Yaş 20 Saç dökülüyo Zayıfım 174 boyum var Erkek veya kız arkadaşım yok Çene geriligi uzun yüz dar çene küçük göz büyük burun Dış görünüşümden dolayı hep yalnız kaldım Derslerim berbat ailemle aram iyi degil hayattan bi beklentim yok bu forumda benden yıkığı yoktur < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Tipsizlik
-
-
Kafa hariç aynıyız çok zor be hocam
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ferid4444444 -- 19 Aralık 2020; 19:25:53 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Tamamiyle benim gibisiniz, tek fark benim boyum 1.71
foto at oylayalım
-
Hiçbir kızın beni tercih etmediğini bilmek içimi acıtıyor.
Gelecekte hiçbir kızın beni asla tercih etmeyecek olduğunu bilmek ise içimi daha da acıtıyor, göğsüme öküz oturuyor.
Kanka o kadar tipsizim foto çekmeye cesaret edemiyorum etsem günüm rezalet geçiyo tüm fotolarımı yırttım son çare plastik cerrah gibi ama o bile beni ortalama yapmaya yetmez gibi
quote:
Orijinalden alıntı: Ferid4444444Kanka o kadar tipsizim foto çekmeye cesaret edemiyorum etsem günüm rezalet geçiyo tüm fotolarımı yırttım son çare plastik cerrah gibi ama o bile beni ortalama yapmaya yetmez gibi
lan nolcak çek at ben her sabah uyandığımda ön kameradan kendime bakar tipime küfrederim
-
La senin tipte sıkıntı yok sen neden tipsizim diyosun ki boşuna kendini harap etme
Gönlün yakışıklı olsun güzel kardeşim. Orası yakışıklı olana bakan kızlarda var 👍 herkesin bi alıcısı var -
quote:
Orijinalden alıntı: Ferid4444444La senin tipte sıkıntı yok sen neden tipsizim diyosun ki boşuna kendini harap etme
4/10um
-
10/4 sen ufak dokunuşlar ve bakımla 6 7 yi zorlarsın ama ben 10/1 beni ameliyat bile düzeltemez ve bunu bildikçe nefret ediyorum kendimden....
quote:
Orijinalden alıntı: Ferid444444410/4 sen ufak dokunuşlar ve bakımla 6 7 yi zorlarsın ama ben 10/1 beni ameliyat bile düzeltemez ve bunu bildikçe nefret ediyorum kendimden....
o nasıl ufak dokunuş la 4'ü 7'ye çeviriyor
-
(:(: aşırı tipsiz olsan kizlar bırak senle çıkmayı laf bile atmazlardı ama senle çıkan kız olmuş sen tipsiz falan degilsin bro
Kardeşim o kız milyonda 1 olacak bi şeydi, hani dışarda bazen tipsiz erkek güzel kız görüyorsunuz ya, işte o tipsiz erkeklere de şans 1 2 defa gülüyor, zaten algıda seçicilik o kadar çift arasından bi bu dediğim çift göze batıyor aslında azınlıklar
lisede hep çirkin kızlarla çıktım onlar bile tam istemedi beni
benden çirkini olduğunu sanmıyorum
f
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi askmeafavour -- 21 Aralık 2020; 14:29:18 > -
Reis bEnim çene burun hepsini yapsam göz fail gözü de degistiremiyom yani anlayacan tırt);
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- subay astsubay farkı
- barcin güvenilir mi
- oyak astsubay emekli ikramiyesi
- orta parmağa yüzük takan kadın
- hesabıma para yattı ama görünmüyor
- telegram indirim kanalları
- para sayma makinesi bim
- elektrikli bebek arabası
- 5g nedir zararları
- kasım indirimleri ne zaman
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X