Şimdi Ara

Tipim nasıl kızlarla şansım var mı? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
2
Favori
2.848
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Kusura bakma kız olsam ve birine adres sorma ihtiyacı hissetsem sana sormadan seni geçerim. Ama bunu düzeltmek mümkün, spor yap ve kilo ver, spor yaparken kas kütlesi kazanıp şu an ki halinden daha fit görüneceksin, sivilceler için doktora git ve ondan zorante ve imex istediğini söyle (bazı doktorlar etkisi az olan ilaç yazıyorlar, ve bundan ek ücret alıyorlar), saçına adam gibi bir şekil ver ve mahalle berberine gitme, ucuz 5 tane tshirt alacağına pahalı 2 tane al, aslında indirimleri takip edersen gerçekten kaliteli yerlerden kaliteli şeyler alabiliyorsun, örnek olarak 35 liraya zara'dan tshirt aldım ve gerçekten kaliteli olduğunu hissediyorsun. Farklı şeyler öğren, ne olursa öğren ve bunun etkisini ileride anlayacaksın, konuşman bile düzelecek.


    Açıkça şunu söylemem gerekirse ben senden de kötüydüm, hiç unutmam lisede okuldan çıkmıştım ve durağa gitmiştim, otobüs gelmedi ve arkamda oturan kızlara saati sordum ve kız bana bakarak bu seni ilgilendirmez gibisinden bir şey söyledi, ne kadar saçma değil mi , kız benim yan sınıfımda okuyordu ve sanırım beni tanımıyordu bile, şu an instagramdan beni takip ediyor ve hikayelerime ateş atıyor . Gerekli durumlar sağlandığında her şey olabilir, yeter ki sen biraz uğraş.


    Edit: Bu arada görüyorum ki sakalların çıkmıyor, sakallarını her zaman kes çünkü kötü gözüküyorlar, sakal değil de yüzünde kıl varmış gibi. Hiç olmasın daha iyi, kalın çıkmaya başlayınca bırakırsın.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OzzyCreek -- 4 Ağustos 2020; 16:19:45 >




  • OzzyCreek kullanıcısına yanıt

    Öncesi sonrası SS at da biz de görelim ateş eden değişimi kral 😎


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sivilceler ve saç bozmuş baya, şuan kötü duruyorsun. Bu arada yaşın kaç?

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Teslas

    Öncesi sonrası SS at da biz de görelim ateş eden değişimi kral 😎

    Olmaz, kendimi hiç bir şekilde internete koymuyorum ama şu an yurtdışında yaşıyorum ve manken bir kız arkadaşım var. Tabi ki vücut geliştirmeye devam ettim ama hep yapmadım, amacım sadece fit olmaktı.

  • OzzyCreek kullanıcısına yanıt

    Aynen kanka inandık tamam tebrik 😅


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Teslas

    Aynen kanka inandık tamam tebrik 😅

    Yazdığım şeyi okudum ve biraz doğrudan uzak gibi duruyor hayatım değişti manken kız arkadaşım var felan ama gerçekten doğru, eğer yazdıkarımı yaparsanız herkes olduğundan daha iyi olur. Bu gerçek bir bilgi, bana inanıp inanmamanız bunun gerçekliğini değiştirmez ama herkesin yapmasını öneriyorum ben.

  • foto nerde

  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.