|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
+Rep Sol elimize mahkumuz maalesef Hocam. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FeaRLe$ -- 16 Ocak 2021; 19:3:27 > |
Bir kadın olarak söylüyorum, tip önemli beyler. Lakin ağzınız laf yaptığı sürece boyunuzun, kilonuzun, tipinizin pek önemi kalmayabiliyor. Bir de kendinize aşırı güvenin. Yok boyum kısa, tipim şöyle. Düşünmeyin. |
Evet. Ancak söyle düsün bunu ego anlamında soylemiyorum 187 boyum var, ortalamanın ustunde tipim var. Ozellikle lisede bulundugum mahallede cok populerdim karı kız deli divane oluyordu. İliklerime kadar yasadim hepsini. Ancak 20li yaslara geldik ben karı kız uyusturucu alkol cart curt derken o takıldıgım tasak gectigim, ego kastigim kızlar universitede falanca bolumlerini kazanıp falanca sehirlere okumaya gittiklerinde ben onlarin storylerini gunun %80i kafam fil testisi gibi gecirdigimden gulerek alay ederek gecirirdim. simdi ise sonuc su bu insanlar benim dalga gectigim veya 3,5 takilip yolladigim veya goruldu attigim modeller simdi kendilerince uni ortaminda takılırken veya mezun olacakken ben suan tamamen tersoyum, cebimde 1 lira para yok ve cevremde 3,5 tane eskiden yiyisip kankalıga dogru evrilmis arkadasligim disinda hic kız arkadasım falan bile yok. dusun ki her gun yiyisip sevisip her boku icen biriydim. yani bunu anlattım cunku bu tip cart curt olaylarının belli yasa kadar onemi var 18,19 yasina kadar is yapar. lise bittigi an tipin pek onemi kalmaz. mesela isyerinde benim mudurum size cok samimi soyluyorum surati sanki biraz domuza benziyor. ancak isyerindeki isciler kadınlar '' x müdür bana kartopu attı hahah bana kartopu attı '' diye defalarca serviste falan anlatıyor. yok bana kartopu attı, yok bana güldü, yok aferin dedi. simdi bu adam cirkin olsa ne, yakisikli olsa ne. statü para sahibi. ayni sekilde patronun 60-70 elemani var ama adam da tip yok kel falan. simdi kadin benle mi ilgilenir range rover arabasi olan, 60 70 kisiyi istihdam eden fabrika sahibini mi. o yuzden tipin 18 19 yasina kadar onemi var baska da bir boka yaramaz 20 yasindan sonra bu sefer kadınlar tipten ziyade tam tersi mal, mulk kariyer sahibi kısmen efendi tiplere yoneliyorlar haklı olarak bu kadar basit. not; uyusturucuyu alkolü hatta sigarayi bile biraktim. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fechken34 -- 25 Ocak 2021; 0:42:50 > |
Uyusturucu iyi geliyor mu ? Lsd icin seni bedeninde ayiriyor ve beynini kullanma potansiyelini arttiriyor diyorlardi. Abd ordusundaki bazi askerlere tehlikeli gorevlere gidip yakalanma riski olanlara lsd veriyormus yakalaninca otmesin acilara katlansin diye < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Uzun boyluymuşsun işte her türlü kız kaldırırsın ama kısa boylu tipsiz biri netedeyse imkansız burada yakışıklı veya boyu uzun biri tipsiz birine tip boy o kadar da önemli demesin < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |