Şimdi Ara

Tinder, bumble vb gibi yerlerde kızların sadece en iyi erkeği seçmesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
196
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Uygulamaları uzun suredir kullanip kendi gozlemim sonucu elde etmis oldugum bulgulari soyleyecek olursam eger. Kizlar 4/10 olsa bile abaza erkeklerin her onune geleni saga atmasindan oturu ilk gunden 2k+ like aliyorlar. Haliyle kizlarda en uzun boylusunu en kaslisinj ve genis omuzlusunu tercih ediyorlar. Daha dun tanistigim kiz ertesi gun evimde kalmaya hatta ilk gunden cinsel yakinlasmalar baslatmaya baslamasi bu olayi cok destekliyor. Normalde boyum kisa olsa kel olsam tipsiz olsam istedigim kadar karakterim iyi olsun agzim laf yapsin bu yaptiklarini bana yapmazdi. Yuzume bakarken bile askla bakiyor bunun gibi birden cok benzer iliskim oldu. İsin ozu evlenilecek kiz kalmamis. Benide begenmeyen hatta bana ilk bulusmada olmaz vs diyerek ben ayrildiktan sonra test etmek icin asiri yakisikli bir arkadasima bu kiza yazdirdigimda ilk bulusmada arabada dahi cinsel birliktelik yasadi. İki yuzluluk cok fazla. Sana olmaz diyen veya evlenmeden yapmam diyen kizin karsisina cok arzuladigi o yakisikli erkek ilk gunden birseyler yasiyor. Ne anlattim bende bilmiyorum belki okuyanda cikmaz ama bu kizlarin asiri iki yuzlulugunu bilin beyler. Zamaninda bende bu forumdan cikmaz hatta surekli tipim nasil diye sorular sorardim farkli hesaplarda. Yikigin tekiydim ama spora baslayip kendime baktiktan sonra olaylar cok degisti.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Spor seni cok gelistirmis kardesim. Guclu ve karizmatik bi erkek adam olmayi basarmissin. Cogu kadin sana karsi koyamaz. Helal olsun sana.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.