Tıp fakültesinin kuruluş yılı kalitesini belirlemede sağlam ölçüt müdür?

-
-
hayır ikisi arasında korelasyon yok. sbü hamidiye de 2015'de kuruldu.
-
Doğru hocam mantıklı geldi teşekkür ederim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İkisi de kötü ve köksüz fark etmez
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Okulun kalitesi birçok parametrenin birleşmesiyle ortaya çıkıyor ; kadro , klinik eğitim imkanları , fiziki şartlar , öğrencilere okulun yaklaşımı , okulun akademik eğitimi , lablar , okulun genel bütçesi vs bunların hepsi önemli . Mesela kendi okulumdan örnek vermem gerekirse şu anda hepsi var , açıkçası şu anda okunacak en iyi okulun sbü olduğunu söyleyebilirim tüm bunlar birleştiğinde
Sonuçta sen de pratisyen olacağın hacettepedeki de pratisyen olacak hakkariden mezun da pratisyen ve ayni maaş alacaksiniz
Zannetmiyorum
Asıl belirleyen faktör bence tuş başarısı olacak ve daha çok kişisel bir faktör bence ve hangi uzman olduysan o önemli bir derma kazanmak gerisi önemli değil
öyle bir şey olsaydı çapa en iyisi olurdu ama yine de 2007 sonrası kurulan yerlere mümkünse gitmeyin
Sbü hamidiye?
malum şahsın yan hesabı mısın senquote:
Orijinalden alıntı: Guest-2C95D464ASbü hamidiye?
senin döneminde en iyi okul sbü ondan dolayı sbü imparatorluğu zayıflamadan çok konuşmazsan iyi olur , kıskançlığın kabak tadı veriyor artık
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yuruyenmuhendis -- 7 Ocak 2024; 1:47:35 >
niye üstüne alındın ki sbü hz.milattan evvel kurulmamış mıydıquote:
Orijinalden alıntı: Yuruyenmuhendissenin döneminde en iyi okul sbü ondan dolayı sbü imparatorluğu zayıflamadan çok konuşmazsan iyi olur , kıskançlığın kabak tadı veriyor artık
Para sbüde , hastane sbüde , kadro sbüde artık kabullen ve ağlama be kardeşim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yuruyenmuhendis -- 7 Ocak 2024; 1:50:13 >
Önemli ama abartılacak kadar değil.İki avantajı olur:1-Usta çırak ilişkisi ile o fakülteler belli alanlarda kaliteli eğitim verir.Örneğin Çapa dahiliyede,Cerrahpaşa pediatride,Marmara cerrahide iyi eğitim verir.2-Sosyal ortamı daha güzel olur.Tıp fakülteleri genelde sosyallik anlamında geri kalsalar da özellikle köklü tıp fakülteleri gene sana güzel bir sosyal ortam sunar.Onun dışında çok fazla bir olayı yok köklü olmanın.
Ha ama verdiğin örnek için hayır daha iyi olmaz çünkü aradaki fark çok da dişe tırnağa değer bir fark değil.20 sene falan fark olsa hanesine + yazardım ama 5-6 sene eski diye çok da öne geçmiyor.Ayrıca eğer 20-25 senelik bir okulsa top tierler hariç çok da fark etmiyor köklülük.
En Beğenilen Yanıtlar

hayır ikisi arasında korelasyon yok. sbü hamidiye de 2015'de kuruldu. |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X