Şimdi Ara

Tırnak Batması ve Tırnagı Çekme (?) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
61.705
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Arkadaslar ben dün tirnagimin batan kısmını cektirdim.sol baş parmağını sadece.Diğerinin iltihabı kurudugu için iyileşti.
    Tedavi sadece 2 dk surdu.İgneyle uyusturdular.Biraz acisada dişlerimi sıkarak sabrettim.sonra fısfıs sıktılar.Tabi ben gözlerimi kapatmıştim.Dişlerimi sıkıyordum.Doktor biseyler yaptı elindeki cimbiz gibi biseyler bi anda batan kısmı çekti.Doğrusu biraz acıdı ama cesur olursaniz çok bişey olmaz.sonra pansuman yaptilar.Ağrı kesici kullanmami söylediler agridigi zaman.
    Eve geldim biraz agriyodu yemekten sonra ilacı içtim sonra fazla ağrı kalmadı.Şimdi ikinci gunumdeyim.Her gun pansumana gidecem.Şimdilik hiç ağrı yok.Mutluyum iyiki cektirmisim.
    Arkadaşlar eğer cektirmezseniz o batan kısım her zaman acicaktir.Kesinlikle iltihap kurumazsa tedavinizi olun ve kurtulun.Geçmiş olsun Allah sifalar versin :)
  • Arkadaşlar ben de yeni çektirdim. Özel bir hastanenin acil bölümünde. Fakat korkacak hiçbir şey yok. Çok endişeli gittim. Ama gerçekten abartanlar çok abartıyor.
  • Ben de tırnak çektirdim ve bu konuda yeterli bilgi hiçbir sitede bulamadım. Bende tırnak batması değil tırnak dibi iltihabı vardı halk arasında dolama olarak geçiyor.Üç ay boyunca gitmediğim doktor kullanmadığım ilaç kalmadı en son çare tırnak çekimi dediler.Tırnağım sapsarı olup derim morarana kadar çektirmeye yanaşmadım.Yürümem artık çok zorlaştığı için dün çektirdim.Lokal anestezi kısmı gerçekten çok acı veriyor 6 iğne yaptılar ama dayanılamaz bir şey kesinlikle değil.Zaten tırnak uyusunca hiçbir şey hissedilmiyor.Yaklaşık 20 dakika sürdü ama benim iki tırnağımda da vardı aynı problem.İşlem bitince ayakkabımı giyip eve gittim rahatça. Anestezinin etkisi bitince biraz ağrı yaptı ama tek ağrı kesici yetti.Bugün de pansumana gittim bazı sitelerde gazlı bez yaraya yapışıyor çıkarken bağıra bağıra ölüyosunuz demişler tamamen yalan hiç yapışma olmadı gayet kolay çıktı tekrar baticon sürüp kapattılar yaraya da baktım yeni tırnak gorunuyodu dipten.şuanda da hiç ağrım yok kesinlikle korkulacak bir işlem değil ki ben serum takılırken bile bayılan insanım hiç bağırmadım bile korkmayın arkadaşlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Tırnak çektirenler dar ayakkabı giymemeye dikkat etsinler.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.