Şimdi Ara

Tıp literatürüne giren profesör, hasta yakınları tarafından dövüldü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
179
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Tıp literatürüne giren profesör, hasta yakınları tarafından dövüldü

Kalp ve damar cerrahı Prof. Dr. Murat Biçer, hasta yakınlarının saldırısına uğradı.

Prof. Dr. Biçer, 2020 yılında gerçekleştirdiği aort damarı ameliyatıyla dünya tıp literatürüne girmişti.

Tıp literatürüne giren profesör, hasta yakınları tarafından dövüldü

https://onedio.com/haber/artik-doktor-dovuyoruz-diyerek-ak-parti-yi-ovdu-ifadeleri-sosyal-medyada-tepki-cekti-1145276
  • Açık olarak ifade etmek gerekir ki artık bizim toplumda okumak, okumuş olmak, alın teri ile bir şeyler yapmak değersiz ve hor görülen şeyler. Bize tatlı gelen şeyler ufak emeklerle arka yollardan anında zengin olanlara kapıkulu olmak oldu.

Eskiden fakir bir ailenin çocuğu okuma imkanına erişebiliyor ve azim gösterirse doktor, mühendis, öğretmen ya da başka bir mesleğe sahip olup emeğinin karşılığını alıyordu. Şimdi ise sınıfta kalmanın olmadığı, cehaletin prim yaptığı çok ilginç ve bir o kadar da sinir bozucu bir durum var.

Şu olaya bakarsak 20 sene önce bırakın Prof. Dr. ile muhatap olmayı onun b*ku ile muhatap olamayacak tipler zamanın ve durumun verdiği özgüven ile böylece saldırgan tutum sergiliyorlar. Biliyorlar ki bırakın ceza almayı müfakatlandırılacaklar.

BU GEZEGENİN TOPYEKÜN ARINDIRILMASI LAZIM

yani toplumlar artık her kesimde zıvanadan çıkmış vaziyette bunlar sayısal olarak eşeysiz üreme misali artıyorlar

yani bu kadın ve kocasını düşününce evlatlarının karakterinin nasıl olacağına yönelik tahmin edildiğinde ibrenin karakter olarak hangi yönü kestireceğini söylemek gayet kolay

GEZEGENİN TOP YEKÜN TEMİZLENMESİ LAZIM

Hani bunların daha birde Suriyeli ve Afgan versiyonları geliyor ki oluk oluk onların ileride ne çeşit bir karaktere doğru dönüşüm geçireceği muamma

Allah c.c. dilerim tez vakitte nasip eder İnşallah Amin.

• Devasa bir asendan aort cerrahisi yapmış,çok yetenekli biridir mutlaka, hocaya büyük terbiyesizlik yapılmış.böyle devam ederse sizin babalarınız 50 lerinde ölürken almanlar 80 inde bisiklet sürer.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.