< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lachowski -- 4 Eylül 2021; 13:55:29 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lachowski -- 4 Eylül 2021; 13:55:29 > |
Hocam sağdaki eleman Türkiye şartlarına göre gayet yakışıklı.
|
Haklısınız hocam ben bunu okulda bile yaşıyorum sırf tipim düzgün diye bırakın kızları erkek arkadaşım bile yok bu dünyada benim için yer yok namaz kılıp oruç tutup en azından öbür tarafta bana ait bir yer olsun
|
laf yapabilmek herşeydir...
|
soldaki iyi değil yalnız vücudunda acayip bir orantısızlık var
ve bu dediğine katılıyorum insanlar tipe göre yargılıyor eskiden kimse yüzüme bakmazdı şimdi hollywood yıldızıymışım gibi davranıyorlar |
Bu söz öbeğini genelde kızlar kullanır ,karşılarında ki lerini kırmamak ve ileride işleri düşerse kullanmak adına ,kadınlar böyledir beyler gereksiz duyarlıymış gibi halleri vardır söylerkende hiç hissetmeden söylerler buna benzer şeyleri 1 dakka sonrada unuturlar zaten ,kadınlar gerçekten ciddiye alınacak yaratıklar değiller.
|
henry cavill den yakışıklıyım derken ironi mi yaptın anlamadım. 10 üzerinden 3 bile değilsin. her insan gibi sende kendini aynada brad pitt olarak görüyorsun narsisizm etkisi.
|
Tipin de çok etkisi var ama en büyük etki ağzı laf yapabilmektir. Bizim sınıfta bir çocuk var, belki de okulun en çirkini, ama kızlarla o kadar güzel muhabbet kurabiliyor ki kızlar kendisi geliyor onla konuşabilmek için. Tipin etkisi yadsınamaz bir gerçek. Eğer hem ağzınız laf yapıyor hem de tipiniz iyise emin olun kızların vazgeçilmezi olursunuz. Ha bu arada, tipim kötü diyip kenara da çekilmeyin biraz kişisel bakım yapın kendinize tipiniz kurtarilamayacak derecede kötü değilse ortalama bi tipiniz oluşur zaten. Ağzınızın laf yapması yakışıklı olmanızdan daha önemli ama. Ek olarak kızlarla konuşmak istiyorsanız da gıcık kızların kendi haklarında duymak istemediği aci gerçekleri de söylemeyin yoksa size uyuz olur konuşmazlar. Ha ben evet bu dediğimi çok yaptım ama sevmediğim kızlara yaptım zaten sevdiğim kızlar da o tarz saçma şeyler yapmadığı için istesem de yapamam.
Ha tabi kızları da en ön plana koymayın abicim valla çok ezik görünüyorsunuz. Her kızın kulu köpeği olmayın hatta hiçbirinin olmayın. Terslemeyi falan bilin o zaman değeriniz emin olun artar, yoksa kullanılıp atılan peçeteden başka bir şey olmazsınız dikkatli olun. |
Yaşlarınız küçük çoğunuzu anlıyorum ama büyüdükçe zekanızı geliştirdikçe bunların bir öneminin olmadığını anlayacaksınız ve etrafınızın da sizin gibi olduğunu tipe çok da önem vermeyen insanlar olduğunu göreceksiniz. Ayrıca filmlerde gördüğünüz o vücutları daha iyi göstermek için bir sürü efekt kullnıyorlar, gidin en basit dizileri-filmleri izleyin daha yakından bakın hepsinde bir sürü filtre kullanıldığını göreceksiniz bunun nedeni de daha genç kitleye bunları satabilmek için.
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zodion -- 11 Nisan 2019; 17:33:53 > |
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|