Şimdi Ara

Tivibu ve TTNet Deneyimim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
324
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba.

    2 gün önce TTnet tarafından verilen Tplink modemim(2 sene önce verdikleri) yandı. Adaptör çalışıyor ama Modeme elektrik dahi gelmiyordu. Üstünde de sarı bir leke oluşmuştu modemin önlü arkalı. TTnet'i aradım, müşt. temsilcisi modemin garantisinin 3 yıl oldugunu ve devam ettiğini, mng kargoyla anlaşmalı olan firmaya göndermem gerektiğini belirttiler. Tamam gönderelim ama ben 20 iş günü internetsiz ve IPTV kullanıdıgımdan tv izleyemeyecegim dedim. Malesef bişey yapamıyoruz dediler.

    Sonrasında Tivibu'yu arayım dedim ve durumu belirttim. Müşteri temsilcisi modeminizi zaten biz vermişiz size dedi ve ertesi gün bedelsiz yeni modem göndereceklerini söylediler. Dün teknik servis geldi ve yanan modemin aynısını (VDSL Destekli) kutulu bir şekilde getirdi, internet ve Tivibu IPTV kurulumunu yaptı ve gitti.

    Hizmetten son derece memnun kaldım ve sizlerle paylaşmak istedim. TTnet üzerinden yapılamayan şey nasıl oluyorsa TiviBu üzerinden yapıldı ve beni mağdur etmediler. Aynı şekilde başınıza birşey gelirse her iki tarafı da aramak gerektiğini bilin istedim.

    Hayırlı günler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi firat1337 -- 26 Aralık 2018; 18:10:32 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.