Şimdi Ara

Tırnak Batması İle İlgili

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
911
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar ,

    Öncelikle bu dertten muzdarip biri varsa şimdiden çok çok geçmiş olsun. Ben 1 yıl çektim gerçekten çok zor bir durum o durumda olmayan bilemez.

    Artık canımın yanması , sosyal yaşamımı etkilemesi sebebiyle operasyon geçirmeye karar verdim. Şuan tam 1 hafta yarın dikişleri aldırmaya gidiyorum.

    Sormak istediğiniz her soruyu severek sıkılmadan yanıtlarım.

    Bu operasyon 4.operasyonum ve ilk 3ü aynı doktordu. Son olan farklı bu olayı meslek haline getirmiş çok çok iyi bir doktor.

    İlk 3 operasyon sadece batan bölgenin ucunu kesmekle geçti. Bu arada her iki parmakta ve ikisininde her iki ucunda var batma. Yani 4 bölgeden operasyon oldum.

    Son operasyon o bölgeyi uyuşturduktan sonra köküyle işlem yapıldı. Şimdi pek iyi anlatamadım tabi hiç bilmediğim terimler vs olduğu için.

    Bu sorunu olanlar için kendi doktorumu öneriyorum. Gerçekten çok kolay işlem parmağı uyuşturuyolar.(iğne korkum var çok feci derecede ve kendimi boş yere kastığımı düşünüyorum çok kolay oldu.)

    İki parmak olduğu için yaklaşık 20 dk sürdü. İlk gün ağrı oldu ama ağrı kesici veriyor doktor ve zaten antibiyotik aldığınız için uyursanız o günü kolay atlatırsınız.

    Sonraki günler biraz değişik yürüyorsunuz tabi basamadığınız için. 1 hafta sonunda dikişler alınıyor ve yavaş yavaş toparlanıyor. İlk başta sitesini inceledim inanmadım ama araştırınca çok parlak bir iş olduğunu fark ettim.

    Neyse ben kısa olarak tecrübelerimi anlatmış olayım. Doktorun ve hastanenin sitesini veriyim ve bu dertten kurtulun. 4000 üzerinde operasyonu var ve sadece 4 tanesi nüksetmiş. Çok iddialı bir rakam gerçekten.

    http://www.drsahinnami.com/

    Not : Kesinlikle doktorla hiç bir alakam yok reklam falanda yapmıyorum. Sadece 30 dklık bir muhabbetimiz var o da operasyon sırasında.

    Şimdiden kolay gelsin.







  • geçmiş olsun öncelikle..

    Bende geçen yıl giydiğim bot yüzünden bu ağrıyı çektim,hatta bu yılda başlar gibi oldu,benim aptallığıma geldi ama geç kalmadan başlamadan bitirdim.Her hastalığın zorluğu farklıdır,bu olayda çok kötü.sizin oluşma sebebinizi bilmiyorum ama benimkisi giydiğim bot ve herkeste olan yanlış tırnak kesimi..geçen yıl final döneminde çektiğimi bir ben bir de Allah biliyor(bülent ersoyun şarkı sözü gibi oldu :D :) çok fenaydı..ne çektirdim ne bir şey.Arko krem,dolgit merhem sürerek geçirdim iyileştirdim.

    bu yıl da dediğim gibi yine bottan dolayı oldu,geç anladım.doktora gittim bir şey yapmadı ne krem ne bir şey.Yine krem sürüp rahatlattım ayakkabıyı değiştim tabi.şimdi iyi sorun yok..
  • Hocam geçmiş olsun size de.
    Çok şanslıymışsınız bence iltihap oluşmadan kurtarmışsınız. Ben maalesef uyuşukluğumdan üşengeçliğimden daha ilk batma sürecinde geçer diye gitmedim.(Çok pişmanım)
    Tıpçıların granülasyon dokusu terimi (kolay kanayan et) oluştuktan sonra ölüm gibi geliyor. Arkadaşım yanlışlıkla ayağıma bastığında ağladığımı bilirim.
    Benim tırnağım şu şekildeydi ;

     Tırnak Batması İle İlgili

    Resim temsilidir. Kendi parmağım biraz daha kötüydü açıkcası. Belki kötü bir betim olcak ama her eve geldiğimde çorabı çıkarttığımda iltihaptan ve kanamadan parmağıma yapışmış durumdaydı.




  • sigorta karşıladı mı ödediğiniz ücret ne kadardı
  • Hocam özel sigortam maalesef anlaşmalı değildi. Babamın çalıştığı şirket üstünden özel sigortalıyım.Bende mecbur SSK'dan ödedim. Ancak faturayı faxlatıp anlaşmalı olduğumuz özel sigortaya gönderince onlarda meblayı ödediler bize.
    Biraz karışık anlattım ama. Yani bir nevi karşılamış gibi oldu şirket sağolsun.
  • ergenlik çağımda can sıkıntısından tırnaklarımı sık sık kesmemden ve fazla kilolarımdan dolayı tırnak batması heriki ayağımda da baş gösterdi....akıntı ve ağrı yapıyordu tırnağım etin içinden çıkamıyordu doktora da gitmiyordum nedense?....o dönemde başka bir sebebten hastaneye yattım ve tesadüfen bir doçent farketti...başlangıç aşamasında olduğundan beni ameliyat etmediler....doktorun tavsiyesi hergün ayakbaş parmaklarımı 2 defa Batticonlu pamukla silmek ve havalandırmak ve tırnaklarımı uzun kesmek...bir ay boyunca hastanede hergün batticonla banyo yaptırdım parmaklarımı ayakkabı da giyemedim doğal olarak hastanede kaldığımdan...iyileştim ve birdaha nüksetmedi ama tırnaklarımı çorabı delecek dereceye gelince kesiyorum artık...burada başlangıç seviyesinde olan arkadaş varsa benim yöntemi denesin işe yarıyor...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.