Şimdi Ara

Tivibu Uydu hk.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
391
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaslar dsmart aboneliğimin bitmesine 3 ay kaldı tivibuya geçmeyi düşünüyorum. siteden baktımda süper paket tivibu uydu belgesel kanallarında nat geo wild yok. dogrumu bu acaba? bide tavsiye edermisiniz. tesekkurler.



  • Evet,NG Wild mevcut.Kanal listesi güncel değil.Platformun uydu cihazı dışında pek bir sıkıntısı yok gibi ama Dsmart kullanan birinin Tivibu ya geçmesi için herhangi bir sebep göremiyorum.
  • NG Wild var, platformu tavsiye ederim birde Humax kutu vermeye başladılar mükemmel oldu.
  • Dediğin kanallar var hocam, bende bugün geçtim tivibu ya humax verdiler, kalite olarak belki dsmart kadar etmez belki ama gayet tatminkar etti beni, 9 tl den faydalanabildim, dsmart 22 tl den inmedi bende iptal etmiştim geçen hafta

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar merhaba size bir sorunumdan bahsedicem yeni fark ettim. Odamda tivibu uydu kullaniyorum salondaki tv de ise dsmart var bugun sunu fark ettim. Salondaki dsmart cihazi acmadan benim diger tvdeki tivibu cihaza sinyal gelmiyor defalarca denedim sonra dsmart fisini cektim tivibu dondu. Bunun sebebi ne olabilir bilen var mi? Lnb 8 girisli farkli kablolarla izliyorum elbette. Bu neden olabilir sizce?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler tivibu uydu sinema lakerimi yoksa super paketini akşam daha faydalı olur ( bu arada TT net kullanıcısı değilim o yüzden indirimli fiyatlardan alamıyorum . bunu göz önünde bulundurun)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kesinizmirliksk2

    Beyler tivibu uydu sinema lakerimi yoksa super paketini akşam daha faydalı olur ( bu arada TT net kullanıcısı değilim o yüzden indirimli fiyatlardan alamıyorum . bunu göz önünde bulundurun)

    Süper pakette maç olmuyor bir kere. Sinema paketinde nat geo fox ve sinema kanalları var. Ama premier lig, seria a, liga nos'a filan bakarım diyorsanız süper paket alın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.