Şimdi Ara

Tivibu Ev vs Tivibu Uydu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.015
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Karşılaştırmada sizce hangisi daha iyi?




  • ev daha iyi, tivibu uydu antenli olduğu için sıkıntı yaratıyor.

  • 1- Tivibu Ev'de kanalların numaraları sabittir, çünkü yayınlar internet üzerinden yapılıyor. Tivibu Uydu'da ise kanalların düzenini sen belirliyorsun.


    2- Tivibu Ev'de HDMI girişi dışında herhangi bir giriş bulunmazken, Tivibu Uydu'da ek olarak bir de USB girişi bulunuyor. (Ve Tivibu Uydu'da Wi-Fi aparatını da kullanabiliyorsun.)


    3- Tivibu Ev'de, içindeki kanallar dışında kanal ekleyemezken, Tivibu Uydu'da, normal uydudaki gibi kanal ekleyebiliyorsun.


    Eğer fazla bir beklentin yoksa, Tivibu Ev senin işini fazlasıyla görecektir. Ayrıca kanalları da oldukça yeterli sayıda..

  • Uzun yıllar tivibu ev kullandım. Tivibu evi farklı kılan şey yayınları durdurup devam edebiliyor olmak. Ayrıca bir haftaya kadar da eski yayınların tümünü izleyebiliyorsunuz. Kutuda bazı basit ek uygulamalar da var ama ben neredeyse hic kullanmadim. Kötü hava koşullarından etkilenmez ama internet kopması durumunda yayın da gider. Yanılmıyorsam uyduya gore biraz daha pahalı. İnternetinin kotali ise tivibu ev kullanımı kıtadan dusmez. Türk telekom internetinizin olması lazim kullanabilmek için. Kanal sayisi uyduya gore azdir ama paketinize gore ek kanallar var tabi ki. Almadan önce sürekli izlediğiniz kanalların olup olmadığını inceleyin



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anthelious -- 8 Mart 2022; 21:44:31 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • anthelious A kullanıcısına yanıt

    uyduda kanal sıralamasını kendin yapman ve olmayan kanallarıda eklemen güzel bir şey...genelde hediye go da hediye ediyorlar ve smart tv de izleyebiliyorsun. kanal geçişleri tivibu ev gibi olmasa da yine de hızlı. uydu daha ucuz ve kanal artısından dolayı ben onu tercih ettim ve tivibu evin sunduğu pek çok şeyide go ile yapabiliyorum smart tvden (yayın geri al, durdur izle, kaydet izle vs hepsi çok iyi çalışıyor)

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.