Arkadaşlar ben bizim okulda şu ana kadar böyle bir şeye denk gelmedim büyük ihtimalle köklü ve kaliteli bir okul olmasından dolayı (AÜTF) ama bazı arkadaşlarımın anlattığına göre anatomi dersine vetten mezun adamın girmesiyle tıp mezunu doktorun girmesi açısından çok fark olduğunu, tıpçının daha çok klinikle ilişkilendirerek, kendi tecrübelerinden yola çıkarak anlattığı için TIP eğitiminde daha faydalı olduğunu aynı şeyi VET mezunu için söylemediklerini belirtti Siz ne düşünüyorsunuz? özellikle @Ankaravetli ve @Ankaratıplı |
ben daha birinci sınıf olduğum için hiçbir şey bilmiyorum kiiiii |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
ben daha birinci sınıf olduğum için hiçbir şey bilmiyorum kiiiii < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
http://www.medicine.ankara.edu.tr/temel-tip-bolumleri-ogretim-uyelerimiz-ve-akademik-personel/ orada var hangi okuldan mezun olduklarını ama anatomide bildiğim her hoca ankara tıp mezunu |
Senin icin arastirdim < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ankaravetli -- 16 Kasım 2020; 16:27:33 > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
hocam nasıl bu kadar neşelisiniz bana da öğretin |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ankaravetli -- 16 Ocak 2021; 19:43:56 > |
keşke bende sizin gibi olabilsem hocam. mutlu olmayı unuttum. |
TIP KAZANAMADIĞIN İÇİN TERCİH ETTİN BAYTAR ADAM ARTIK YETER. KAFAYI YEMİŞSİN okuduğun okul da bok gibi bölüm de bok gibi tıpla kıyasladığın zaman. istediğin kadar ağla zırla 9kdan yazan arkadaşım var de. sen yazamadın sonuçta :D hocam bizim okulda dediğim gibi biyokimyada falan görmüştüm tıp dışı mezunlar ama anatomi olsun patoloji olsun bu derslerde bence tıp mezunu hekimler şart. öyle bir mantık yok hocam. gayet de klinikte işimize yaracak tıp bilimlerinde kadrolu olan tıp dışı hocalara laf edebiliriz. orda olmaları kötü bence. |
ben de çok ağladım zamanında hocam, çook üzüldüm, kahroldum belki de o yüzden böyleyimdir , boş vermeyi öğrenmeye çalışın , siz de emin olun bir gün rahatlayacaksınız , zaman her şeyin ilacıdır derler ya , mutsuz olduğumda asla inanmazdım veya yastığıma düşen gözyaşlarımı silerken de inanmazdım, ama vallaha da billaha da her şey geçiyor, sadece siz kalıyorsunuz < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
niye baytar sanki hakaretmiş gibi algılıyorsunuz hocam baytar veteriner hekimin arapçadaki karşılığı ![]() < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ankaravetli -- 16 Kasım 2020; 16:56:35 > |
|
hakaret olarak söylememiştim ki mesleğiniz bu baytarlık. hakaret olarak düşünmedim. doktorluğun mesleği nasıl doktorluksa senin de baytarlık |
ben bok gibi yazınıza istinaden öyle demiştim bence hiçbir meslek bok gibi değildir < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ankaravetli -- 16 Kasım 2020; 17:15:46 > |
tıpla kıyaslandığında BANA GÖRE öyle. bu benim fikrim. çocuğumun veteriner olmasındansa tıp doktoru olmasını isterdim |
umarım çocuğunuz tıp doktoru olur ve siz de mutlu olursunuz hocam < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ankaravetli -- 16 Kasım 2020; 17:10:16 > |
lan dert etmeyin okuyun geçin, bizde biyoistatistikte tıp dışı hoca girdi bir onu hatırlıyorum (eütf) ama sıkıntı olmadı sanki kendi hocalarınızdan %100 verim alabileceksiniz de bir bu kaldı |