Bildirim
Tipim nasıl SSli
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
hocam sakalı biraz daha kirli yapın. yakışıklı değilsiniz asla ama sarışın renkli gözlüsünüz kirli sakalla kızlar sizi beğenir merak etmeyin. ya ben napayım. hem tipsizim hem saçım siyah kaşlarım hayvan gibi sakallarım simsiyah. _____________________________ -
Tipinize yorum yapmıycam ama boyunuz 185 üstünde dimi ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
güzel hocam 9/10 _____________________________ MELT, EVERYTHING MUST MELT ! -
7/10 _____________________________ -
Kafan çok uzun
8/10
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
sizin gibi tipim olsa ret yemezdim. her şey anne babamın suçu. _____________________________ -
183quote:
Orijinalden alıntı: Guest-74F84D677
Tipinize yorum yapmıycam ama boyunuz 185 üstünde dimi ?_____________________________ -
wow _____________________________ -
Çay demlemekik tip in var
-
Bıyık bırak ;)
7 vEriYOruM kArdeSım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ imza yok -
Interpals'taki komik yorumlarınız her gün utandırıyor. Var olun hocam.
Haa... seni hatırladım zengindin dimi ?
Giderin var sevimlisin, dışarida görürsem bir iskender ısmarlarsın kardeşine
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Cheritto -- 19 Ocak 2019; 16:32:03 >
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Unutmayın ! Demokratik bir hukuk ülkesinde yaşıyorsunuz. Dini inancınıza "arabesk" yaşantınıza göre kurallar belirleyemezsiniz. Eğer ki hakiki bir inanca ve sadakate ihtiyacınız var ise onları ancak hak hukuk ve adalette bulabilirsiniz.
-
Eyvallah hocamquote:
Orijinalden alıntı: Whippoorwill
Interpals'taki komik yorumlarınız her gün utandırıyor. Var olun hocam.
Bu arada tipiniz gayet iyi.
sarışın enes batur _____________________________ -
_____________________________ Unutmayın ! Demokratik bir hukuk ülkesinde yaşıyorsunuz. Dini inancınıza "arabesk" yaşantınıza göre kurallar belirleyemezsiniz. Eğer ki hakiki bir inanca ve sadakate ihtiyacınız var ise onları ancak hak hukuk ve adalette bulabilirsiniz.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler