Şimdi Ara

Titreşimli Ortamda Sabit Kamera

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
278
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba

    İşyerimde kullanmak üzere bir kamera sistemi arıyorum ancak kamerayı üzerine yerleştirmek istediğim malzeme genelde küçük ama bazen yüksek titreşim, sallantıya maruz kalıyor. Burada daha önceden kullanılan kameralarda lens kayması yaşandığı ifade edildi bana. Böyle durumlara dayanıklı bir hareketli kayıt kamerası bileniniz var mıdır? Kameranın iç ekipmanı hasar görmeyeceğinden emin olsam kendim de bir takım dış izolasyon düzenlemeleri yapabilirim ancak iç ekipmandan şüphe ediyorum, lens kayması filan diye söylendiği için.

    Teşekkür ederim



  • Kullanım amacınız önemli tabi bunu bir cep telefonu ile yapabilirsiniz ancak ciddi bir çekim olacaksa sarsıntı engelleyen ekipmanlar var siz kamerayı bağlıyorsunuz titreşimde size sabit görüntü veriyor. Genelde image stabilization kit diye geçiyor. Ya da go pro tarzı bir aksiyon kamerası kullanacaksınız.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Burada sorduğum aslında sabit görüntü değil, onu zaten birçok güvenlik kamerası sağlıyor. Benim istediğim kameranın iç malzemesi zarar görmesin, sürekli maliyet çıkarmasın.
  • Tamam söylediğim aparatlar bu işe yarıyor en kötü bir aksiyon kamera ☺

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.