Şimdi Ara

Tipo 1.6 slx ie yakıt tüketimi nasıldır?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
5.422
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Tipo 1.6 slx ie lpgli yakıt tüketimi nasıldır?

• sen bu gidişle araba alamazsın o belli , konu kirliligi yapma , araç işinde kesin sonuçlar cevaplar olmaz yaklaşık şeyler vardır bu kadar detaya 0 araç alacaksan bakarsin, alacagın 10 liralık araç harcadıgın enerjiye deymez , sözlerimi yanlış anlama alacagın araçla burda yazılanlar hiç bir zaman bir çıkmaz , şans işidir , tez zamanda bir araca kavuşman dilegiyle sevgili arkadaş

sorun içinse en az yakanla en çok yakan arasında 100 kuruş oynar buradan çıkaracagın sonuç yakışa göre araç alınmaz gidersin bakarsın gösterirsin... burdan okunan türkü oralara gitmez ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: foperti

sen bu gidişle araba alamazsın o belli , konu kirliligi yapma , araç işinde kesin sonuçlar cevaplar olmaz yaklaşık şeyler vardır bu kadar detaya 0 araç alacaksan bakarsin, alacagın 10 liralık araç harcadıgın enerjiye deymez , sözlerimi yanlış anlama alacagın araçla burda yazılanlar hiç bir zaman bir çıkmaz , şans işidir , tez zamanda bir araca kavuşman dilegiyle sevgili arkadaş

sorun içinse en az yakanla en çok yakan arasında 100 kuruş oynar buradan çıkaracagın sonuç yakışa göre araç alınmaz gidersin bakarsın gösterirsin... burdan okunan türkü oralara gitmez ...

haklısınız :)

• 100 km de 90 km hızla 5,3 litre yakıyor...Tabi kullanmadan Kullanmaya Fark Eder..
  • slm arkadaşlar bütün tipo kullanan arkadaşların yardımını bekliyorum bende 1999 model 2.0 motor 16v tipovar ben bunun termostatını bulamıyorum nere baktıysam bulamadım düzceliyim buralarda yok bulan gören duyan varsa bana ulaşa bilirmi acaba ??? yardımlarınızı beklıyorum arkadaşlar...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fiat Albea 1.2 16v nasıldır?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.