adıyaman van dan daha iyi değil mi niye alta yazdın
ne bilim göl var diye :) öyle yaptım
o da iyimiş :D oraya kadar inmez ama bence
gaziantep elazığ maraş erzurum malatya sivas trabzon falan da ekle istersen ama böyle olursa dicle gelir.
bulamadımbirşey
kullanıcısına yanıt
dicle ile aramada 1400 kişi olduğu için anetp gibi yerler gelmez dedim inönü de dahil geleceğini bilsem kesin yazarım ama
ne olursa olsun artık tıbbıyelı sayılırsın gözün aydın :))
umarım :) tşkler hakkımızda herşeyin hayırlısı herşey gönlünce olsun arkadaş ama hatay gelir gibi geliyo bana
baktım şimdı bencede gelır bakarsın seneye yanına gelırım :)) tıbba
beklerim :)) inş. kazanırsın
en buyuk hedefimiz inş bakalım :)
nerden yazıyosun hatay hakkında bilgin var mı acaba benim hiç yok
ben samsundayım, hedefim tıp. bu bakımdan puanları sıralamaları felan araştırmıştım ama hatayı şehır olarak araştırmadım :(
hım bahtımıza ne çıkarsa artık artık duyduğum tek bişey var yaşam ucuzmuş iki kişilik bi ev kiralarım artık yurtta kalmayı hiç düşünmüyorum....
ev hem rahat hem keyıflı olur :)) ama gider gitmez ev arkadaşını nasıl bulacaksın 1 kaç ay yurt da fena olmaz yanı
seni beklerim ne olcak ki tıp okuyan ancak evde rahat eder herkes öle diyo
yaa evet :D sen daha iyi bılırsın ama bende ilk aylar yurtta hem üst dönemlerde yararlanmak için hemde arkadaş bulmak için iyi dediler ama bılemem tabi :)
evimde temizlik ve yemek yaparsan kira istemem elektrik suda benden
Sıralamam 10.600 İlk sıraya ben de Dİcle'i yazdım. Antep'ten hazırlığı yüzünden vazgeçtim. Dicle'e pek güven olmaz. Yükselebilir de, düşebilir de. Yani bana bile gelebileceğinden şüpheliyim ben. Antep'i geçer diyorum ben bu sene yine ama dediğimgibibelli olmaz.