Şimdi Ara

Tipsizlik

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.531
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Saç dökülüyo

Zayıfım 174 boyum var

Erkek veya kız arkadaşım yok

Çene geriligi uzun yüz dar çene küçük göz büyük burun

Dış görünüşümden dolayı hep yalnız kaldım

Derslerim berbat ailemle aram iyi degil hayattan bi beklentim yok bu forumda benden yıkığı yoktur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kafa hariç aynıyız çok zor be hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ferid4444444 -- 19 Aralık 2020; 19:25:53 >
  • Tamamiyle benim gibisiniz, tek fark benim boyum 1.71  

• foto at oylayalım

• Hiçbir kızın beni tercih etmediğini bilmek içimi acıtıyor.

Gelecekte hiçbir kızın beni asla tercih etmeyecek olduğunu bilmek ise içimi daha da acıtıyor, göğsüme öküz oturuyor.

• Maraz Alinin Sağ Kolu kullanıcısına yanıt

Kanka o kadar tipsizim foto çekmeye cesaret edemiyorum etsem günüm rezalet geçiyo tüm fotolarımı yırttım son çare plastik cerrah gibi ama o bile beni ortalama yapmaya yetmez gibi

• quote:

Orijinalden alıntı: Ferid4444444

Kanka o kadar tipsizim foto çekmeye cesaret edemiyorum etsem günüm rezalet geçiyo tüm fotolarımı yırttım son çare plastik cerrah gibi ama o bile beni ortalama yapmaya yetmez gibi

lan nolcak çek at ben her sabah uyandığımda ön kameradan kendime bakar tipime küfrederim

• La senin tipte sıkıntı yok sen neden tipsizim diyosun ki boşuna kendini harap etme

• Gönlün yakışıklı olsun güzel kardeşim. Orası yakışıklı olana bakan kızlarda var 👍 herkesin bi alıcısı var
  • quote:

La senin tipte sıkıntı yok sen neden tipsizim diyosun ki boşuna kendini harap etme

4/10um

• 10/4 sen ufak dokunuşlar ve bakımla 6 7 yi zorlarsın ama ben 10/1 beni ameliyat bile düzeltemez ve bunu bildikçe nefret ediyorum kendimden....

• quote:

10/4 sen ufak dokunuşlar ve bakımla 6 7 yi zorlarsın ama ben 10/1 beni ameliyat bile düzeltemez ve bunu bildikçe nefret ediyorum kendimden....

o nasıl ufak dokunuş la 4'ü 7'ye çeviriyor

(:(: aşırı tipsiz olsan kizlar bırak senle çıkmayı laf bile atmazlardı ama senle çıkan kız olmuş sen tipsiz falan degilsin bro

• Kardeşim o kız milyonda 1 olacak bi şeydi, hani dışarda bazen tipsiz erkek güzel kız görüyorsunuz ya, işte o tipsiz erkeklere de şans 1 2 defa gülüyor, zaten algıda seçicilik o kadar çift arasından bi bu dediğim çift göze batıyor aslında azınlıklar

lisede hep çirkin kızlarla çıktım onlar bile tam istemedi beni

benden çirkini olduğunu sanmıyorum

f

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi askmeafavour -- 21 Aralık 2020; 14:29:18 >

Reis bEnim çene burun hepsini yapsam göz fail gözü de degistiremiyom yani anlayacan tırt);

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.