Şimdi Ara

Titanda Güçlü bir turk clanı!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
0
Favori
887
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar! Birçoğumuz Bu serverda oynuyoruz ama birbirimizden bihaber olduğumuz da bir gerçek! Bence bütün türkler bir tek büyük clan altında toplanabiliriz! Hatta lvli düşük arakadaşlar için bi alt clan ve terfi sistemi oluşturulabilir! Ama mümkün olduğu kadar bi yerde toplanalım! (Bu arada önceki msjımda yanlışlıkla bi resim ekleyerek msjı bozdum sorry!)



  • quote:

    Orjinalden alıntı: Majere
    Hatta lvli düşük arakadaşlar için bi alt clan ve terfi sistemi oluşturulabilir!


    böyle bir düşüncen oldukça birlesme diye bişey olmaz sadece yuksek lvl lileri toplarsin
    terfi sistemi cok saçma benim oynadigim evu serverinde lvl melvl fark etmeksizin tum turkleri toplamaya çalisildi 9 kisilik party yaplirdi lvl 10 adamda olurdu lvl 77 adamda olurdu

    quote:

    Orjinalden alıntı: Majere

    Ama mümkün olduğu kadar bi yerde toplanalım


    burda yazdigin gibi lvl i melvl i bosver herkesi bir yerde toplamaya çalis daha iyi olur bu sekilde daha iyi olur
  • Lvl ayrımı yapmamın nedeni yakın lvller bir arada kassın zaten böyle bir serverda yüksek lvle ulaşmak çok kısa zaman alıyo! Ayrıca bu sadece olası bi öneriydi bence de şart değil kesinlikle! Böylece güçlü mobların olduğu yerde risk altına girmezler! Ama en alt levelden en üst levele sınırsız yardım ve destek olmalı! Ayrıca benimki öneri daha farklı önerileri olan varsa ya da zaten böyle bir clan var uyan sabah oldu falan diyen her türlü yoruma açığım! Bu arada bu foruma yeni üye oldum merhaba herkese!
  • evet bende istiyorum iyi bir turk clanı olsun uyesi fazla olsun ama nedense bir türlü olmuyor. türk olarak clan olduğumuzda birbirimize düşüyoruz. kavga ediyoruz. Sadece bir tek itemden dolayı arada husumet çıkıyor.

    Kavgaya mahal veren katil zanlısı itemler.

    1- ) Craftsman Mold
    2- ) Dusk Shield
    3- ) Steell Mod.

    Clan olalım olalım cok istiyorum oyunda. 4 tane clana girdim . Girdiklerimin 2 insinden ben çıktım diğer ikiside kendiliğinden dağıldı.

    Kuralım bir tane donanimhaber clani. Herkes gelsin. Ortak birşey yapmak değil mesele önemli olan adimiz olsun yeterki.

    Kimse birbirinden durduk yere adena / item istemessin herkes lvl 67 ye kadar kassın ondan sonra ne olursa olsun.

    l2extreme / titan server
    Oyuncu ismim : Rootadmins
    lvl 75
    Orc tyrant

    Her türlü clana açığım. Hic bir promosyonumuz yoktur.éé




  • Orda clan vardi frekans ve tourkoboys arkadaslarimizin cokda yardimci oluyorlardi
    Ama artik ericada yunanlilari mobs olarak goruyorum
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Majere

    Lvl ayrımı yapmamın nedeni yakın lvller bir arada kassın zaten böyle bir serverda yüksek lvle ulaşmak çok kısa zaman alıyo! Ayrıca bu sadece olası bi öneriydi bence de şart değil kesinlikle! Böylece güçlü mobların olduğu yerde risk altına girmezler! Ama en alt levelden en üst levele sınırsız yardım ve destek olmalı! Ayrıca benimki öneri daha farklı önerileri olan varsa ya da zaten böyle bir clan var uyan sabah oldu falan diyen her türlü yoruma açığım! Bu arada bu foruma yeni üye oldum merhaba herkese!


    arkadasim titanda buyuk bir turk clani kurmak sadece hayal edilebilecek birsey. cunku ben hicbir serverde bu serverde ki gibi igrenc turkler gormedim bu yuzden sizin is yalan.
  • Beyler madem ortak dusuncelerimiz var bence en azindan bu forumdaki arkadaslardan bi clan olusturalım sonra da elimizden geldiği kadar doğru düzgün adamlar toplamaya çalısırız clana! Bu arada kimse birbirinden bişey istemesin diye bişey de yok zaten clan olmanın bi birlik oluşturmanın anlamı bi yerde o topluluktaki insanların birbirine destek çıkmasıdır ama serverdaki türklerin olayının itemdan ibaret olduğu kanısına da katılmıyo değilim! Mesela ben de bi ara tourkoboys'a katıldım bana yardımcı olan arkadaşlar da vardı yani herkes dediğin kadar iğrenç değil!
  • Problem şurda aslında. extremede bircok kişide kimsede iyi itemler var. Bu itemleride elde etmek icin bilgi lazım. İşte bu bilgiye giden yolu vede maliyeti kendisi değilde. Senden yada benden elde etmeye çalışıyor.

    Diyalog : aga merhaba (Köy agasi gibi bir tipim yok ama aga olalım)
    Noob turk arkadasimiz dusk shiled alcamda. (Ne güzel , ne güzel dusk da öğrenmiş) bana adena lazim.
    Sömürülen oyuncu : evet dusk alcan ne güzel ne yapabilirim senin icin. adena mi istiyorsun tabi hay hay.. al sana.. 40kk.
    ama sana craftsman moldda lazim şimdi (oyunun kaşarlanmiş race si olarak biliyor tabi ne yapacağını.) tek kurban ben değilim.
    Noob türk arkadaşımız : Oh o itemi bulurum ben önemli değil.

    !!!!!!!!!!!! DUSK ALMAYI BİLEN BU ARKADAŞIMIZ NEDEN ADENA KASMAYI BİLMİYOR ACABA!!!!!!!!!!

    cok isterdim clan olalim ama tckimlik numarasini alacak kadar seviye lazim sanki..!!!!!!!!!

    zaten millet revenge vede diger serverlara kayiyor şu anda. yakinda extermede sadece oranin kaşarlanmiş olan oyunculari kalacak az kaldiii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    clan felan mi bu iş ancak orjinal serverda olur. boyle adi serverlarda olmaz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cosmodream -- 10 Eylül 2006; 0:58:23 >




  • titan diye bi$e mi kaldı ya :D
  • Arkadaşım orjinal serveri es geç! Free servlerde hala extreme serveri kadar dolu server yok ve titanda extreme'in serverlarindan biri ve doluluk oranına bakarsan zaten inceleme yapmana gerek yok günün hangi saatinde girersen gir bütün spawnlar çakılı oluyo! Yani titan son sürat devam!
  • !!!!!!!!!!!! DUSK ALMAYI BİLEN BU ARKADAŞIMIZ NEDEN ADENA KASMAYI BİLMİYOR ACABA!!!!!!!!!!

    cok isterdim clan olalim ama tckimlik numarasini alacak kadar seviye lazim sanki..!!!!!!!!!

    zaten millet revenge vede diger serverlara kayiyor şu anda. yakinda extermede sadece oranin kaşarlanmiş olan oyunculari kalacak az kaldiii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • cosmo gerçekten haklısın doğal olarak yeri geldiğinde birbirimize destek çıkıcaz ama bu kadar da beleşçi olunmaz! Milletin bi tarafından ter akar item yapmak için bir kısım süper zekalar da sadece isteyerek bütün bunlara sahip olacaklarını düşünür! Bu kadar kişi de bu itemlara ulaşmanın bu kadar kolay olduğunu düşünemez nedense!!! Neyse demek istediğim bir çatı altında toplanmak güzel olurdu her ne olursa olsun!
  • yaw hayla titan oynayan varsa yuh yani donateyle o serveri batırdılar bidebenim set gidince hele bide canavarlar cancel atıyodu o zaman işte titan benim için bitti
  • apache bence son updateleri yapıp bi daha dene server şu anda son derece istijkrarlı ben gayet memnunum! En azından ne olduğunu bilmediğimiz iki gün milleti kastırıp üçüncü gün tamamen kapanan 3-5 tane çocuğun elinde oyuncak olan serverlar gibi değil!.... Gitse bile bi şekilde geri geliyo! Mesela geçende server bir hafta yoktu sonra yeni updatelerle adamlar eskisinden daha güçlü halde geri döndüler! bu arada diğer serverlar da zamanla çökme donate ya da hack problemleri yaşamayacak mı! En iyisinin ömrü 2000 player sayısına geçtiğinde son buluyo!....
  • hack herkesin dert yandigi sadece yapanin sevdigi başka kimselerin sevemedigi bir seydir
    o kadar ugraslarla elde ettigin bir takim item weapons lari itin tekine kaptirmak insana nasil koyar bilirsiniz (1 hafta ugrastigin itemi 10 saniyede kaptirmak )
    beni deli ediyor
    bu hacklere gm lerin duyarli olmasi lazim hiç ilgilenmiyorlarsa size 2 tavsiyem var
    1.si hemen internette veya arkadaslarinizdan alabileceginiz tum hack programlarini alin girip sizde başlayin hack yapmaya hack le ilgilenmiyen gm ler hack yapanida banlamazlar
    2.serverinizi degiştirin

    serverin durumu sponsorunu gücüne baglidir ister 1 kisi isterse 4000 kisi olsun sponsoru guclu ise o server ayakta kalir dragonun önceki hali bilenler vardir spponsoru zenith ti ilk donate filan açik degilken server mükemmeldi beni için bildigim kadariyla sponsoru ayrilmis servere donate geldi gelmesin demiyom server ayakta kalsin o yeterdi sonra donate yapanlarin gücü çikmaya basladi 60 lvl de kendi basima buffsuz kestigim yaratiklari 66 lvl de bufflu kesemez hale geldim party yapmaya basladim exper bölündü pp bishop filanda katilinca 9 kisi 1 yaratik kesmeye basladik exper durumunu düzelttik sonra ortaya hack ler girmeye başladi gm ler ilgisiz kaldi dragonu biraktik suan kafam rahat

    extreme büyük bir server kimisi kötülüyor kimisi övüyor bir kaç kere bende kötülemiştim sirf donatedeki abartidan dolayi kimsede olmayan set ve encli setlerden dolayi

    kısacasi oynadiginiz serverin donatesi ve hacklerine katlanabiliyorsaniz oynayin yok ben katlanamam diyorsaniz server degiştirin ortalikta bir ton server var bir cogu baya saglam serverler




  • bir ara vardi titanin en buyuk ve guclu clani TURKİSHBROTHERS bu clanda zamaninda yunanlari ve diger clanlari ne ezerdik bee :) titanda butun turkleri toplayabilmis tek clandir :):)
  • Eee ona ne oldu? Sonra nasıl dağıldı? O da item kavgasına mı kurban gitti yoksa?
  • sonuç olarak şu anda var mı böyle bir clan ya da olacağını iddia eden varsa katılalım!
  • beyler para konusunda yardımcı olan varsa tekrar başlarım yani
  • şU ANDA bir türk clanindayim. Nefret diye bir clan .. leaderide... ulass97 oyuncu ismi

    heinde turk bayraği olan 3 tane orc yanyana geldik.. dragon slayerlar parliyordu... güzeldi...
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.