Ciddi diyorum insanlar sizi bezdirir nereden geldim ben buraya dedirtir. Öğrenci kitlesi de kötüdür. Tıpcilar da genelde çevre illerden gelen belli başlı hobisi falan olmayan kişilerdir. Depresyona girmeniz çok olasıdır online yüz yüze ayrımı gibi konularda kesinlikle online olmasını istersiniz. Gençliğimiz en verimli çağı çöp olur kendini bir şey katmak,ilerlemek yerine daha da gerilersiniz. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Tıp da Olsa Taşrada Okumayın
-
-
Taşra tıp sıralamasına mantıklı mühendislik yok. Taşra tıp sıralaması yaptıysanız taşra tıpa gidin. En azından 30-35’inizden sonra eli yüzü düzgün bi hayat yaşarsınız.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
+163672828273772 hocam taşrada diş okuyan biri olarak taşra pişmanlıktır.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
tıp tıptır, tıpı kazandıysanız çinde bile okunur
-
ama diğer fakültelerle karşılaştırıldığında çok daha zorlu bir eğitimi var ve orada zorlanmazken burada zorlanabilirsiniz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ankaratıplı -- 16 Şubat 2023; 20:11:28 > -
Tokat Sivas Malatya elazig Konya bunlar taşranin da taşrası uzak durun.
Al bendende o kadar okuldaki tıpcı arkadaşlarım da aynı durumda bezmek için illa sosyal bir insan olmanıza gerek yok insanlarla asla kaynaşamıyorsunuz bambaşka dünyadan gibiler
-
Tıp okuyacak kadar delirmiş insana çok da fark etmez ama ailenize yakın olun.
Antalya'm taşra mi olmuş yaa
Benim tip kazanan arkadasim şey diyor.Ya ailene yakin yerde oku yada uzakta okuyacaksan buyuk sehirde oku. Valla bana Siirt tip gelse ben yine giderim yeter ki tip olsun
-
Okumayin
Taşra da hukuk okuyan biri olarak katıldığım önermedir,gençliğinizi yakmayın gerekirse bir kez daha girin yoksa ha bitiyor,bitecek diye şafak sayarsınız
Çünkü bir nevi başka dünyalardan geliyoruz herkes belli bir yaşa kadar farklı kültürde yetişmiş farklı çevrelerde büyümüş bir anda üniversiteye gidiyorsun hele çoğunluğun geldiği kültürden değil de başka kültürden geliyorsan alışması çok zor oluyor.
Geçen sene bilinçsizce tercih listesi yapmam sonucu İç Anadolu’nun boktan bir şehrinde 5 ay geçirmek zorunda kaldım. Gerçekten kafayı yeme raddesine gelmiştim orada.
Bir tercih listesi hazırlarken seçenekleri iyi seçin. Okulun sitesine girip hocalara, tahsil durumlarına bakın. Şehirde kaç tane Avm var, sosyallik olanakları nedir, iyi araştırın. Yurt, ev kiraları...vs bunları muhakkak araştırın. Benim gibi perişan olmayın sonra.
İyi de her öğrencinin sosyal olma gibi bir derdi yok ki. Belki küçük şehir seviyor ki konuda geçen şehirler küçük şehir bile değil büyükşehir kategorisinde. Bana şu anda olduğum yerden daha iyi bir üniversite 1 milyonluk bir şehirde var deseler giderdim direkt
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leopard76 -- 16 Şubat 2023; 23:31:22 >
Düzce zonguldak taşra mı
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
ist harici her yer tasradır aksini iddia edenin dedesi traktör üstünde ekin biçiyodur...
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Karaman ile düzce de aynı değil bence hocam. Birisi tier 2 diğeri tier 4 taşra olabilir
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Taşra tıp sıralamasına mantıklı mühendislik yok. Taşra tıp sıralaması yaptıysanız taşra tıpa gidin. En azından 30-35’inizden sonra eli yüzü düzgün bi hayat yaşarsınız.
|
Geçen sene bilinçsizce tercih listesi yapmam sonucu İç Anadolu’nun boktan bir şehrinde 5 ay geçirmek zorunda kaldım. Gerçekten kafayı yeme raddesine gelmiştim orada.
Bir tercih listesi hazırlarken seçenekleri iyi seçin. Okulun sitesine girip hocalara, tahsil durumlarına bakın. Şehirde kaç tane Avm var, sosyallik olanakları nedir, iyi araştırın. Yurt, ev kiraları...vs bunları muhakkak araştırın. Benim gibi perişan olmayın sonra. |
tıp tıptır, tıpı kazandıysanız çinde bile okunur |
Tokat Sivas Malatya elazig Konya bunlar taşranin da taşrası uzak durun.
|
Kesinlikle katılıyorum küçük şehirlerde yaşıyorsanız çok ağrınıza gitmez ama sakın büyükşehirden gitmeyin
İstanbulda diş>taşra tıplar İstanbulda ecz>taşra dişler Bu küçümseme fln değildir sadece hayatınızda 1 kez ve 6 sene kapsayan üni hayatınızın altüst olmaması için uyarıdır |
Benzer içerikler
- akademisyen olmak zor mu
- 2000 üniversite taban puanları ve sıralamaları
- ybs hangi üniversitede okunur
- ayt fen kaç ayda biter
- baza nasıl kilitlenir
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X