Şimdi Ara

***TIGUAN KULÜBÜ*** 500+ kullanıcı üye... (316. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39.776
Cevap
418
Favori
3.764.534
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 314315316317318
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • bu arada ben sağ ön çamurluğa şöyle bir şey yaptım, bazıları beğendi, bazıları çok kötü dedi ama, ben gitgide daha çok beğeniyorum. daha önce bu araba nasıl bişey, büyük golfmü? diye soranlar artık "vaaay, volkswagenin yeni jeepi" diyor. arabaya kesinlikle daha güçlü bir görüntü verdi. birde arkaya "4 Motion" yazısını servisime bir türlü sipariş edemediğim için aksesuarcıdan aldığım harfler ile kendim yaptım. (Resimlerdekiwww.sahibinden.com slide yazısı, imageshack in bilgisayarımda açılmadığı gün aklıma gelen sahibinden.com adresine resmi yüklemekten kaynaklanıyor. Araç satılık değil)
     ***TIGUAN KULÜBÜ*** 500+ kullanıcı üye...

     ***TIGUAN KULÜBÜ*** 500+ kullanıcı üye...


    buda genel görünüm
     ***TIGUAN KULÜBÜ*** 500+ kullanıcı üye...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YUKAMAN -- 13 Haziran 2010; 18:55:55 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: YUKAMAN

    bu arada ben sağ ön çamurluğa şöyle bir şey yaptım, bazıları beğendi, bazıları çok kötü dedi ama, ben gitgide daha çok beğeniyorum. daha önce bu araba nasıl bişey, büyük golfmü? diye soranlar artık "vaaay, volkswagenin yeni jeepi" diyor. arabaya kesinlikle daha güçlü bir görüntü verdi. birde arkaya "4 Motion" yazısını servisime bir türlü sipariş edemediğim için aksesuarcıdan aldığım harfler ile kendim yaptım. (Resimlerdekiwww.sahibinden.com slide yazısı, imageshack in bilgisayarımda açılmadığı gün aklıma gelen sahibinden.com adresine resmi yüklemekten kaynaklanıyor. Araç satılık değil)
     ***TIGUAN KULÜBÜ*** 500+ kullanıcı üye...

     ***TIGUAN KULÜBÜ*** 500+ kullanıcı üye...


    buda genel görünüm
     ***TIGUAN KULÜBÜ*** 500+ kullanıcı üye...


    bizim kulüpte orjinal 4MOTİON aşağıdaki fotodaki gibidir

     ***TIGUAN KULÜBÜ*** 500+ kullanıcı üye...




  • bir farkımız olsun canım o kadarda
  • bende beyaz tiguanima 4 motion yazisini servisden alip taktirmistim. daha once siparis kodu arkadaslar tarafindan verilmisti kesinlikle daha guzel duruyor bence de sizdeki pek olmamis. tabii tercih sizin.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: YUKAMAN

    bir farkımız olsun canım o kadarda

    el emeği var diyorsun yani...haklısın...enazından yolda gördüğümde YUKAMAN diye seslenebilirim
  • kesinlikle öyle, bana kısaca YUKA da diyebilirsiniz. Bu arada plakam "07 YK ...." adım Yusuf Kahraman. kırmızı "4" haricinde bir fark yok ve canlı bakıldığında hiçte sırıtmıyor.
  • Arkadaşlar forumda bahsi geçtiği için bende ruhsatımı şöyle bir kontrol ettimde, Motor Gücü 110 Kw şeklinde yazıyor. 150 Beygir değilmiydi
    Bana satan arkadaş öyle söylemişti. Bir yanlışlık yok değil mi?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: CELIK1

    Arkadaşlar forumda bahsi geçtiği için bende ruhsatımı şöyle bir kontrol ettimde, Motor Gücü 110 Kw şeklinde yazıyor. 150 Beygir değilmiydi
    Bana satan arkadaş öyle söylemişti. Bir yanlışlık yok değil mi?


    110 Kw ( Kilowat ) = YAKLAŞIK 150 Hp ( Beygirgücü)
  • Birde bu beygir yükseltme hakkında aklıma takınlanlar var. Yeni yazılım yükleterek 240 beygir yüksetilebilir dediler servisten. Yükselten ve memnun kalan kullanıcılar var acaba? Yakıt artıyor mu yoksa düşüyor mu?

    Kısacası yararlı mı?
  • Pentaoto nun sayfasından bakabilirsiniz...(ABT nin TR distributorü) bildiğim kadarı ile 240 değil 1.4 için 210bg
    e yazılımla çıkarılabiliyor ve yakıt sarfiyatı ort 1 lt düşüyor biliyorum 100 km de.
    Daha önce çizgili nickname 'li arkadaşımız yaptırmıştı,halen takılıyorsa foruma kendi daha net cevap verecektir.
  • Merhabalar herkese,

    Oncelikle Tiguan icin yazdıklarınız ve benim gibi yeni kullanıcılara yol gosterdiginiz icin cok tesekkürler.

    Uzun bir süre QQ ve Tiguan arasında gidip gelip gectigimiz hafta sonu QQ nun test sürüsünü yaptım ve Tiguan a son sürat kostum
    Artık benim de bugün itibari ile bir Tiguan ım var

    Beyaz F&F aldım, sanırım Türkiye de başka kalmadı 2010 model

    Vergi olayı yuzunden Temmuz da teslim alacağım, sabırsızlıkla bekliyorum.

    Herkese mutlu gunler diliyorum.




  • uygun fiyatlı bir SUV için karar verdim. internette, forumlarda, dergilerde araştırmalar yaptım, QQ, CRV ve Tiguan'dan birisini almaya karar verdim. Fiyat ve reklamı nedeniyle önce Nissan bayiinden başladım (pardon başlamadan bitirdim) arabayı önden gördüm,iğrendim (eşimde ıyyy dedi) içine oturdum ıhhh dedim (eşimde) fiyatını bile sormadan,arkama bakmadan çıktım. CRV için Hondadan içeri girdim, fiyatların internetteki fiyatlarla ilgisi yok, vergi o biçim, zaten bayiide arabada yoktu. VW e geldim, tiril tiril beni ve eşimi karşıladı.içi deseniz derya deniz (QQ ile ve eski sedan arabalarımla kıyaslıyorum) adı VW, birde güzel bir pazarlık. Haaa, test sürüşü imkanı malesef yok, çünkü test aracı ayarlayacak kadar vakitleri yok, peynir ekmek gibi gidiyor zaat. netekim artık bir tiguan sahibiyim, eşim ve 4 yaşındaki kızım benden çok seviyorlar onu. allah herkese kazasız belasız güzel günlerde kullanmayı nasip etsin herkese. Bu araç kesinlikle fiyat-performans-kalite kriterlerinin hepsini tamamlıyor.




  • hayırlı olsun Yuka, güle güle kullanın..kazasız cezasız.
  • vites öneri ekranı olan arkdaşlar ekranla ilgili deneyimlerini biraz anlatırlarsa çok sevineceğim. Bu ekran bildiğiniz gibi belli dönem tiguanlarda yok. Tavsiye edilen vites neler olabiliyor. Hangi devirin altında vites arttırmayı tavsiyo ediyor. Çok bileşenli bi soru. 2.kez bu dilekte bulunuyorum.
    Şimdiden teşekkürler...
  • Arkadaşlar, ikinci el alırken dikkat etmemiz gerekn hususlar nelerdir ? Risk faktörünü minimuma güven hususunu ise maksimuma nasıl çıkarırız ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: turkkan79

    Bana da yan basamak maili geldi, ben bu basamağı 1 ay kadar önce ankara daki voyagerda görmüştüm. Yeni üretmeye başladık, 1 aya kalmaz servislerde satılmaya başlanacak demişlerdi. Fiyatı da orada 350 tl...
    Ama üst kısımda ayak basılan yerde de metal kaplama olduğundan bu kısmın çizilebilme ihtimali var demişlerdi. Ben de truvayı taktırmıştım.


    Voyager marka olarak bahsettiğiniz yan basamaklar sanırım şu linkteki

    http://www.koylucu.com/arac.php?id=VOLKSWAGEN/TIGUAN/2008-/YAN%20BASAMAK/TRUVA

    Bende bir süre önce fiyatını sormuştum 330 tl gibi bir rakamdan bahsetmişlerdi sanırım ancak VW tarafından gönderilen e-maillerdeki basamaklar çok daha şık ve bence 530 tl'yi hakediyor.

    Bu arada önceki sayfalarda bir arkadaş direksiyon ile ilgili soru sormuştu. Almanya'dan getirtmeye çalıştığım direksiyon şu;

    http://cgi.ebay.de/VW-GOLF-5-V-6-VI-R32-SCIROCCO-STEERING-WHEEL-GTI-MK6-MF-/110536437378?cmd=ViewItem&pt=UK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM&hash=item19bc7c2e82




  • Sn. dogul

    Bir süre önce size krom görünümlü sis farı kaplamaları ile ilgili bir mesaj atmıştım sanırım ulaşmadı ya da gözden kaçmış olabilir.

    Söz konusu aksesuarı İngiltere'den nerden temin ettiğinizi sorabilir miyim?

    Ben şöyle birşey bulmuştum ancak sizinki fiyat olarak daha caziphttp://cgi.ebay.co.uk/Tiguan-Chrome-Fog-Light-Bezels-/370394310554



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HeRakLeIoN -- 15 Haziran 2010; 3:08:59 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: virgaba

    Arkadaşlar, ikinci el alırken dikkat etmemiz gerekn hususlar nelerdir ? Risk faktörünü minimuma güven hususunu ise maksimuma nasıl çıkarırız ?


    ikinci elde kesinlikle satıcı ile anlaşıp aracı yetkili servise götürün ve expertiz yaptırın. full expertiz VW de 176 TL ye malouyor. satıcı beyan ettiğinin dışında bir hasar, değişen parça veya serviste işlem görmüş problemli motor-yürüyen aksamı çıkar ise aracı alıp almamak kararı size kalmış. ama aracı almaya karar verirseniz expertiz raporunda hiçbir değişeni, boyananı yoktur yazısı ve yetkili servis kaşesi olmasına dikkat edin. ayrıca aracın bilgisayardan servis geçmişine bakmanızı öneririm, araç henüz size ait olmadığı için yazılı veremezler ama ekrandan bakabilirsiniz. periyodik bakımlara girmişmi, garantisi devam ediyormu,değişen parça varmı, hepsini orada görebilirsiniz.

    sonuçta önemli bir yatırım yapıyorsunuz, 176 TL ye kıyıp kendinizi garantiye alabilirsiniz.




  • arkadaşlar Wolksvagen Tiguan S&S 4x4 için pazarlık yaptım 58.500'e indiler, birde F&F cam tavan var o da 68000 fiyatlar nasıl yeni alan veya alacak arkadaşlar bir fikir verirse sevinirim,



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cbayarslan -- 15 Haziran 2010; 10:29:18 >
  • ben de vites degisimi 2500-3000 devir arasinda cikiyor. gerci ben pek onemsemiyorum ama zaten kullanim kilavuzunda da tavsiye icindir diyor hele 1500km yi geciyim hic umursamam artik. yani hic de onemli birsey degil. 150 beygirlik arabayi yakit az yaksin diye 2500 devirlerde kullanicak halimiz yok herhalde. yoksa nissan qq alirdik dimi?
  • 
Sayfa: önceki 314315316317318
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.