Şimdi Ara

Tıp için 13k'dan mezuna kalınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
366
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi bir tıp için 13k'dan mezuna kalınır mı? Benim yerimde olsanız kalır mıydınız? Yoksa bu sıralamada bir tıp yazıp gider miydiniz?

Edit: Yanlış anlaşıldım, Biraz daha açayım konuyu o zaman.
    Geçen sene 2k YGS sıralamam vardı, LYS öncesi istemediğim bazı olaylarla birlikte MF4 9k ve MF3 13k sıralama yaptım. İstediğim ancak sonradan vazgeçtiğim bir bölüme tercihte bulundum. Şimdi yatay geçiş düşünüyorum. O yüzden sordum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ForBetterDays -- 8 Nisan 2017; 15:19:59 >

• Neyin kafası bu 12kdan 2kya cekip Ankara tıpa giden arkadaslarım var Ankara tıp kötü mü

Daha sınava girmeden ygs sıralamanla mezuna kalmayı veya bu sıralama ile tıp yazıp gider miyim sorusunu düşünmeye başlamışsın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ygs sonucun 13k ise lys ile beraber hacettepe tıpa bile gidebilirsin. yök atlasta biri ygs de 15k olduğu halde hacettepe tıpa girmiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Şurdanbiöğrenciabi

Neyin kafası bu 12kdan 2kya cekip Ankara tıpa giden arkadaslarım var Ankara tıp kötü mü

Daha sınava girmeden ygs sıralamanla mezuna kalmayı veya bu sıralama ile tıp yazıp gider miyim sorusunu düşünmeye başlamışsın

Biraz daha açayım konuyu o zaman.
    Geçen sene 2k YGS sıralamam vardı, LYS öncesi istemediğim bazı olaylarla birlikte MF4 9k ve MF3 13k sıralama yaptım. İstediğim ancak sonradan vazgeçtiğim bir bölüme tercihte bulundum. Şimdi yatay geçiş düşünüyorum. O yüzden sordum.
  • senden sonra yazdım mesajını görmedim. Bence oku gitsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi St. Dupont -- 8 Nisan 2017; 15:20:15 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kalınır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MeBoss.YouNot

ygs sonucun 13k ise lys ile beraber hacettepe tıpa bile gidebilirsin. yök atlasta biri ygs de 15k olduğu halde hacettepe tıpa girmiş.

Kendimi ifade edemedim, kusura bakamayın. Edit geldi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.