Tıpçılar Günde Ortalama Kaç Saat Çalışıyor?

-
-
Günü gününe çalışmadım gayet rahat geçtim ama fakülteden fakülteye değişir
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Peki hocam ortalamaya vurunca yıl boyu kaç saat çalışmış olmuşsunuzdur?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
1-1.5 saat o da maksimum
Ders derste dinlenir(hocasını sevmezsen online kaydını izlersin) , ders sonrasi 2-3 saat sonra yurda/eve geçilir o gun işlenen ders tekrar edilir yogunluga bagli olarak 1-2 saar alır tekrar işi,anlaşılmayan kısımlar textbooktan bakılır +2 saat, gun biter. Sonraki gün dünkü dersin tekrari bir daha yapılır +1 saat, ezberlemekte cok zorlanacagini dusundugun kisimlari belirli aralıklarla tekrar etmek için isratelersin gunluk çalışmana bunlar da eklenir +1-2 saat,sinava yakın çıkmışlar çözülür,sinava girilir,Bu kadar. Bu anlattığım en sağlam çalışma şekli bence bundan çok verim aldım bu haliyle gunde yaklaşık min 7 max 10 saat çalışmış oluyorsun.Ama fakulten öğrenci dostuysa ve seni bu şekilde gereksiz zorlamiyorsa gunluk 4-6 saat çalışma yeter de artar.
Hocam çokmuş ya
Ben en iyisi mühendislik için çalışmaya devam ediyim. Hiç değilse tıptan daha rahat olur.
Günlük ortalamaya vursam max 2 saatdir benim.
Bu dedigim yüksek saatlerde çalışma allahsiz fakulteler icin gecerli,adamakıllı tıp fakültesinde okursan dedigim yontemle gunluk 4-6 saat seni dönem 1.si yapar.
Hocam peki tusa hazırlanılan yılki tempo yks temposundan daha fazla oluyor değil mi?
günde ortalama 1-2 saat.final döneminde 10 saatleri buldum
Kaçıncı sınıfsiniz?
E bi zahmet hocam 6 yıllık tıp eğitiminden sorumlusun, göreceğin sadece anatomi derslerinde lise boyunca yaptığın ezberin 10 katı var,çalışma temposu yks ile kıyaslanamaz bile ama tus a gelene kadar fakultede çalışma temposuna alıştığın için tus temposu biraz daha kolay hale gelir şimdi dusndugune kiyasla.
senin hangi fakulte hocam
Cerrahpaşa
Dönem 1 çalışması budur eğer böyle değil de her gün 5-6 saat çalışıyorsanız yazık size
Fakülteden fakülteye değişir o dediğin. Ege Tıp ilk 3 senede über saatlere çıkmana gerek yok. Dersi dinle, 2-3 tekrar ve çıkmış bakarak çok rahat ortalama kasarsın.
Hocam diğer dönemler için yorumunuz nedir? Duyduğuma göre 2. Sınıf zormuş mesela.
Doğrudur hocam bu kişiden kişiye de değişir bence bana da 3'ün ilk döneminin aşırı zor olduğunu söylemişlerdi
4 bitti, 5'e geçtim
1 bile değil
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Benzer içerikler
- 345 tyt matematik çözümleri (pdf)
- trigonometri fasikül önerisi
- hukuk okumak mantıklı mı
- iktisat okunur mu
- kunduz eğitmen
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X