Şimdi Ara

TIP OKUYANLAR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
1.921
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Birçok fakülte finalsiz geçme notunun düşürülmesini ya da sınıf geçme notunun düşürülmesini istiyor.Çoğu fakülte dekanıyla konuştu.Sizin fakültelerinizde böyle bi talepte bulundu mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• finalsiz geçiş olmayan azınlık fakülteden biriyiz(sanırsam cerrahpaşa ve çapa da öyle)
  • Ankaratıplı kullanıcısına yanıt
    En azından 2 komite yapmak yerine tek final yapıyorlar ankara tıpta son 2 komite ağırlıklı bu da bi kolaylık

• Kocaeli Tıp da şuan her şey belirsiz.

• diğer fakültede okuyan arkadaşlarım falan dekanlığa falan dilekçe yazmışlar sanırsam(ısparta kocaeli falan) hatta bazı fakültelerde de wp gruplarında ortak dilekçe falan hazırlamışlar sanırım bu doğru
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ankaratıplı

diğer fakültede okuyan arkadaşlarım falan dekanlığa falan dilekçe yazmışlar sanırsam(ısparta kocaeli falan) hatta bazı fakültelerde de wp gruplarında ortak dilekçe falan hazırlamışlar sanırım bu doğru
    Hocam ankara sadece final olacak diye biliyorum

inönüde sistem aynı bir talep olmadı

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • schmeiblak S kullanıcısına yanıt
    yine aynı şeye denk geliyor ama soru dağılımlarından komite 1 eskiden 8 paun etkiliydi toplam sisteme şimdi 15e çıkarmışlar finaldede sorusu 10(tüm komite 1den gelen sorulardan 15 puan yani) finalde komite 3 sorusu 40 tane toplam ağrılığı 15 puan

ağırlık manasından komite 3 ile komite 4 yapılmış oluo bi nevi final havası katmak için de tüm dönemden sorular mevcut biz sevdik de ilk başta ama konular yetişmeyecek gibi 1 ile 2yi sattım bile
  • gazide hiiiiçbir değişiklik yok. geçme notları aynı komiteler aynı gün devammm

• gülhanede de değişiklik yok. finalsiz geçiş olsa keşke ama nerdeeee...
  • quote:

yine aynı şeye denk geliyor ama soru dağılımlarından komite 1 eskiden 8 paun etkiliydi toplam sisteme şimdi 15e çıkarmışlar finaldede sorusu 10(tüm komite 1den gelen sorulardan 15 puan yani) finalde komite 3 sorusu 40 tane toplam ağrılığı 15 puan

ağırlık manasından komite 3 ile komite 4 yapılmış oluo bi nevi final havası katmak için de tüm dönemden sorular mevcut biz sevdik de ilk başta ama konular yetişmeyecek gibi 1 ile 2yi sattım bile
    Ben anatomi yüzü açmadım 1 ayda kemik+ eklem+kas bitirmem gerekiyor

Şu kafa iskeletinin çözümü yok mu ya,salasım geliyor

• Bizim sınıf grubunda dilekçeye itiraz eden bile oldu tıp fakültesi böyle bir yer

• qtay kullanıcısına yanıt
    sınavlar ne zmaan yapılacak belli mi ordan arkadaşım haziranın sonunda falan demişti sanırsam ama hatırlamıom
  • schmeiblak S kullanıcısına yanıt
    en nefret ettiğim 1.sınıf konuları kafatası sonra kemikteki ligamentler ama kas eğlencilidir

bi sınavda da kafatasını satıp komiteye girmiştim kafatasından 7-8 soru direkt gitmişti
  • orada hatta şçyle de olmuş sanırsam ilk zmanlar online dersler falan verilmemiş gruba sormuşlar online dersle ilgili hocalar bi de onunla mı uğraşsın diye ses çıkmış zor fakülte o açıdan

bizde de final etkisini %80-90 yapılmasını falan istediler biizim de bi garip(%48 yaptılar sonuçta)çoğu kişi zor geçecek gibi
  • ubi Panis ibi Patria kullanıcısına yanıt
    bizim kaderimiz de bu final gibi illete kim girmek ister ki tam bi işkence bir komiteye çalışıyorsun diğer komite uçuyor onu çalışıon diğeri uçuo
  • Ankaratıplı kullanıcısına yanıt
    30 haziran komiteler 22 temmuz final

• quote:

bizim kaderimiz de bu final gibi illete kim girmek ister ki tam bi işkence bir komiteye çalışıyorsun diğer komite uçuyor onu çalışıon diğeri uçuo
    hocam hiç sorma ya...
    bizde çıkmış da sormuyorlar. haziran civarı dönem bitiyor, temmuzda yapıyorlar finali...
    geçen sene 2.sınıf finalinde 20 gün boyunca günde 10 saat ders calısmıstım o sıcakta :/

• ubi Panis ibi Patria kullanıcısına yanıt
    yaz olması tatilin yarısını çöpe atmak demek

bizde de finali hep haziranın ortasına yaparlar o dönemde şansıma ankara full yağmurluydu
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.