Şimdi Ara

Tıp vs Yazılım [ANKET]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
34
Cevap
1
Favori
1.195
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki

Tıp vs Yazılım [ANKET]

(En Son Oy Tarihi: 3.8.2024)
Giriş
  • Benzer seviyede ve kapasitede olan insanlar için karşılaştırma yapınız.

Hangisi alır?

• maaş karşılaştırmasında ise tıppın yanından geçemez yazılım maalesef git gide daha da geçemeyecek çünkü doktorluk biraz daha mavi yaka gibi ameliyata falan giriyor el beceriside lazım yazılım öyle değil yeni nesil komple bunla büyüyor ig reelsefe falan girin hiçbişe yapamayan bunu öğrenmeye çalışıyor tahminimce bundan +10 sene sonra yazılımcılık en alt işlerden birisi olabilir

• anketle bu işler olmaz ama bakalım ne çıkacak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam siz de mi bu sene sınava girdiniz?

• Abdullah1928 kullanıcısına yanıt

2022’de yerleştim ben

• Ne okuyorsunuz acaba?

• Abdullah1928 kullanıcısına yanıt

Bilkent ctis

• net tıp.

minumum 5-6 asgari maaşı

yarı-tanrı statüsü

gelecek kaygısı işssizlik kaygısı yok garanti meslek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HAYAT BİTTİİ -- 22 Haziran 2024; 23:18:20 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    MEZUN KANAL VS ÖNERİLER
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • maaş karşılaştırmasında ise tıppın yanından geçemez yazılım maalesef git gide daha da geçemeyecek çünkü doktorluk biraz daha mavi yaka gibi ameliyata falan giriyor el beceriside lazım yazılım öyle değil yeni nesil komple bunla büyüyor ig reelsefe falan girin hiçbişe yapamayan bunu öğrenmeye çalışıyor tahminimce bundan +10 sene sonra yazılımcılık en alt işlerden birisi olabilir

• Udemy’de yazılımcı olan code monkey tayfasından bahsetmedim konuya bakarsan.

• Acı Teng'in yandan küçümseyici bakışla izlediği karşılaştırma

• ege tıplı ve ankara tıplı anketi manipüle ediyor.

• google da çalışan adama da ihtiyaç azalacak merak etme :)

• Cok anlamsiz bir karsilastirma. Cok farkli alanlar dolayisiyla bu iki meslek farkli seyler ile ilgilenen insanlar tarafindan tercih edilecektir. Ikisi de gayet iyi paralar kazanan meslekler ve kendi eksileri ve artilari bulunmakta. Iki meslek de sadece para amaci ile secilmemeli cunku bu ileride pisman olmaya giden bir yol olabilir.

• doomguy kullanıcısına yanıt

Hocam hiçbirine ilgim yok ki. Şu anlık ctis’ten devam. Belki bi mobil oyun yapıp parayı bulurum 

• Odtü makine  

• nickolangelo kullanıcısına yanıt

Fizikten nefret ediyorum, bir de bölüm gereksiz zormuş. Ctis daha kolay, kazançları da iyi.

• Gerçekten bir tutkunuz yoksa mühendisliğe ya da yazılıma karşı tıp yazıp geçin.

• Guest-4h062020 G kullanıcısına yanıt

o işler tutku ile sevme ile olmuyor. Patronu zengin etme arzusu ile niye çalışayım. Hiçbir ilgim yok ama matematik background’ım ve analitik zekam çok yüksek. İyi yapabildiğim bir şeyi sevmek zorunda değilim.

• Evet, işini sevmek zorunda değilsin.

Benim anlatmaya çalıştığım ikisine de özel bir ilgisi olmayan bireylerin tıp tercih etmesi yönünde.

Doktor olmak işinizde berbat bile olsanız size stabil ve ortalama üstü bir hayat sunar.

Diğer tarafta ise işi biraz olsun sevmeden insanın kariyerini çok iyi noktalara getirebileceğini düşünmüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4h062020 -- 23 Haziran 2024; 19:21:55 >
  • tıpçı adam okulunu bitirdiğinde alaylı olarak yazılım işleriyle uğraşıp ek gelir elde edebilir hatta canı isterse komple yazılım kısmına kayamaz mı ? ama tam tersi mümkün değil gibi

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.