Şimdi Ara

Tivibu Uydu Cihazının Garip Sorunu!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
156
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar başka açtığım başlıkta da bundan bahsettim ama merak ediyorum aynı sorunu yaşayan var mı? Çünkü haftalardır bu konuda bir çözüm üretilemedi.

    Bu hafta itibarı ile sanırım cihazım 8. defa değiştirilecek. Hatta belki 9. defa olabilir.

    Cihazda çözümlenemeyen sorunum devam ediyor. Yeni cihaz takarak çözeceklerini sandıkları sorun yeni cihazın da eskisi ile aynısı olmasından ve teknik servisin sorunun çözümünü bulamalarından dolayı kısır döngüye girdi.

    Sorun: TV seyrederken eğer Tivibu dekodurunun önünden geçerben, yani oturduğunuz yerden kalkıp cihazın yanından geçin, cihazda görüntü duruyor! Bildiğin görüntü duruyor.

    Tekrar TV karşısına geçtiğinizde devam ediyor veya etmiyor. Bazen kanalları dolaşarak kendine gelmesini sağlayabiliyorsunuz, ama o gün şanssız gönünüz ise hiç bir kanal tekrar açılmamak üzerine sinyal yok uyarısı alıyor. Bu bazen bir gün sürebiliyor yani bir gün boyunca ne yaparsanız yapın, cihazı açıp kapayın, fişi çekin, anten kablosunu çekin, hiç bir işe yaramıyor, artık o gün size TV yok.

    Bu garip, insanı anten gibi gören sorunun nedenini çözemedim. Eve gelen teknik servis bazı cihazlarında elinizi dekodurun üzerine koymadan çalışmadığını çektiğiniz anda da durduğunu söyledi! Haydaa.

    Sizde böyle bir sorun var mı oluyor mu merak ettim?








  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.