Şimdi Ara

TITANFALL 2 | PS4 ANA KONU (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.580
Cevap
24
Favori
49.879
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • ScRyedd kullanıcısına yanıt
    Bu haftaki testte max lvl 10 haftaya 15 olacakmış açıklama yaptılar twitter üzerinden yani haftaya açılır o karakterde

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1. oyunu XO da 2 günde rank 50 olup bırakmıstım çok çabuk sıkan oldukça vasat bir oyundur bu devirde botları vurduğunuz mulyi bir oyuna kimse kolay kolay şans vermez. Kimseye önermiyorum oyunu gidin paranızı BF 1'e yatırın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Özellikle PS forumunda olduğumuz için daha az biliniyor ama ilk oyundan sonra Respawn'ın önünde 2 tane farklı yol ve oyunun 2 farklı kitlesi vardı.İlk oyunda mekaniklerin kaliteli olmasına,tamamen yeni birşey oluşturmaya o kadar uğraştılarki içerik çok kısıtlıydı.

    Birinci kitle hem Titan'ları hem AI'ın olmasını hemde çok fazla parkur hareketi kullanımının olduğu o hızlı oynayışı çok beğenmişti kısaca bu kitle için oyun yepyeni bir soluktu ve tek sıkıntı gerçekten çok kısıtlı olan içerikti mesela sadece 1 tane otomatik Assault Rifle vardı.Özelleştirme seçenekleri çok kısıtlıydı.Bu kitlenin ikinci oyundan tek isteği çok daha fazla silah,çok daha fazla silah özelleştirmesi ve daha fazla Titan seçeneğiydi.

    İkinci kitle için ise Titanfall çok tuhaf bir yer edindi,oyunun "gun play" mekaniklerini çok beğenip Titanlar olmasada olur düşüncesi hakimdi.Öyleki oyun çıktığında kimsenin aklından geçmecek şey adı Titanfall olan oyuna sonradan Titanların olmadığı sadece Pilot vs Pilot kapışılan oyun modu eklendi.Burada sıkıntı şuydu; ilk oyun o kadar hızlı ve yerinde sabit durmanın mümkün olmadığı bir oyundu ki ortada sadece Pilotlar kalınca birbirini vurmak yakalamak dert haline geliyordu hele birde o modda AI'da olmayınca PvsP tam olarak istendiği gibi olamadı.Fakat yinede bu kitle Titanları oyunda görmek istemiyordu ve buda Titanların olduğu modlarda şu sorunu ortaya çıkardı: Auto Titan.İlk oyunda hızlıca Titan kazandığınız için sürekli Titan emrinizde oluyordu fakat Titan kullanmak istemeyen çoğu kişi otomatik modda bırakıyordu bir süre sonra kimsenin Titan kullanmayıp ama ortada AI kontrolünde Titanların gezdiği pilotların ise yine birbirini kovaladığı tuhaf bir maç yapısı oluştu.Bu kitlenin isteği basitti Respawn ekibi Titanfall 1 ile Modern Warfare 1 ve 2 kadar belkide daha iyi bir vuruş hissi,harita kalitesi yakalamıştı tek gereken Respawn'ın yine Call of Duty gibi alışılmış oynayış yapısında bir oyun yapmasıydı.

    Buraya kadar okuduysanız birinci kitlenin isteği kulağa daha mantıklı geliyor büyük ihtimalle fakat oyunun tutması açısından işler öyle yürümedi.İkinci kitle günden güne arttı ve bir süre sonra Titanfall çok meşhur bir oyun olarak kalmak yerine birinci kitlenin kendi aralarına takıldığı küçük bir topluluğa dönüştü.

    Respawn tamamen birinci kitlenin sözünü dinleyip oyunun mekaniklerini hiç değiştirmeden sadece daha fazla silah eklese menüleri elden geçirse daha fazla titan seçeneği olsa üstünede özelleştirme seçeneklerini çoğaltsa yine müthiş bir oyun yapmış olacaktı ama oyunun başarısı sadece büyük oyun forumlarına yazı yazan işi bilen oyunculara bağlı değil.Respawn bir şekilde kendi yarattıkları Call of Duty markasının henüz yıkılamamış olan arcade FPS pastasından büyük bir pay almak istiyor bunu sadece birinci kitleyi memnun ederek yapmaları söz konusu değildi bir önceki yorumumda da yazdığım gibi TF2,TF1 kadar cesur bir oyun değil.Sanki uzun yıllar sonra çıkmış çok kaliteli bir Call of Duty oyunu gibi ve emin olun tutacak TF1'in tuttuğundan daha fazla kişi düzenli olarak oynayacak ve TF1'den çok daha uzun süre gündemde kalacak.

    Ben kendi adıma konuşacak olursam Titanfall 2 bu iki kitleden hangisine hitap ederse etsin ben her türlü varım zira yine yazdım hala arkasındayım bundan daha kaliteli bir vuruş hissine sahip bir FPS olduğunu düşünmüyorum.Hele birde bağlantı kalitesine bu kadar önem veren bir FPS varken Call of Duty ile saç baş yolmak hiç istemiyorum.Battlefield 1 ise bu konunun dışında BF1'i ana oyunu olan adamın ne CoD'la ne TF ile zaten işi olmuyor.




  • Tinúviel kullanıcısına yanıt
    Bu oyunun tek sorunu cikis tarihi olacak. Geri kalaninda yazdiklariniza imzami atarim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ping'ler çok kötü gerçekten, sanırım "yakın" yere değil de cehennemdeki serverlara bağlıyor bizi oyun. Daha yere iner inmez donuyoruz, atlamalar yaşıyoruz. Düzgün olan yerlerde de "sniper" ciler türemiş. Silah güçlü diye almışlar oynuyorlar. Oyunun "ruhunu" biraz zedeliyor bu durum. Bir de haritalar çok büyümüş, 6v6 maçlarında adam bulacaz diye dön baba dön oluyoruz. bir de robotlar "aşırı mı" güçlenmiş acaba. anlamadım, çok iyi hareket ediyorlar, saklanıyorlar, arkadan gidince el bombası atıyorlar falan ama çok mu güçlüler ne , yoksa biz mi becerekisiziz :D
  • İkinci beta da leveller 15 e kadar yükseltebilecekmiş.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackTower_35 -- 20 Ağustos 2016; 20:53:04 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5 para etmez bi oyun vurus hissi sıfır sanki kagittan yapilmis robotlari ates ediyoz . Oyun advanced warfare çöpüne benziyo havada ucan kacan cift ziplama yetmezmis gibi batman gibi bide duvarlara kanca atiyo kursunlarin nerden geldigi belli degil adami hasta eder modern Warfare Remastered akar



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burak_YILDIZ -- 20 Ağustos 2016; 21:46:46 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu ekibin bence bugune kadar yaptigi en kotu oyun bu.Saglam bir erteleme yemezse sonu buyuk husran olur.EA BFHardline ı ertelemisti ilk betadan sonra.Hoş bu ertelemeye rağmen oyun yine adam olmamıştı.Ama bu ekibe bir ekstra 5 6 ay verilirse oyunu beklenen şekle sokabilir.Bu ttk,bu bağlantı, bu boş haritalar,yavan oynanış,komple catıdan catıya pusmaya yönelik sıkıcı dinamiklerle ve yavan atmosferle yazık olacak seriye yoksa.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bazı yorumları okuyunca herkesin aynı oyunu oynadığından ve oyundan ne denli anladığından şüphe duyuyorum
  • OGZ video yapmış

  • Ps plus olmadan oynanıyor mu?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: --CarpeDiem--

    Ps plus olmadan oynanıyor mu?

    oynaniyor
  • Şu oyunu beğenmeyenler umarım hayatı boyunca Ubisoft ve türevlerinin oyunlarına maruz kalır. Cod,Bf kaç yıllık oyunlar tabikide communitysi oluşmuş. Bu oyun onları tahtından bi anda edemicek ama şu oyunu yerden yere vurmak nedir neyin kafasıdır cidden çözemiyorum. Hala Bf1 daha iyi olucak yada Bf4 daha iyi diyen adamları görüyorum tarzları farklı olduğu için yapabiliceğin tek yorum Bf'nin geçmişe dönük savaş teması daha çok hoşuma gitti TF'nin füturistik teması bana hitap etmiyodan öteye gidemez. Yaz indirimlerinden Rainbow Six'i görüp aldım indirdim direk sildim çünkü her denememde 100-110 ping arasını görüyorum. Klasik olarak hemen TTNET ülkemizin bağlantıları malum geyikleri yaptık arkadaşlarla. Ama aynı modem aynı net bu oyunun betasına giriyorum 50 ping yazıyo. Sırf online deneyimi için bile şu oyun alınır. Hadi Bfcileri anlıyorum atmosferi vs iyidir peki codu neyine dayanarak savunursunuz. Serinin en günceli Bo3 çıkalı neredeyse yıl olucak üç maçın birinde connection interrupted hatası görülen bi oyundan bahsediyoruz. Diyebilirsiniz ki codda bir sürü silah customization vs var. Kusura bakmayında tüm olayı online shooter olan oyunda bağlantı kötü olduktan sonra öyle customizationında silah çeşitliliğininde içine tükürim. Bu arada Activision'ın youtuberlara para verip tek tek video yaptırdıklarını filandan youtuberlar kendileri açıkladı. Bide bi araştırın bakalım codun e-spor takımları nedense bi yandan overwatchta pro olmaya çalışıyolar. Proları bile bırakmaya başlarken siz savunsanız ne olucak.




  • Bu Türk oyuncuları alacan bi odaya koycan patara kütere dövcen
    Arkadaşlar nesini beğenmediniz
    Ben bo3 deki hoplama zıplama olayını sevmediğimden oyunu direk değiştim sevemedim ama bu titanfall ilk defa oynadım
    Ve çok begendim vurus hissi beni tatmin etti atmosfer de harika

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Titanfall 2 nedir ne değildir betasına baktım bir 6 saat cod gibi cerezlik oyun hemen alınacak bir oyun değil eğlencesi güzel bir oyun hızlı oynanıs mekanikleri ps4 üzerinde olmasına ragmen pc kadar iyi kontrol edebiliyorum ama oyun cok cocuksu geldi
  • quote:

    Orijinalden alıntı: RogueAgent

    Şu oyunu beğenmeyenler umarım hayatı boyunca Ubisoft ve türevlerinin oyunlarına maruz kalır. Cod,Bf kaç yıllık oyunlar tabikide communitysi oluşmuş. Bu oyun onları tahtından bi anda edemicek ama şu oyunu yerden yere vurmak nedir neyin kafasıdır cidden çözemiyorum. Hala Bf1 daha iyi olucak yada Bf4 daha iyi diyen adamları görüyorum tarzları farklı olduğu için yapabiliceğin tek yorum Bf'nin geçmişe dönük savaş teması daha çok hoşuma gitti TF'nin füturistik teması bana hitap etmiyodan öteye gidemez. Yaz indirimlerinden Rainbow Six'i görüp aldım indirdim direk sildim çünkü her denememde 100-110 ping arasını görüyorum. Klasik olarak hemen TTNET ülkemizin bağlantıları malum geyikleri yaptık arkadaşlarla. Ama aynı modem aynı net bu oyunun betasına giriyorum 50 ping yazıyo. Sırf online deneyimi için bile şu oyun alınır. Hadi Bfcileri anlıyorum atmosferi vs iyidir peki codu neyine dayanarak savunursunuz. Serinin en günceli Bo3 çıkalı neredeyse yıl olucak üç maçın birinde connection interrupted hatası görülen bi oyundan bahsediyoruz. Diyebilirsiniz ki codda bir sürü silah customization vs var. Kusura bakmayında tüm olayı online shooter olan oyunda bağlantı kötü olduktan sonra öyle customizationında silah çeşitliliğininde içine tükürim. Bu arada Activision'ın youtuberlara para verip tek tek video yaptırdıklarını filandan youtuberlar kendileri açıkladı. Bide bi araştırın bakalım codun e-spor takımları nedense bi yandan overwatchta pro olmaya çalışıyolar. Proları bile bırakmaya başlarken siz savunsanız ne olucak.

    Beğenmeyen kesimi belli bir kalıba sokmaktan vazgeçin artık oyun 1. Sinden de kötü olmuş . Hele ea nın aynı dönemde 2 fps çıkarması garip bu oyunun sürekleyiciliği devamlılığı yok betada bile günde 2 el atıyom sonra çıkıyorum. Mart ayında bf nin üzerinden 5-6 ay geçipde hafif sıkılanlar için çıkarsa belki satardı ama şuan araya kaynayacaktır kötü bir oyun yani.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • RaiTrQ kullanıcısına yanıt
    Katılmıyorum.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • oyuna artık girmek neredeyse çok zor. Yoğunluk sanırım, lag çok fena, takılmalar yaşadım. oyun ilk defa gördüm takıldı kaldı.
  • 1 saattir kesintisiz oynuyorum hiç lag'a rastlamadım sizde nasıl oluyor anlamıyorum. Hayır bizdemi sorun var yoksa sizdemi ? Serverlar çok iyi durumda yağ gibi kayıyor enazından bende öyle.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackTower_35 -- 21 Ağustos 2016; 14:33:04 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beğenmeyen oynamasın bi zahmet...
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.