Şimdi Ara

Time Dergisi Yılın Elektronik Cihazı Olarak Switch'i Seçti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
377
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  •  
       Time dergisi 2017 yılının en iyi 10 elektronik cihazını seçti ve Nintendo'nun yeni konsolu Switch bu listede birinci olmayı başardı.
     
       "Oyun konsolları var olduğu sürece, oyuncular TV önünde oyun oynamak ya da dışarıdayken ellerinde küçük bir ekran ile oyun oynamak arasında seçim yapmak zorunda kalmışlardır. Hem evde hem de hareket halindeyken eğlence için tasarlanan ilk konsol Nintendo Switch ile oyuncular bu seçimi yapmak zorunda kalmıyorlar." dedi Time dergisi yazarı Lisa Eadicicco.  
     
       Ayrıca Super Nintendo Entertainment System (SNES) Classic altıncı ve Xbox One X ise sekizinci oldu.

       İlk 10 şu şekilde:

    1. Nintendo Switch
    2. Apple iPhone X
    3. Microsoft Surface Laptop
    4. DJI Spark
    5. Samsung Galaxy S8
    6. Super Nintendo Entertainment System (SNES) Classic
    7. Amazon Echo (ikinci nesil)
    8. Xbox One X
    9. Apple Watch 3
    10. Sony Alpha A7R III




  • Yanlış tespit yapmışsın. Madem tasınabilir olması bu kadar sattırdı o zaman Vita niye nal topladı? Adamlar bir senede 2 tane tüm zamanların en iyi oyunları arasında gösterilen oyun çıkardı ve bunlar exc oyunlar. Nintendo excleri kalite olarak Sony ve Microsoft toplamından iyidir. Tabii Türkiye gibi oyun kültürü gelismemis, ps4 cafe adını pes 4 kafe diye koyan adamların oldugu bir ülkede bunun farkına varılmaz.
    7 ay içinde iki tane yılın oyunu adayı çıkaran bir cihaz için overrated demek için bambaşka kafaları yaşamak lazım. İki yıl içinde artık beşinci yılına girmek üzere olan ve övmekten yere göğe sığdıramadığınız konsolunuzdan daha fazla satacak.

    Bileğinin hakkıyla alınmış bir ödüldür...
    Zaten mantığı hem ev hem seyahat konsolu olması. Grafik için alınacak konsol değil. Zaten amaçları grafik değil. Ps4 veya xbox one gücünde olsaydı herkes switch alırdı. Belli bir oyuncu kitlesi var. Oyunları zaten belli üstüne yeni nesil oyunları port ederek devam ediyor böylece yeni çıkan oyunları oynamak isteyenleri kendine çekiyor. Kötüde gitmediği için şu an bir sıkıntı yok. Ps vita gibi oyun sıkıntısı çektirmiyor sahibine tutturdular bir yol gidiyorlar
  • İlk çıktığın da tonla sıkıntısı vardı bildiğim kadarıyla.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • İyide bu konsol simdiki xbox one ps 4 sisteminden geri. Yeni nesil oyunlar hem ciddi derecede kırpılarak getiriliyor. Roket lig bile bütün efekler kapalı olarak çıkarıldı.
    En cok oynanan oyun olan fifa 18 eski konsollara cikan oyun motoruyla çıktı. Fifa 19 gelse bile sadece kadro guncellemesi seklinde olacaktır.buna cod battefield star wars oyunlarınıda eklersek bu konsol xbox one ve ps4 rekabet edemez.
    El konsolu olarak güzel ona bisey demiyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zaten mantığı hem ev hem seyahat konsolu olması. Grafik için alınacak konsol değil. Zaten amaçları grafik değil. Ps4 veya xbox one gücünde olsaydı herkes switch alırdı. Belli bir oyuncu kitlesi var. Oyunları zaten belli üstüne yeni nesil oyunları port ederek devam ediyor böylece yeni çıkan oyunları oynamak isteyenleri kendine çekiyor. Kötüde gitmediği için şu an bir sıkıntı yok. Ps vita gibi oyun sıkıntısı çektirmiyor sahibine tutturdular bir yol gidiyorlar

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Aynı zamanda yılın en overrated ürününün sahibi olmalıydı. Çok abarttılar. Birinciliği daha fazla hak eden cihazlar var. Yeni bir şeymiş gibi bahsetmişler. PSP bile direkt olarak TV'ye bağlanıyordu.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • dil uzatan arkadaşlar türkiye gözünden çıkıp, dünya gündemine bakmalılar. bir aletin satış rakamlarına ve oyunların satış rakamlarına bakın, ondan sonra yüzünüz kalırsa oturur konuşuruz.
  • 7 ay içinde iki tane yılın oyunu adayı çıkaran bir cihaz için overrated demek için bambaşka kafaları yaşamak lazım. İki yıl içinde artık beşinci yılına girmek üzere olan ve övmekten yere göğe sığdıramadığınız konsolunuzdan daha fazla satacak.

    Bileğinin hakkıyla alınmış bir ödüldür...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İdrak İstimlak -- 22 Kasım 2017; 10:8:15 >
  • Hem ev hem el konsolu olarak kullananildiğimiz üstüne el konsolu olarak oldukça iyi performans veren bir cihazdan bahsediyoruz. Bu sene içindede iki tane oyunu GOTY adayı olmuş.

    İşin özü sonuna kadar hakediyor.

    Nesilin başında çıksaydı işler çok daha farklı olurdu diye düşünüyorum.
  • Nintendo Switch gerçekten oyun piyasasını degistiriyor. Aldıgınız oyunu hem evde tvde, hem de istediginiz yerde elde oynamak bence büyük bir lüks. Üstelik bir yılda 3 goty seviyesinde oyun çıkarıyorlar ( xenoblade 2 pek adı geçmese de çok güzel puanlar alacaktır)



    Tabii ki bana göre de tek başına tüm oyunları oynamak için yeterli değil ama tekil anlamda hayatımda en eğlendiğim oyun konsollarından biri. Belki de zamanla birinci sıraya oturacak gönlümde.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4K TV'de kazı yapamadığımız için acaba bizdemi sorun var diye düşünüyorum başkan
  • Alet bahane oyunlar şahane. Oyunlar iyi ve cihazı sattırıyorlar. Çoğu insana ikinci konsolunu artı 3 kutulu oyunla aldırıyorlar büyük başarı bu durum. Xbox yerine insanların Switch konuşması, alması raslantı değil. Ps4 tarafı da yeni oyunları GOW vs. çıkana kadar sessiz olduğundan GTS'ta beklenen atağı gösteremeyince nintendo bu dönemi çok iyi değerlendirdi. Hatta sony tarafı özellikle bu ilginin farkına vardı bu dönemde pek oyun çıkarma yoluna girmedi. Arka arkaya kaliteli oyunlarla piyasayı dolduruyor adamlar. Aralık başı gibi bir exc. oyun daha çıkarıcaklar. Aylar önce çıkan Splatoon 2 gibi diğer firmaların dlc adı altında vereceği yığınla içeriği devamlı bedava getiriyorlar. Multiplayer sevmeyen adamı bile tavlayacak adımlar atıyorlar. Tabi ki mükemmel değil konsolun en büyük sıkıntısı multplatform oyunlar için ana konsol olarak bu cihazı kullanmak isteyenler olacaktır. Ps4 ya da eli yüzü düzgün bir pc kullanıyorsanız ve nintendo oyunlarına sıcaksanız tamamdır.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Ben geçen gün,portable olmasının satışlara olan etkisinin çok büyük olduğunu vurgulamıştım ama bazıları,bu başarıyı sadece exclusive oyunlara bağlamıştı.
  • BSC Misafiri B kullanıcısına yanıt
    Yanlış tespit yapmışsın. Madem tasınabilir olması bu kadar sattırdı o zaman Vita niye nal topladı? Adamlar bir senede 2 tane tüm zamanların en iyi oyunları arasında gösterilen oyun çıkardı ve bunlar exc oyunlar. Nintendo excleri kalite olarak Sony ve Microsoft toplamından iyidir. Tabii Türkiye gibi oyun kültürü gelismemis, ps4 cafe adını pes 4 kafe diye koyan adamların oldugu bir ülkede bunun farkına varılmaz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Abi bir cihazı herkes sevmek,beğenmek zorunda değil.Switch e dil uzatan felan demiş arkadaşın biri.Senin sevdiğini başkası sevmek zorunda değil.Öyle aman aman dünyaları değiştirecek bir özelliği de yok aletin.Herşeye de bu kadar sahip çıkmayın arkadaş.İnsanlar istediği gibi eleştirsin neyi eleştirecekse.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Seçende çöp seçilen cihazda...

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nintendo çöpünü ilk 100’e sokmam millete 30 yıldır Mario oynatıyor adamlar. İyi para yedirmişler bu dergiye belli.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • iPhone X i ikinci sırada görünce okumayı bıraktım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fanboylar ağlıyor gene sizin fanboyluk yaptığınız firmalar düşük güçte konsol çıkarıp en başta çıkarmaları gereken konsolları geliştirilmiş model diye satmadılar mı nintendo geri kafalı olabilir bazı konularda ama en azından müşterilerini salak yerine koymayan ve sidik yarıştırmaya çalışmayan bir firma
  • @White Room

    Vita ile Switch elma ile armut. Vita sadece bir el konsolu idi ve Sony'nin yanlış fiyatlandırma, pahalı kücücük memory cardları milleti cihaza küstürdü. Switch ise hem ev hem el konsolu ki şuan da,portable olarak en güçlü cihaz.

    Adam evde oynuyor, konsolu yanına alıp yolda devam ediyor,harika bir özellik bu. Sunabildiği görsellik de 360/PS3 grafiklerinden daha iyi. Daha ne olsun?

    Bu donanımla sadece ev konsolu olarak çıksaydı şayet,Wii U'yu mumla arar olurdu Nintendo.
  • Tüm zamanların en iyisi o kadar! Ps4 de bu tarz çıkarırsa işte o zmn işler değişebilir, çünkü artık insanlar sadece evlerinde tv ye hapis kalarak oyun istemiyorlar, heryere götürmek süper, ve Switch bunu yapıyor, ben mesela Skyrim gibi oyunu heryere götürüp takılıyorum gece nöbetlerinde açıyorum tv olmaksızın oynuyorum özgürlük bu!
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.