Şimdi Ara

TITANFALL 2 | PS4 ANA KONU (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.580
Cevap
24
Favori
49.879
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 2. Beta güzel başladı, biraz önce 2 saat kadar oynadım. Akıcı, güzel görünüyor. Eğlenceli de, bazı yerlere takılıyor halat ama güzel genelde. Ama bf1'den o kadar video izledim ki şu günlerde, bu oyun "o" cümbüşte kaybolacak gibi. Oyunsuz kaldığımız zamanda çıksa kesin alırdım, ama şimdi indirim bekleyip "alacağım.."
  • Yeni map diğerinden çok daha güzel. Ayrıca oyun biraz daha hızlanmış gibime geldi bilmiyorum siz farkettinizmi. Hiç lag durumu falan yaşamadım gayet akıcıydı oyun.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackTower_35 -- 27 Ağustos 2016; 13:15:15 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • yapımcıları eleştirileri dikkate aldıklarını ve oyunu titanfall 1 tadına getirebeklerini söylemişlerdi. sanırım bu patch de biraz daha tf 1 havasını hissetmiştir oynayanlar. ayrıca lag,fps vs gibi hatalarda baya azalmış. özellikle bir kaç titan bir araya gelince olan sıkıntılara şimdi hiç denk gelmedim.
  • Oyunun betasını deneme şansım oldu, hardline gibi olacak sanırım oyuncu çabuk sıkılmazsa iyidir. Yinede Titanların verdiği his güzeldi.
  • Cod da aradigi mutlulugu bulamayan oyuncular icin alternatif bir oyun bf1 varken bana gelmez guzel indirime girerse alirim ancak...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2. alfa testi biraz oynayayım dedim yok dayanamadım kapattım,kendi adıma bu oyun hayal kırıklığından ötesi değil.İlk oyunla alakası olmadığı gibi,oyun titan temasıyla da alakalı değil.Öylesine cod tdm oynuyorum hissinden başka birşey vermiyor.Zaten oyunla ilgili resmi forum başlıkları da durumun özeti.Bu kadar yavan ve kamp yapanı ödüllendiren harita tasarımlarıyla tahammül edebileceğim bir oyun değil.Tf1'i kamp yamadan akıp gider şekilde oynama yapısı ve atmosferi yüzünden çok sevmiştim.Piyasadaki online fpslerden farklı hissettirmiyordu ilk oyun.6ya 3 kill bile alsam çok eğlenip soluksuz maçları bitirip çıkıyordum.bu oyun o tadı kesinlikle vermiyor.Umarım ertelenir.Çıkıp üstüne yamayla düzeltme seçeneğine giderlerse kimse 2 aydan fazla oynamaz bu oyunu.Nisan gibi düzelip çıkarsa o boşlukda,düzelmiş haliyle gideri olur.
  • İlk oyunda güzel olan şeylerin çoğunu kaldırmaları ve oyun hızının düşmesi pek hoşuma gitmedi benim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Önce ki alpha testten tek farkı "titan timer" eklentisi, ancak daha fazla titan kullanımını sağlamaları dahi oyunu kurtaracak durumda değil. Oyunun T1'e göre çok hantal ve çok kolay bir hale dönüştürülmesi oynayışı ciddi manada etkiliyor. T1'in o mücadeleci yapısı tamamen yitip gitmiş durumda çünkü oyunda pilot ve titan öldürmek inanılmaz kolay. Bunu nasıl göremiyorlar ya da biraz COD oyuncusu çekmek adına görmemezlikten mi geliyorlar anlamıyorum. Bu oyunun şu şartlarda çıkması tam anlamıyla intihar, değiştirmeleri gereken çok şey var.

    Birincisi, pilotlar iki kurşunda indiği için merminin değeri ve isabet oranının önemini tamamen devre dışı bırakılmış. T1'de adamı öldürmek için şarjör boşaltırdın ve oyun da hızlı olduğu için kaçadabiliyordun. Fakat şimdi oyun hem hantal hem de iki kurşunda ölüyorsun, hali ile mücadele etme şansını sıfıra indirmişler. İlk gören vurur, başka seçenek yok.

    İkincisi ise titanlar çerez niyetine kullanılan araçlar haline dönüştü. Titan timer sayesinde artık bolca titan savaşı gerçekleşmesine rağmen titanlar o kadar hızlı bir şekilde patlıyor ki, kullanmanın bir değeri kalmadı. Pilot olarak rodeo ve kanca ikilisi ile bomba at, zıpla, kanca at, bomba at, zıpla, tekrar kanca at yapa yapa titan indiriyorsun. Rodeo da oto olduğu için uğraşmaya da gerek kalmıyor. T1'de pilot olarak titan indirdiğinde saatlerce kapıştığın bir boss savaşından galip çıkmış gibi hissederdin. Aradaki haz farkı uçurum! Bir diğer gariplik titanların taktik özelliği ve ağır ateşli silahlar da yok. Önce ki alphada yoktu belki bunda yeni bir şeyler görürüz diye düşündüm ama yine yok. Mesela roket salvosu vardı, hedefe odaklanır atardın ama diğer taraf vortex shield kullanırsa roketleri havada yakalar tekrar geri gönderirdi. Öyle kolay kolay canı indirmek mümkün değildi, şimdi ise çekişme namına bir şey yok.

    Bir de PS4'de oynayan kitlenin büyük bölümü sanıyorum ilk oyunu hiç oynamamış, çünkü ilginçtir rodeo yaptığım anda elektrik dumanını kullanan bir rakibe henüz denk gelmedim. Galiba bu dumanın sadece rakiplerden kaçmaya yarayan bir yetenek olduğu düşünülüyor. Açıkçası PC sürümünün testi yapılsaydı en azından oyunun gerçek temposu ortaya çıkar ve orada nasıl bir atmosfer oluşuyor onu görmüş olurduk. T1'in X360 sürümü de böyle hantal bir oyundu, PC sürümü ile ile arasında dağlar vardı. T2'nin konsol versiyonu kesinlikle Titanfall değil, bildiğiniz COD ve şu hali ile çıkarırlarsa bile bile lades olur.




  • İlk betaya göre daha akıcı oynanıyor oyun. Hareketler daha doğru, oyun kolunun tepkisi artmış gibi. Ama Titan'ların tepesine kaç kere binmek gerekiyor bilmiyorum ama tek başına öldürmek zor. Saklan indir, vur falan. Düşman öldürmek "ilk" betaya göre daha kolay olmuş. Bot'lar da biraz kolaylaşmış (bu iyi olmuş). Ama genel olarak "oyun" güzel, eğlenceli ama, böyle deli gibi oynama hissi yok. İlk oyunda vardı. Burada 2 harita gördük, ikisi de geniş, ve sniperler çok var oyunda, güçlü de silahları. Titan "dövüşlerinden" zerre keyif almadım, 1. oyunu xbox one'da oynamıştım, keyifliydi, burada hızlı ölüyorsun, üzerine atlayan düşmanı "geç" fark ediyorsun, sesler arasında sesi kayboluyor. Daha hızlı, daha stabil ve kol tepkisi daha iyi ama giderek ilgimi söndürüyor oyun.
  • Titanfallı sevdiren titan kullanma zevki bunda yok.Bunu bir şekilde düzeltmeleri lazım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Maximum_Carnage

    Titanfall'u çok severim, öyle ki ilk oyun uğruna, o zamanlar daha Xbox almamıştım, PC'de FPS oynadım ki yaptığım şey değildir normalde. One alınca oyunu ona da aldım, zevkle oynadım. Ancak Respawn, Titanfall 2'de öyle bir şeyi başarmış ki, ilk oyundan fersah fersah geriye gitmişler.

    İlk oyunu güzel ve diğer FPS'lerden farklı yapan ne varsa kaldırmakla başlamışlar işe. Attrition modu kaldırılmış, onun yerine bu Bounty modu dayatılıyor herkese. İlk oyunu oynayanların %90'ının sadece o modu oynuyor olması rahatsız etmiş olacak ki, çareyi yasaklamakta bulmuşlar. Burn card mevzusu artık yok, ki ilk oyunun en güzel taraflarından biriydi bence. Titan artık ilk oyundaki gibi süreye bağlı çağrılmıyor, killstreak yapmak gerekiyor, yine güzel olan bir şeyi daha bozdukları nokta da bu. Üç el oynuyorsun, üçünde de en fazla her el birer seferden Titan alabiliyorsun, o da şansın yaver giderse. Bu oyunun Titanfall olmasının ne anlamı kaldı o zaman? Round başlıyor, ilk beş dakika ortada Titan yok, oyun Advanced Warfare olarak geçiyor. İlk oyunun Attrition modunda süreye dayalıydı, o sürede de pilot veya bot karşıma ne çıkarsa vururdum, buna niye karışıyorsun? Eskisi gibi süreye dayalı olsun, herkes en az bir defa Titan alabilsin. Diyelim ki o gün karşınızdaki düşman takımı güçlü, adam vuramıyorsunuz veya o el şansınız yaver gitmiyor, oyun da diyor ki sana titan yok. Zaten ilk oyunda kimsenin pusmadığı kadar çatılarda pusuyor millet, çoğunda nereden sıkıldığını anlamadan ölüyorsun. Oyunun adı Titanfall ama oynadığım hiçbir elde aynı adamın birden fazla Titan düşürebildiğini görmedim. O düşen Titana iyi bakmak lazım demek ki, bir daha gelmiyor çünkü, ilk oyundaki Titan anlayışından eser yok.

    Botlar eskisi gibi her oyun modunda yok, ki devam edilmesi gerekti bence, onları vurmanın da getirisi vardı. Betaya özel midir bilinmez ama Titanlar ilk oyundaki gibi özelleştirilemiyor. Pilot olarak da ilk oyundaki gibi hem ikincil bir silah, hem de anti titan silahını da aynı anda taşıyamıyorsunuz. Diyelim tüfeğin mermisi bitti, alışmışım ben diğer FPS'lerden can havli pistol vardır diye ona davranıyorum, ne çıkıyor karşıma, lazerli anti titan silahı. Hop ölüyorum tabii.

    İlk oyundaki duvarlardan sarkıp düşmanı vurma özelliği de gitmiş, bir başka perke kaydırılmış. O varsa yapıyorsunuz. Rodeo muhabbetinin de içine edilmiş. İlk oyunda siz yapıyordunuz bunu, burda hop atla titan sırtına, gerisi animasyon. O senin yerine yapıyor zaten, tam casual düzeye indirgenmiş.

    Pilotların hızı düşürülmüş ve oyuna en büyük sekteyi bu vurmuş. İlk oyunun hızı ve temposu en güzel yanlarıydı, bu ağırlık direkt bu ikisine olumsuz yansımış. Silahların da hasarı mı ne artmış, oyun tam Call of Duty'e dönmüş. İlk oyunda 5-6 vuruşta aldığınız adamlar 3-4 vuruşta ölüyor. Ne olduğunu anlamadan öldürüyor, anlamadan da ölebiliyorsunuz bir anda. Hop kaçayım, ne oluyor yok. Tam bir kontrol edilemeyen kaos ortamı var oyunda, ilk oyunda bu kaos ve hengame vardı ama ne yaptığınızı biliyor, kontrol edebiliyordunuz, bunda yok. 2-3 kurşun, ilk gören öldürür.

    Sanki kontroller bile ilk oyuna oranla geriye gitmiş. ADS mekanikleri falan ilk oyunda çok da yumuşak ve kolaydı. Electric smoke için killstreak şartı konmuş, vortex shield'ın ise hiçbir esprisi kalmamış, güya geri yansıtacak ama ikisi de enerji silahı kullanırsa hiçbir işe yaramıyor. İlk oyuna göre üstüne ne konmuş kona kona? Kancayla daha hızlı hareket edebilme ve yerde kayma. Bu. Başka hiçbir şey yok. Emin değilim bundan ama ilk oyundaki Cloak bile kalkmış sanırım. El bombası bile süreye dayalı hale gelmiş, onu da bozmuşlar.

    --------

    Sözün özü çok uzattım, çünkü büyük hayal kırıklığına uğradım. İlk oyunun iyi yapabildiği ne varsa onları daha da geliştireceklerine oyun her konuda geriye gitmiş, her konuda. Bu oyun Titanfall falan değil, onu söyleyeyim. Call of Duty: Titan Warfare falan deseler daha uygun düşer, ilk oyun sonrası istemediğim ne varsa ona bürünmüş bu oyun çünkü. Sırf ben miyim diyorum açıp bakıyorum, Reddit'te falan gırla benim dediklerime benzer şikayetler var ilk oyunu sevenler tarafından. Sadece PS4 kullanıcısı olan ve ilk oyunu hiç oynamamış arkadaşların bu oyunu beğenmesini anlıyorum ama bir yandan da üzüldüm, keşke ilk oyun da PS4'e gelseymiş veya Titanfall 2 diye ilk oyundan geliştirilmiş bir şey çıksaymış ortaya. Eminim o zaman kat be kat severlerdi.

    Ben ki sadece Titanfall 2 geliyor deseler, hiçbir video falan görmeden alabilirdim bu oyunu, ilk oyunu o kadar sevmiştim. Ama şu haliyle -her ne kadar bitmiş halini EA Access ile Xbox'da deneyeceğim yine çıkınca, ama ümidim yok- almaktan kesinlikle vazgeçtim. Zaten diyordum ki çok yanlış zamanda çıkıyor, Battlefield 1 var, millet burun kıvırsa ve ben yanından bile geçmeyecek olsam da Infinite Warfare'i de dünyada alacak acayip bir kitle var, ne bileyim Xbox ve PC için Gears 4 var, bunların arasında bu oyuna yazık olur diye, ki yine de alacaktım bilfiil oynadığım ve oynayacağım iki FPS daha olmasına rağmen, ama bu oyun bu haliyle patlar. İlk çıktığında 60 dolar verilecek bir oyun kesinlikle değil, çıkışından en fazla 3-4 ay sonra Battlefront gibi 30-35 dolarlara rahatlıkla görebiliriz ki bu haliyle kalırsa o fiyata bile alır mıyım, şüpheli. Battlefront'ta bir kere yaptım o hatayı, ama en azından onun betası acayip ümit vaat etmişti bana ve Star Wars gazına gelmiştim. Bu en azından ne olduğunu betadan belli etti. Yazık, bir sevdiğim oyun daha gitti.


    S.a ilk oyunu pc de hala oymayan biri olarak senin yazini cok dikkatli bir sekilde okudum ve
    Ps4 üm olmadigi icin videolarda edindigim izlenimlerimin dogruldugunu senin yorumunla daha çok anladim ben ilk oyunun hastasiyim oyun dedigin gibi cok keyifli fakat özünden sapmış ben her elde hiç adam vurmayayim 2 titan indiriyorum bu binde bir olan şey ortalamam her oyunda 12 20 arasi kill ve ortalama 3 4 titan indiriyorum birde millet botlara talikmis yok botlar olurmu felan oyunda ozaman vurma botlari pilot vur vura bilirsen onyargili davraniliyor bu oyunu anlaman icin en az 4 saat oynaman yazim ozaman botla pilotu 200 mt şak diye anliyorsun neyse ilk defa ps formuna yaziyorum malum yine pc uvey evlat oldu anca video izliyoruz



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KARTALLAR YANLIZ UCA -- 28 Ağustos 2016; 14:47:25 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Beta bitti mi devam ediyor mu?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Titanfal 2 ps4 kismi konusu bu oyun daha once ps4 de yoktu onun icin burda ilk oyunu anlatsan ne olur sonuc olarak bu oyun ps4 icin ilk oyun yeniliklere gitmis olabilir ama ps4 icin cikaxak ilk titanfal oldugu icin kullanici oynamadigi bir titanfal 2 nin gecmisine innek istemez xboxta yada pc de titanfal 2 konusumu yok



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gamer007_ -- 29 Ağustos 2016; 7:57:59 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Betayı test ettik dinamikler ve oynanış bizce güzeldi iyi oyunlar



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MythEagle -- 29 Ağustos 2016; 11:37:39 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Epik bir oyunun sonunda titanfall 2 nin betasına veda ettik zaten 1 manyağı olarak 2 yide manyakca bekliyorum.








  • Singleplayerda boss fight olacağı açıklandı ayrıca puzzle mantığında bölümler gibi farklı bölümlerde bulunacak.











  • Şu video yüreğime su serpti.Betadaki hareketlenme sistemi baya hayal kırıklığı yaratmıştı bende.
    Burada bunu düzelttiklerini görünce tekrar oyuna karşı duyduğum heyecan seviyem arttı.
    Attrition modunun dönmesi de güzel oldu Titanfall'un en sevdiğim modu oydu zaten.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dark Poison -- 12 Ekim 2016; 13:19:34 >
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.