Şimdi Ara

Tipim nasil (ss var) genelde 10/3 diyolar

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
0
Favori
1.752
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 10 uzerinden puan verseniz kac verirdiniz cok mu tipsizim tarzimi degistirirsem kurtarir bi tipim var mi simdi ss ler[simage][/simage]
     Tipim nasil (ss var) genelde 10/3 diyolar Tipim nasil (ss var) genelde 10/3 diyolar Tipim nasil (ss var) genelde 10/3 diyolar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 0
  • 0
  • 10/5 knk :)

• Sagol mumin kardes en azindan senin sayende ortalama tipim varmis gibi hissetim cok mu kotu :(

• -5
  • 3
  • Otekilerini takma kendine biraz ceki duzen ver 10/5 olur. Sac stilini guzel bisi yap kafa yapina uygun olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: AllahDiyenElYayi

0

yine senin tipinden iyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: No More Sorrow

Otekilerini takma kendine biraz ceki duzen ver 10/5 olur. Sac stilini guzel bisi yap kafa yapina uygun olsun

Nasil bir sey yapabilirim hocam ss verirmisiniz pek anlamiyorumda

• quote:

Orijinalden alıntı: ermgvn

quote:

Orijinalden alıntı: AllahDiyenElYayi

0

yine senin tipinden iyi

Benim tipim derken

En azından benim tipimde senden iyi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AllahDiyenElYayi -- 8 Kasım 2013; 22:31:53 >
  • 5.3

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Muzun içinde gelen böcek -- 8 Kasım 2013; 22:37:02 >
  • Sonuc olarak tipsizim yani

• Ya kime göre neye göre? Tip işini bu kadar takma.Şimdi teselli verir gibi görünüyorum,halbuki hayır.Ben direk gerçeği söylerim.Tipin orta,he ama bununla bitmiyor.Dilinizi kullanın,daha aktif olun.Tip bakılacak kadar olsun- ki bence öyle,gerisi becerine kalıyor.
  • 0

• 10 / - SONSUZ
  • 3 veren annen mi? puan verilecek bir durumun yok bence ki 6dan aşağısı kızlar açısından pek fark etmez herkes aynıdır :)
  • Sacları en sagdaki gibi uzat berbere git şekil versin yanlası kısaltıp onleri uzun tutabilir.Gülerken dişlerini biraz göster , 1 ve 2. foto daki gibi agzını musamba gibi sıkma 3 deki gibi birazda gulerken dıslerini gosterdin mi tamamdır.
  • Dalga gecmiyorum. Notun 10/6

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.