanıt

    Şuan hemen almayacağım bir aya kadar almayı planlıyorum amazon üzerinden biraz araştırma yapayım teşekkürler.

  • kumandayı mouse olarak kullanabileceğimiz bir uygulama var mı acaba.sanırım mi boxta kullanılabilinen mouse toggle bizim tivo ile uyumlu değil,öneriniz olursa sevinirim.

  • telegram grubuna bu linkten ulaşabilirsiniz
    https://t.me/TivoStream_4K

    Chromecast, dynalink, tivo stream 4k ve verizon için de
    https://t.me/SorunsuzBox
    Böyle bir grup var

    İkisinde de yaklaşık 300 kişi duruyor
    Faydalı olur diye paylaşayım dedim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alimmm78 -- 5 Mayıs 2021; 12:46:20 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ettu E kullanıcısına yanıt
    Hocam “ boxu da beslemek için tv'nin boş USB portuna takmak gerekiyor” burada neyi kasettiniz

    Tivoda 2 port var type c ve micro olan

    Microya ethernet takınca
    Tivoya enerjiyi nasıl veriyoruz, dediğinizi tam anlayamadım

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • micro USB portuna takılı (DC:5V) USB kablosunu tv'nin boş USB portuna da takabilirsin demek istedi sanırım. TV'nin USB portu da 5V enerji veriyor. type-c portuna da USB çoğaltıcı takılıyor. Bu çoğaltıcıya da mouse vericisi, USB flashdisk takıyorsun.

  • MyhM66 M kullanıcısına yanıt

    İKİ adet aldım . wifide hiçbir sorun yok. internet hızımın nerdeyse tamamını görüyor.

    mibox kullanıyordum öncesinde, kesinlikle miboxtan daha iyi bir cihaz.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: WatchAndLearnn

    Merhaba arkadaşlar bu medya oynatıcısını şuanda nereden temin edebiliriz ? Ve alanlar memnun mu acaba ses ve görüntü kalitesinden ?

    DDR4 ram.

    2T2R MIMO özellikli G.bit WIFI

    cihazı cazip hale getiriyor.


    Mecool KM2 çoklayıcı ve aparat gerektirmeyen bir alternatifi.

    Bir üst çipsette Google Choremecast 2020 ve

    Türkiye için üretilen Botech Wzone var.

  • beyler cihazı direk kumandadan açıp kapamanın yolunu bilen varmı? tv ile birlikte açılıp kapanıyor baya uğraştım bir sonuç elde edemedim.

  • Tivo için Ugreen 3x USB 2.0 +Ethernet portlu dağıtıcıyı (dağıtıcıda USB 2.0 flashdisk (dahili hafızayı arttırıyor), mouse vericisi takılı) satın aldım. Fırttırma modunda 2 gün uğraşmama rağmen dağıtıcı uyumsuz çıktı. İade edeceğim. Çözüm olarak OTG kabloya mouse vericisi bağlı (type-c portuna takarak) sorunsuz kullanıyorum. Yine OTG kabloya 16GB flashdisk bağlı (dahili hafızayı arttırmak için) (type-c portuna takarak) sorunsuz kullanıyorum. Sorun her ikisini de aynı anda kullanamıyorum. Bir çözüm de infrared mouse kullanmak. Böylece mouse vericisi OTG kabloya bağlı, Mouse ile birlikte kullanabilmek. Tivoyu USB dağıtıcı ile sorunsuz, flashdisk ve mouse vericisi takılı şekilde kullanan var mı? Farklı önerisi olan varsa memnun olurum.

    TiVo stream 4K




  • ettu E kullanıcısına yanıt
    dostum baştaki mesajları bi kontrol edermisin. kullandığım ürünleri yazmıştım ucuz bi usb3 çoklayıcı ile mause, 3 tb hdd ve coreelec kurulu usb yi sıkıntısız kullanıyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi srknzr -- 9 Mayıs 2021; 10:28:47 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Linkte birçok ürün var. Hangisi acaba? Bu USB dağıtıcılardan uyumsuzluk sorunu nedeniye iyice tırstım. Bluetooth mouse alıp sorunu çözeceğim.

  • 
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.