Bildirim
Tıp fakültelerinde akredite
Hb-02 Havalandırma Araba Telefon Tutucu Yüksek Kalite Araç İçi Tutucu : Amazon.com.tr: Elektronik
https://www.amazon.com.tr/dp/B0B42QLN7L?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title
6 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Denklik yok çalışamıyorsun. Tıp ile yurtdışında çalışmak zor
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Belli şartlar var tabii ki. Mesela Amerika'da çalışmak istiyorsanız akredite olmalı, buradakilerin dediğine göre Amerika artık sadece akredite tıp fakültelerinden mezunları kabul edecekmiş. Diğer ülkelerin şartları farklı olabilir ama. -
Turkiyedeki mezuniyet belgesinin hicbir değeri yok. Tıp denkliği en zor denkliktir bu arada
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-531C2878A -- 10 Ağustos 2020; 13:7:56 >
ECFMG icin sart olucak ama simdi değil 2023 ten itibaren. sınavlara girmek icin böyle bir şart yok who da yer alması yeterli , kısaca mezun vermedigi icin akredite degilse mezun verdiginde olucak ise sorun yok USA icin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi faber12 -- 7 Mart 2021; 18:33:56 >
..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi faber12 -- 7 Mart 2021; 18:34:11 >
Şu an yok ama olucak Tedpad USA tarafından tanınan bir kurulus. guncel listetepdad.org.trAkredite Eğitim Programlarının Güncel Listesihttp://tepdad.org.tr/akredite-egitim-programlarinin-guncel-listesi
..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi faber12 -- 7 Mart 2021; 18:33:31 >
Buradakiler diyor dedim, bu şu an olan şart değil gelecekte eklenecek bir şart dedim. Okuduğunuzu anlama yetisinden yoksun olup bilmiş bilmiş konuşmasanız?https://www.ecfmg.org/news/2020/05/13/ecfmg-medical-school-accreditation-requirement-moved-to-2024/ İngilizceniz yetiyordur inşallah, Türkçeniz yetmiyor ama :).
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4EFAAD745 -- 10 Ağustos 2020; 12:23:21 > -
..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi faber12 -- 7 Mart 2021; 18:33:17 >
Hahahaha yetmemiş galiba İngilizce de :D. -
https://search.wdoms.org/ burada yer alıyorsa şu an icin USA'de ve kanadada bazı prosedürlerden sonra gecerli yapabilirsiniz diplomayı
..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi faber12 -- 7 Mart 2021; 18:33:3 >
Kardeşim sen salaksın. ECFMG linki attım, adam USMLE için 2024'ten itibaren akreditasyon gerekecek diyor ve TEPDAD akreditasyonu ABD tarafından tanınıyor. Birilerinin okuduğu yer akredite değil galiba. Böyle bir kör cahillik görmedim, kanıt yok bir şey yok. Adam kafasına göre uyduruyor yok Türkiye kendisi akredite ediyormuş, yurtdışıyla ne alakası varmış. Komiksin gerçekten. -
Ooo hemen araştırma yapılmış :). TOEFL belgem var, yabancı dille öğretim yapan lise mezunuyum ve dilde 700.yüm. Buna da baksaydın keşke :/. İngilizcen yetse "Pardon ben yanlış biliyormuşum" der yerine otururdun. Boş yapmanın alemi yok. -
Bilgin olmayan konuda boş yere sallama aslan doktorlar çatır çatır Avrupa'ya göçüyor başta Almanya olmak üzere.
Aslan? Doğru olanı söyledim Türkiye Avrupa Birliğinde değil Eğer olsaydı diplomamiz Avrupa ülkelerinde geçerli olurdu, Eğer denklik almak istiyorsanız birkaç sene okuyup sınavlardan gecmeniz gerek
dostum usmle akredetiseni kendisi veriyor ve su an tepdaddan akredite olan fakületelerin bazıları usmle tarafından akredite degil. tepdadtan akredite olmayan kurumların bazıları akredite mesala
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
..
|
..
|
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X