Şimdi Ara

Tivibu Paket kandırmacası!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.239
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Tivibu müşteri hizmetleri 444 5 375 numaralı telefondan bir günde 4-5 kez arandım, akşam saatlerinde müsait olduğum bir vakitte yine arandım, telefonu açtım müşteri temsilcisini dinledim, bana özel Tivibu Sinema paketi hakkında bilgi vermek istediğini söyledi, dinledim... Görüşme sırasında 30 dan fazla HD kanal ifadesi kullandı arkadaş, ısrarla sordum HD kanalları izleyebiliyor muyum diye evet dedi. Daha sonra kurulum için randevu verdim, geldiler kurdular cihazı, ama baktım ki HD kanallar paketinize dahil değildir diyor. Müşteri hizmetlerine şikayet mesajı attım geri döndüler, ama beni yalancı çıkardılar, görüşmede HD kanallarla ilgili herhangi bir ifade kullanılmamıştır dedi hanımefendi, bize de dinletmiyorlar tabi ki ses kaydımızı, savcılık yoluyla dinleyebilirmişiz herkesin malumu olduğu üzere... Kısacası diyeceğim; Koskoca iletişim devi bir firmaya 5 TL fark için beni yalancı çıkarmalarını yakıştıramadım. Tavsiye ya da yorum arayan arkadaşlar olursa diye paylaşmak istedim. İyi forumlar herkese..







  • bende tivibu süper paket kullanıyorum. digitürk gibi sd-hd ayrımı olduğunu bilmiyordum. cihazlar standart olarak hd uyumlu ve tv desteklediği sürece pakatte sunulan tüm kanalların izlenebildiğini sanıyordum. 5tl ayrı fiyat mı istiyorlar hd için?
  • stubburn S kullanıcısına yanıt
    Cevap geç oldu kusura bakmayın. Evet hd paket ayrıca bir paketin ve benim aldığım paketin üstüne 5 tl daha ödemem gerekiyormuş. Önemli olan 5 tl değil de satış temsilcisinin sanki hd kanalları da izleyebilecekmisim izlenimi ile bana paketi satması ve itirazimda bunu kabul etmemeleri. Ses kaydını dinledik müşteri temsilcimiz hd kanal ifadesi kullanmamistir dediler ısrarla. Ben 5 tl için bi yerimden uydurdum sanki 30 dan fazla hd kanal lafını...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ses kayıtlarını iste ..şikayet bildirimi açtır..
  • iptv'de hd paketler +5tl ücret alınıyor malesef sebebini bilmiyorum
  • fp kullanıcısına yanıt
    Bazı müşteriler SD olarak kullanmak istiyorlar IPTV yi seçenek olarak tabi isteğe kalmış durum
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mustafagor

    Bazı müşteriler SD olarak kullanmak istiyorlar IPTV yi seçenek olarak tabi isteğe kalmış durum

    bu dönemde sd diye birşey kalmamalı hd standart olmalı 4k televizyonlar leblebi gibi satılıyorken..
  • Beni de kandırdılar, 6 TL ev giriş paketi ödüyordum, 9 TL fark ödeyin HD uydu alıcılı sinema paketine geçin dediler. kurulum yaptılar ama ev giriş paketini iptal etmediler.

    Şimdi 6 TL ev gişip paketi İPTV ve 17 TL sinema paketi toplam 23 TL faturayı kitlediler. Ne desem pişkin pişkin haklı olduklarını iddia ediyorlar. Müşteri memnuniyet anlayışı sıfır. Şikayetvar a yazdım, tenezzül edip cevap bile vermediler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.