Şimdi Ara

Tisho'dan tişört yaptıranlara sorum var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
318
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir arkadaşımla tishodan tişört yaptırmayı düşünüyoruz ancak kare olarak basmalarını istemiyoruz ve baskı kalitesi nasıl bi fikrimiz yok
    Sitedeki tasarım bölümünden yaptırınca  Tisho'dan tişört yaptıranlara sorum var

bu şekilde yapıyor beyazlıkları siliyor gibi görünüyor kırmızı tişört ile de denedik orijinali foto da burada: Tisho'dan tişört yaptıranlara sorum var

gösterdikleri gibi yapabilirler mi? daha önce alışveriş yapmış olanların fikrini ve tecrübelerini merak ediyorum

Windows 11 / Asus Prime H470m / Intel i5 104000f + Akasa Venom / Inno3D RTX 3070 Twin x2 / Seagate Barracuda 2TB x 2 / Team Xtreem S3 120GB / G.Skill Ripjaws V Gaming 2x16GB DDR4 3200 MHz CL16 / Cooler Master HAF 912+ / Cooler Master GX 750 PSU / BenQ XL2420T 24" 2ms 3D Led monitör

• Baskı kalitesi çok sağlam fakat olayı anlamadım ben ne istiyosunuz şimdi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bak kardeşim?

Ben 4 yıldır Çin maden ocakları işlenmesinde muhasebecilik yapıyorum. İşimden memnun değilim ve internetten iş aramaya başladım. 4 çocuk ve terkeden karım var. O çocuklar internet başımda otururken durmadı ve film izlemek istediler. Ben de çok Zaman almasın diye kısa film diye arattım. Bu konuyu buldum. Sinirlendim. Akşam uçakla Bulgaristan'a gidiyorum. Oradan Türkiye'ye geleceğim. Oradan dünya turu yapmak istiyorum. Helga, çocuklarımın anası ol

Edit: Mort at gibi karidir hem çok güzeldir gerek yüz gerek vücut hemde serttir dovusmeyi bilir silah kullanır güçlüdür hem fiziksel olarak hem mecazi anlamda at avrat silah hepsi var mort gibi karı istiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Goblin Mind -- 4 Nisan 2016; 3:24:01 >

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

yaparlar

baskılar iyidir
  • Hocam açıklamaya naylon baskı olmasın gibisinden yaz yoksa kötü oluyor. Ben iki tshirt aldım biri kumaş üzerine (nasıl anlatacağımı bilmiyorum) işlenmiştir ve güzeldi,öbürü naylon kabartma şeklinde olduğundan kötü durdu.

14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.