Şimdi Ara

Tivibu Sinema Paketi Kampanyasına Dikkat, Dolandırılmayın!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
6.253
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Yaklaşık bir iki hafta önceden başlayan bir Tivibu aramalarından sonra sonunda pes edip paketi kabul ettim. Ttnet kullanıcısı olduğum için sözleşme sürem bitiyordu ve yeni bir internet paketim bana 55 liraya geliyordu. Ama Tivibu müşteri hizmetleri sizleri takip ettiği için bu bilgiden haberi var. Bu yüzden beni bir bayan arayarak neden yanında çok ucuza gelen Tivibu Sinema paketini almıyorsunuz 24 ay tahakkük ve beğenmezseniz hiç bir ödeme olmadan iade edebilirsiniz, paketin fiyatı size 65 lira olacak dedi.

    Hatta ben kabul etmeyip düşünürüm diye yapmadım ve yeni Ttnet paketime geçtim ama bu bayan tekrar ısrar ile arayarak arada hiç bir fark yokken ve hiç bir kaybınız yok iken neden geçmediniz beyfendi beni dinleyin ve güvenin size yeni paketi yapalım hemen kurulumu yapsınlar, dedi ve saatler süren inadına boyun eğdim.

    1. Biri sizi ısrarla ve dakikalar boyunca arıyor ve bundan hiç bir bedel almayacağını söylüyor ise, bu bir yalandır, içinizdeki manıtğın sözünü dinleyin ve uzak durun. Ama sizden uzak durmayacak ve sürekli arayacaklardır artık telefon dolandırıcıları gibi bir tuzağa doğru gidiyor musunuz acaba?

    2. Peki sonuç. Cihazım geldi takıldı. Size de bir sözleşme imzalatıp gittiler. Cihazı kanalları kontrol ettim fena değil bir sürü eksiği gediği de var, mesela kanal sıralaması yapamıyorsunuz en fazla favori olarak atayabiliyorsunuz, sevmediğiniz ne kadar veya boş, içeriksiz, gereksiz veya sizin tercih etmediğiniz kanal var ise başta size onları söke söke seyrettiriyor.

    Uydu kanallarınızı da sıralayabiliyorsunuz ama ısrarla radyo kanalları ile beraber açıyor. Yani liseli birinin yaptığı bir uydu alıcısı kullanım türü ile karşı karşıyasınız. Amatörlük ve kullanışsızlık diz boyu.

    3. Peki size söylenen yalanlar nedir?

    Paketimin aradığımda 65 olan miktarının aslında 72 lira olduğunu anladım.

    Size geçecek ve söylenmeyen rakamlar:

    60 lira kurulum.

    30 Lira kullanım bedeli.

    Ayda 2,5 lira olarak taksit taksit alınacaklar.

    Kampanya avantaj tutarı ile toplamda 90 lira, eğer hemen o an Tivibu kampanyasından çıkmaya karar verdiğniizde sizden alınacak.

    Yani hiç bir bedel alınmadan kampanyadan ayrılma yalan.

    4. Bunun yanında taahhüt süresine dikkat. Mesela taahhüt süreniz 23.12.2018 yılında doluyor ise tam o gün aramak zorundasınız. Yani öncesi veya sonrası değil. O gün tam o gün arayarak aboneliğinizi bitirmek zorundasınız. Yoksa yeni paket fiyatı ile otomatik olarak kullanıma devam ettiriliyorsunuz. Bu günü geçerseniz her günün kullanım süresi size eklenecek.


    Yani sizi bağlayacak bazı durumlar ve riskler var. Cihaza ve ekipmanına iyi bakmak ve geri iade ederken dikkat etmeniz gerek yoksa 400 liraya varan fiyatı ile bu da sizden istenecek.

    Yani bir çeşit saatli bomba gibi.

    Benim için cihazın artıları HD yayınları güzel olması, sinema paketi ve belgesel kanallarının çokluğu artı olabilir. İnternet paketim hariç Uydu paketi aldığım için ayda 17,5 liraya uygun da olabilir.

    Ama bu kadar ısrar ile yalan söylenilmesi hoş değil.

    Ayrıca yalanlarını ispat etme şansınız yok çünkü Tivi bu sizi merkezden değil abone merkezlerinden aramışlar diyor, yani suçu başkasına atıyor. Böyle suçlu gözükmemek için 212 kodlu abone merkezinden arıyorlar ama bu merkezi aradığınızda 444 numarası ile çevirmeniz gerekiyor o zaman da Tivibu çıkıyor zaten! Absürt bir durum.


    Karar sizin.








  • Hocam geçmiş olsun. Bu tür abonelikler yerine cam modül daha iyidir platformlar için. Ne ödeyeceğin ne kadar hizmet alacağın bellidir.
  • Aslında orasından bakarsanız iyi, dekodurum da eskiydi, sonuçta Tivibu cihazı da bu açığı kapatmış oldu. Sadece satıcı dürüst olmuyor ona kızdım. Yoksa eğer söz verdiğiniz iki sene boyunca kullanırsanız bir sıkıntı olmuyor.

    Belgesel kanalları ve film kanalları ve bir hayli fazla HD yayın yayın var ve bu fiyata bence iyi. Henüz bir hafta oldu ilerdi bir sorun yaşarsam söylerim.

    Bir de Uydu üzeriden yapılan bağlantıyı almak bence daha mantıklı, kota sorunu internet sorunu yok, uydu anteninize bağlanıyor.

    Garip tarafı Tivibu modunda iken normal kanalların HD yayınları süperken, uydu moduna geçince ayna kanalların HD yayınları vasat görünüyor. Bunu cihaz bilerek mi yapıyor yoksa Tivibu başka bir frekankstan mı alıyor aynı yayınları anlayamadım.


    Yani AtvHD Tivi bu üzerinden daha da kaliteli gösteriyor. Normal moda geçince AtvHD o kadar kaiteli görüntü vermiyor!





  • Ben de 2 gün önce bağlattım 16 mbit 100 akk, tivibu(uydu) sinema ve alo 250 DK 74 TL dedi. umarım söylediği fiyat gelir.
  • EVO64 E kullanıcısına yanıt
    Galiba sizinki daha iyi fiyata gelmiş, 100 gb akk iyimiş benimki 75 gb. alo paketini bilmiyorum. Aynı fiyata daha iyisi gibi geldi bana.

    Uydu kanalından bağlanmak iyi bence internet üzerinden olandan daha iyi gibime geliyor belgesel ve film paketi bence bu fiyata göre oldukça makul. Kanal düzenlemek ve bazen seslerin geç gelmesi veya hiç gelmemesi sorunu oluyor kanalı yenilemek gerekiyor o zaman.
  • aynı sorunları ben de yaşıyorum ses sorunu için ayarlardan dolby olanı evet yapıp bir altındakini dolby d yapın sorun çözülmüyor ama eskiden görüntüden sonra gelen ses böyle yapınca görüntüden önce geliyor. fiyat olarak bana da 75gb paket vereceklerdi siznki ile aynı fiyat fakat benim için kota önemli ısrarla 100 gb istedim o zamanda 74 tl dedi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.