Bildirim
TİM TİM İN MUHABBET KUŞLARI SSLİ
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Sağdakinin kafası yok
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
neden o kadar kuş besliyorsunuz
Yarın bir gün kuşlar öldü deyip, ölü resimlerini foruma atma da...
Doğduğumdan beri evden kuş eksik olmaz.Benim için artık bir hobi olmuş gerek samimiyetleri gerek karşılıksız sevgileri çok sebeb var.
@Computerce Senin kim olduğunu anlamadım mı sanıyorsun ? Şimdi de fake hesap açıp gelmiş çok kolay tanınıyorsunuz be -
Bunuda mi satilik kus ilanlarindan buldun hayir amaci ne kusum nasil diye internettrn foto bulmanin.
Bu arada çok tatlı hepsi. Benimde 1 muhabbet kuşum var ama cahillikten alıştıramadım kendime. Hep kaçıyor ve beni hiç sevmiyor
Ben seni iyi biri olarak bilirdim demekki yanlış tanımışım.O konuya açıklık getirmiştim.Üzerinde nickcimin yazdığı bir kağıdı gösterip sana kapak yaparım ama değmessin.Al sana kanıt altındaki oyun parkını ben yaptım.Forumda 3tlye oyun parkı yaptım diye arat bulursun.Bu resmi az önce çektim başka bi yerde daha bul sana bütün kuşlarımı göndericem.Bu kadarda iftira fazla beğenmiyorsan defolup gidersin.
EDİT:Ben herseferinde on kere yazamam buraya sebepleri ama bu sefer yazayım.Bazı kişiler cekonun ölümünü nazara bağladı bende korktum resim atmadım internetten tıpatıp aynısını buldum koydum.Olay bundan ibaret.Adımı bi seferde yalancıya çıkaranlar lütfen benim konularımı takip etmeyin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-530502C9F -- 7 Şubat 2016; 21:38:18 > -
Maşallah...
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
bunları atıcan ızgaraya -
Hocam benim 7 yasinda muhabbet kuşum var artık eskisi gibi ucamiyor ve tüyleri çok cansız ve seyrek ne onerirsiniz dişisi falan var kocaman kafesleri var vitamin koyarim sularına kafeslerini en geç 2 haftada temizlerim v.s.
Benimki gecen yil ishali atlatamadi öldü.
quote:
Orijinalden alıntı: forever58
Hocam benim 7 yasinda muhabbet kuşum var artık eskisi gibi ucamiyor ve tüyleri çok cansız ve seyrek ne onerirsiniz dişisi falan var kocaman kafesleri var vitamin koyarim sularına kafeslerini en geç 2 haftada temizlerim v.s.
Hocam kuşunuz artık yaşlanmış.Yaşlandıkları zaman gençkenki kadar parlak tüylere sahip olamıyorlar malesef.Uçamamasının sebebi de bundan dolayı. -
Bende de bir muhabbet kuşu var ama aşırı yaramaz. Bulduğu bozuk paraları alıp yüksekten aşağıya atıyor. -
Yeşil kuş çok efektif birşey cinsi ne isim bullaliiim
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Kuşum nasıl? (SS'li) -
Jumbo hollanda kırığı.İsmini limon düşündüm sen de bişeyler söyle daha kesin değil -
quote:
Orijinalden alıntı: TİM TİM
Jumbo hollanda kırığı.İsmini limon düşündüm sen de bişeyler söyle daha kesin değil
Daha erken bencede 2-3 güne netleştiririz hacı
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X