Bildirim
Tipim nasil (ss var) genelde 10/3 diyolar
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
0 -
0 -
10/5 knk :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sagol mumin kardes en azindan senin sayende ortalama tipim varmis gibi hissetim cok mu kotu :(
-5 -
3 -
Otekilerini takma kendine biraz ceki duzen ver 10/5 olur. Sac stilini guzel bisi yap kafa yapina uygun olsun
quote:
Orijinalden alıntı: AllahDiyenElYayi
0
yine senin tipinden iyi -
quote:
Orijinalden alıntı: No More Sorrow
Otekilerini takma kendine biraz ceki duzen ver 10/5 olur. Sac stilini guzel bisi yap kafa yapina uygun olsun
Nasil bir sey yapabilirim hocam ss verirmisiniz pek anlamiyorumda
quote:
Orijinalden alıntı: ermgvn
quote:
Orijinalden alıntı: AllahDiyenElYayi
0
yine senin tipinden iyi
Benim tipim derken
En azından benim tipimde senden iyi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AllahDiyenElYayi -- 8 Kasım 2013; 22:31:53 > -
5.3
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Muzun içinde gelen böcek -- 8 Kasım 2013; 22:37:02 > -
-
Sonuc olarak tipsizim yani
Ya kime göre neye göre? Tip işini bu kadar takma.Şimdi teselli verir gibi görünüyorum,halbuki hayır.Ben direk gerçeği söylerim.Tipin orta,he ama bununla bitmiyor.Dilinizi kullanın,daha aktif olun.Tip bakılacak kadar olsun- ki bence öyle,gerisi becerine kalıyor. -
0
10 / - SONSUZ -
3 veren annen mi? puan verilecek bir durumun yok bence ki 6dan aşağısı kızlar açısından pek fark etmez herkes aynıdır :) -
Sacları en sagdaki gibi uzat berbere git şekil versin yanlası kısaltıp onleri uzun tutabilir.Gülerken dişlerini biraz göster , 1 ve 2. foto daki gibi agzını musamba gibi sıkma 3 deki gibi birazda gulerken dıslerini gosterdin mi tamamdır. -
Dalga gecmiyorum. Notun 10/6
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- yakı bandı kullananlar yorumları
- seni istemiyorum diyen erkek geri döner mi
- yavru serçe buldum ne yapmalıyım
- serex 25 mg kullananların yorumları
- kamuda çalışırken üniversite okumak
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X