Şimdi Ara

Tita, Wederson, Jaba Türk olmuş (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
537
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: darkingfb

demirören:yabancı sayısının kalkmasını kesinlikle doğru bulmuyorum.bu türk futboluna atılacak çelmelerden biridir..hatta 6 yabancı bile fazla bunda bile indirime gidilebilir...diyen şahsiyet sonra nobreyi türk yapıyor nasıl yaptığınıda herkes biliyor..sırf aziz yıldırıma karşı olayımda ne olursa olsun düşüncesine sahip büyük!başkan sonra aziz amcasının dedğine tıpış tıpış geliyor..

Bu işi fener deldi ilk önce. Marco türk vatandaşı olmasaydı bunların hiçbiri olmazdı. Diğer takımların hakkı tabiki bu işlere girmek. Çünkü bir takım 7 yabancıyla oynarken diğerlerinde 6 olması haksızlığa yol açardı.

quote:

Yok mu aranızda bir delikanlı da cıkıp "EVET GECEN SENE YAPILAN ONCA ELEŞTİRİ SIRF FB'YE GICIKLIK OLSUN DİYEYDİ, TÜRK FUTBOLU SADECE HİKAYEYDİ" diyecek.

Fenerbahcenin ilk onbirinde kaç tane türk oynuyor? Milli takımın en önemli hücum silahlarından tümer yada tuncaydan biri yedek kalacak artık. Kemal,selçuk,serkan paf takımla oynuyor anca. Bunlar bir zamanlar ümit milli takımı taşıyan adamlardı. Düşün bakalım türk futbolu sadece hikayemiymiş.

• quote:

Orjinalden alıntı: alpyanar

yok mu?
    quote:

Yok mu aranızda bir delikanlı da cıkıp "EVET GECEN SENE YAPILAN ONCA ELEŞTİRİ SIRF FB'YE GICIKLIK OLSUN DİYEYDİ, TÜRK FUTBOLU SADECE HİKAYEYDİ" diyecek.

var mı ??

@demus türk milli takımına sadace fenerbahcemi oyuncu veriyor
    az mantıklı yazın ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tedoa -- 13 Eylül 2006; 10:42:20 >

Orjinalden alıntı: Demus

quote:

demirören:yabancı sayısının kalkmasını kesinlikle doğru bulmuyorum.bu türk futboluna atılacak çelmelerden biridir..hatta 6 yabancı bile fazla bunda bile indirime gidilebilir...diyen şahsiyet sonra nobreyi türk yapıyor nasıl yaptığınıda herkes biliyor..sırf aziz yıldırıma karşı olayımda ne olursa olsun düşüncesine sahip büyük!başkan sonra aziz amcasının dedğine tıpış tıpış geliyor..

Bu işi fener deldi ilk önce. Marco türk vatandaşı olmasaydı bunların hiçbiri olmazdı. Diğer takımların hakkı tabiki bu işlere girmek. Çünkü bir takım 7 yabancıyla oynarken diğerlerinde 6 olması haksızlığa yol açardı.

quote:

Fenerbahcenin ilk onbirinde kaç tane türk oynuyor? Milli takımın en önemli hücum silahlarından tümer yada tuncaydan biri yedek kalacak artık. Kemal,selçuk,serkan paf takımla oynuyor anca. Bunlar bir zamanlar ümit milli takımı taşıyan adamlardı. Düşün bakalım türk futbolu sadece hikayemiymiş.

• zaten böyle aptalca bir yasayı da bizim federasyon yapardı şaşırmadım. şu hale bak ya önüne gelen Türk oluyor bu kadar basit mi bu iş ya? ne 5 sene oynayanı Türk yapacaklardı ne de tanıtım geyiğine dayanarak Türk yapılacaktı. 7 ye çıkarılacaktı bu kadar basit. fb çok iyi yabancılar alacakmış falan yazıyosunuz da aldığınız adamlara bakın yav. deivid kim edu kim allahınızı severseniz.

milli takıma mehmet aurelio yapıldı neymiş önlibero yokmuş. bu mehmet topal vietnamda mı top oynuyor nasıl takip ediyorlar bunlar ligleri. birsürü adam deli gibi para kazanıyor hesapta oyuncu araştırıyorlar yok almanya temsilcisi yok ikinci lig temsilcisi. sola da wedersonu koyun ferhat diye bir adam yok orda fatih hoca!
  • daha 2 maç oynadı mehmet topal..sanki gsye gelmeden önce adını çok duymuşsun gibi konuşuyosun..hemen milli yaptın adamı..ayrıca kontenjan hakkındaki söylediklerin ekatılıyorum.7-8 yapsalardı kimse bu yola başvurmazdı..büyk oy çoğunluluğnun yabancı sınırının kalkmasına evet denmesine rağmen kaldırılmadı veya yükseltilmedi.bunda gs veya bjk ın payları çok büyük..oyüzden şikayet etmesi gerek en son 2 kardeş takımdır gs ve bjk..biz morcoyu bakanlar kurulu kararıyla türk yaptık.yasanın hiç bir açığından yararlanmadık..bunları fırsat bilenler utansınbundan sonra tabi çorap söküğü gibi gelicek ben fbliyim bende hemen devidi veya başkasını türk yapmalarını istiyorumm nedenmii..TFF kendisi kaşındı hadi şimdi çıksınlar işin içindende görelim..
    quote:

Orjinalden alıntı: somali

zaten böyle aptalca bir yasayı da bizim federasyon yapardı şaşırmadım. şu hale bak ya önüne gelen Türk oluyor bu kadar basit mi bu iş ya? ne 5 sene oynayanı Türk yapacaklardı ne de tanıtım geyiğine dayanarak Türk yapılacaktı. 7 ye çıkarılacaktı bu kadar basit. fb çok iyi yabancılar alacakmış falan yazıyosunuz da aldığınız adamlara bakın yav. deivid kim edu kim allahınızı severseniz.

milli takıma mehmet aurelio yapıldı neymiş önlibero yokmuş. bu mehmet topal vietnamda mı top oynuyor nasıl takip ediyorlar bunlar ligleri. birsürü adam deli gibi para kazanıyor hesapta oyuncu araştırıyorlar yok almanya temsilcisi yok ikinci lig temsilcisi. sola da wedersonu koyun ferhat diye bir adam yok orda fatih hoca!

• mehmet topalı bilmekle izlemekle yükümlü olan ben değilim. ayrıca iki maç yaptı evet süper ligde ama ikinci ligde sürekli oynayan bir adam. kapasite varsa ligleri iyi izliyorsan ikinci ligden de adam getirip denersin.

bu yasa hemen değiştirilmeli en azından tanıtım safsatasından Türk olanların önü kapanmalı. 5 sene oynayan Türk olacaksa olsun yine. üç adam birden Türk olur mu be.
  • Yabancı sayısını 7+2'ye çıkarsalardı şimdi böyle kaos ortamı olmayacaktı.Sonuçta bizim dediğimize gelindi ama çok muhterem Murat Aksu'nun sayesinde...Kimse bana masal anlatmasın,aurelio olayına bağlamasın bunu,alakası bile yok çünkü.Sırf gıcıklık olsun diye,sırf altta kalmamak adına Murat Aksu ve Ekibi Türk Futbolunun içine etmiştir.Ben şimdi Deividi de Türk yapalım diyecem.(ama milli takımda oynamamak koşuluyla.Gerçi oynayamaz da..)Sonuçta bu benim en tabii hakkım.BJK Nobreyi (sözde) ülkenin tanıtımına yardımcı olacak diye türk yapıyorsa ben de futbolcumu ülkenin tanıtımına katkı yapacak diye türk yaparım,kimse de birşey diyemez buna...Hatta Türk olan Wederson'u da Devre arasında Sol Bek'e yerleştirelim.Neyse konuşmak manasız.Çıkabiliyosan çık işin içinden.NOKTA

• quote:

Orjinalden alıntı: waRRioR

quote:

Orjinalden alıntı: solidfb

Jaba,Tita zor da Wederson oynayabilir.Sol bek sıkıntısı var çünkü.Ben bugün Ferhat'ı beğendim gerçi....

wederson oynayabilir sol da bir beşiktaş aldın mı üstüne yabancı gitmeden bek sorunu gider zaten beşiktaş fener kapışçak gibi wederson için

wederson için gs teklif yapmıştı zamanında ama melih gökçek orhan ak ve necati ateş üstünede para istemişti...

http://www.teknoloji.kuark.org/

• wederson vasat bir adam duran top dışında bir özelliği yok. ferhat daha iyidir.
    demeden ben diyim barii

Konu ile ilgili olarak şunu söyliyeyim. Ben artık hangi kulup başkanı ve yöneticisi olursa olsun yaptıkları açıklamalarda samimi olduklarına inanmıyorum.
    Bu adamlar değişmez. Değişmeyeceklerde.

Yabancı konusunda İşin cıvığını çıkartanlar başkaları suçlu yine FB.

Bu iş Ömer Rıza'yı Türk yapmak için Federasyondaki kanunu değiştiren Levent Bıçakçı' ya dayanıyor.

Ona hesap soran yok. Demirören'e Nobre'yi nasıl Türk yaptın diye soran Yok sadece Fb şunu yapmış bunu yapmışla suç bastırmaya çalışma var..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cdemir -- 13 Eylül 2006; 13:23:07 >

• quote:

biz kitabına uygun yaptık kardeşimm..başkası gibi yasanın açığından faydalanarak değil

Kitap size uyduruldu o yüzden. 5 yıl olayı bu sezon başında çıktı. Daha önce böyle bir şey yoktu.
    Bazı arkadaşlar ülke tanıtımı sebebiyle türk vatandaşlığına geçme yasasının kaldırılmasını istemişler aynı şekilde 5 yıl oynama yasasının kaldırılması da gerekir. Yoksa bu olay haksız rekabete yol açacaktır. Bazı takımlar 7,8,10... yabancıyla oynayacakken lige yeni çıkacak takımda bu sayı en fazla 6 olacak.
    Bu işin tek çözümü var; maç kadrosunda 6 yabancı. Başka türlü bu işlerin önüne geçilemez.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.