Şimdi Ara

Tırnak mantarı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
29.909
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 4 yıldır tırnak mantarı sorunum var.Ayakda baş parmakda, eldede 3 parmağımda var.İlk doktorum terbisil verdi 3 defa kullandım geçmedi.Başka bir doktora gittim itraxil olması lazım 4 defa onu kullandım tabi bu ilaç kullanımı yaklaşık bir yıl sürüyor.Sonra ilaçlar bitti iki defada nibulen tırnak cilası verdi.Onlarda bitti hikaye.Sadece el işaret parmağımda iyileşme gördüm oda iyileşir gibi oluyor tekrar bozuluyor. Sonra aynısefa kremi faydalı dediler ona devam ediyor bir gelişme yok.Sonra birisinden duydum onunda geçmiyormuş tırnağı hastalıklı bölgeye kadar kesip havya o bölgeleri aşırı olmadan yakmamı istedi geçtiğini söylüyor.

Bu beladan kurtulan arkadaşlar banada bir yardımcı olsunlar nasıl geçtiğini bana açıklasınlar..İnsanın psikolojisini bozuyor..

• Birkaç tavsiyede bulunacağım.

ayakları yıkayıp kuruladıktan(kağıt havlu ile) sonra

doğal elma sirkesini yarı yarıya su ile karıştırarak hasta parmakları bunun içinde tutmak. 15 dak. günde iki kez.

sarımsağı parçalayıp çorapların içine doldurmak. günde iki kez.sabah yapacaksınız. birde akşam yatmadan önce.

hasta tırnakların kenarlarına tentürdiyot sürmek. kulak çubuğu ile. aşırı koymayın. günde iki kez.

ne yaparsanız yapın hasta olan tırmak tamamen uzayıp gitmedikce hastalık tam olarak geçmiş sayılmaz.

maalesef giydiğiniz bir çorabı ikinci kez giymemeniz gerekir. veya çoraplar kaynatılacak.

bu arada içeriden de destekleme gerekir. her gün sarımsak yiyin.

tedavi muhtemelen 3-4 hafta sürebilir.sabır istiyor.Ben sarımsağı kendim denedim. bir başkası da denedi. başarılı oldu. Diğerleri duyduğum şeyler.
    geçmiş olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NIL2113 -- 16 Mayıs 2011; 0:43:15 >

• TIRNAK MANTARINA ÇARE BULUNMUŞ HABERİNİZ OLA....
    slm. bendede aynı dert vardı. 7 yıldır çekmediğim kalmamıştı. bu formda yazan ne varsa denedim fakat ya çok uzun sürmesinden dayanamadım yada ayaklarımı temiz tutmayı başaramadım yeniden tırnak manratı geri geldi..

2 ay önce google ÇAMDER adlı bir ürün ile karşılaştım...

ürünü inceledim.. yetkili ile görüştüm.. bana sonuç alamazsanız hiçbir ücret talep etmeyeceklerini ama sadece 4 gün akşamları düzenli olarak bu ürünün su içinde kaynatıldıktan sonra 1 saat ayağınızı bu suda tutmamı istediler. zahmetsiz geldi.. yaklaşık 36 günde sorunlu tırnakta düzelmeler ve mantarın yok olduğunu gözlemledim...

bu çamder denen şeyin güzel tarafı zahmetsiz olması ve fiyatıda çok makul geldi...fiyat standart değil kişinin durumuna göre değişken benimki 180 tl tuttu...allah razı olsun...geçen gün yine görüştüm eğer yeniden çıkarsa bu fiyattan çok daha düşük koruma seti gönderebilirz dediler... çok memnun oldum.... valla ben faydasını gördüm...ama sadece mersin de olanlara kendileri uyguluyorlar..ben ankarada ya göndermeleri konusunda biraz ısrar edince gönderdiler...

ürünü incelemek isterseniz adresi bu.... boşuna sağa sola para kaptırmayın ... açmder bitkisel (iki tane ürünü var biri esanas birdie kreemi yanında su kürü veriyorlar)

http://tirnakmantaribitkisel3gundeson.blogspot.com/

• tırnak mantarına tek çözüm biomaxder ..hem kısa sürede çzre oluyor hemde ucuz. birde ağızdan alınan bir şey değil bitkisel..
    mutlaka bu sorunu olan bu siteye resimlerini göndersin kişiye özel uygulama yapıyorlar. www.tirnakmantaribitkisel.com
  • arkadaşlar tırnak mantarınız varsa çamder denilen ürünü kullanmanızı tavsiye ederim bu mesajımı isteyen reklam olarak algılar isteyen tavsiye adamların internet adreside sanırımwww.tirnakmantaribitkisel.com du
  • Tırnak mantarına tca diye bir asit kullanılıyor arkadaşlar geçenlerde bir sitede görmüştüm nasıl satın alırsınız bilmiyorum ama google'a tca satın al yazınca çıkıyordu sanırsam site herkese geçmiş olsun ..
    Hap'ı eriterek içmek
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.