Şimdi Ara

***TIGUAN KULÜBÜ*** 500+ kullanıcı üye... (1970. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
39.776
Cevap
418
Favori
3.764.536
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 19681969197019711972
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • ladinkayin L kullanıcısına yanıt

    Hocam gaza basmıyorken devir yükselmesi oluyor mu acaba ?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bagimli Adam B kullanıcısına yanıt
    Yok bende hiç olmadı. Sizin devir yükselmesi kırmızı ışıkta beklerken mi oluyor ?

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ladinkayin L kullanıcısına yanıt

    Hocam onu video çekip buraya atacağım inşallah


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar 2 konum var,


    1. Her gün evden çıkarken önce geri geri çıkıp sonra yokuş çıkıyorum, araç autohold açık değilken(açıkken de çok fark etmiyor) ayağımı frenden çekip gaza bastığımda kayıyor, bayağı gaza basmam gerekiyor ancak yine de kayıyor. Eski aracım corolla da bu fark yoktu, belki alışmakla alakalı, sorayım dedim?
    2. Android auto da spotify dan müzik dinliyoruz, telefon geliyor, telefonla görüşüyorum, telefonu kapadığımda spotify sadece telefonum üzerinden çalmaya devam ediyor. Sildim, tekrar kurdum, başa getirdim, factory reset attım nafile, herseferinde spotify araçtan çalmaya devam etmiyor. Ne yapmak lazım acaba?
  • Arkadaslar yazilmis olabilir ama bulamadim, son makyajli kasalarda geri vites lambasi sag tarafta tek mi? Öyledir diye dusubmustum ama bugun makyajsiz kasa gordum 2 taraftada yaniyordu acaba bizimkinde sorun mu var diye dusundum :)

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • bdurmus kullanıcısına yanıt
    Makyajsız olanlarda da sanırım 2019 sonrasımı çifte döndü.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bdurmus kullanıcısına yanıt

    2020 model var bende, ilk başta bende şaşırdım tek diye ama servise sordum hatta götürdüm bu modellerde tek yandığını belirttiler. Çok garip bir durum ama maalesef öyleymiş.

  • Merhaba arkadaşlar 2016 TSI tiguen aldım stop ettikten sonra aracın altından gelen çit çit demir sesi çok fazla gibi normal mi bu durum? Katalizör konvertör soğutma sesi galiba ama bu kadar çok geldiğini duymamıştım daha önce golf kullanıyordum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selamlar,


    Opsiyon1 - Bayiden makyajlı 2021 0km cam tavansız Life paket beyaz Tiguan'ı 375.000 liraya almak yerine,


    Opsiyon2 - hemen karşısındaki galeriden makyajsız 2020 0km Highline tungsten gri Tiguan'ı 420.000 liraya almak mantıklı bir hareket olur mu sizce, nedir düşünceniz?


    Teşekkür ederim.

  • db3 kullanıcısına yanıt
    Hocam selamlar,

    Bence üçüncü bir opsiyon olarak 2021 Elegance paketi de eklerseniz daha güzel bir kıyas olur. Nitekim eğer 2021 Elegance paketi 10-15 bin lira fark ile veriyorlarsa artık 1,5 yaşına gelmiş araba yerine elegance tercih edilebilir, ancak fark 30 bin ve üzeri ise highline tercih edilebilir. Diğer taraftan bence makyajsız kasanın arka görünüşü daha güzel, yani kararınızda zevkiniz de önemli.

    Life ve Highline donanımı farkında işe yarar, kullanışlı ve konforu artırıcı ilaveler mevcut, ben cam tavan olayına ısınamadığım için Life paket tercih etmiştim mesela ama cam tavansız Elegance paket olsa onu tercih ederdim.

    Eğer maddi olarak sıkıntıya sokmayacaksa üst paketi tercih etmenizi öneririm, ancak 2021 Elegance paket ile 2020 Highline fiyat farkına da bakmanız faydalı olur.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 61bozkurt61 6 kullanıcısına yanıt

    Hocam merhaba,


    2021 Elegance için Pazartesi günü fiyat almayı düşünüyorum bayiden. Fakat beyaz Life 375.000 lira iken Elegance 460.000 civarı sanırım şu anda. 2020 model Highline'a göre 40bin daha üzerine koymak gerekiyor. Bir de ailem için bakıyorum, fazla uçmak istemiyorlar :) Ben de almışken elektrikli bagaja ve diğer konfor elemanlarına sahip olsunlar istiyorum.


    2020 model Highline ne zaman trafiğe çıkmış ne etmiş onu da hiç sormadım. Ama iç ve dış tasarımın çok çok daha iyi olduğunu, hatta içerideki kontrollerin daha ergonomik olduğunu düşünüyorum. Galeriden sıfır araç alınır mı bilemedim, baya da ilanda duruyo ilginç bir şekilde. Ankara Gençler Oto Plaza, Doğuş Çankaya'nın karşısında sanırım.

  • db3 kullanıcısına yanıt
    Hocam önemli olan istediğin arabayı uygun fiyata bulmak ve üç kağıda gelmemek değil mi, alınır yani araba her yerden.

    Siz anlıyor olsanız bile işin içinde olan biri ile beraber gidip, boyalı parça var mı, döşemesi olsun tamponlar olsun kusur var mı, lastik akü vs. değiştirilmiş parça var mı bunlara bakmak lazım diye düşünüyorum, zaten işin içindekiler neler döndüğünü bilip bakarlar.

    Sizin için fiyata ve taleplerinize göre uygun olan 2020 Highline gibi duruyor. Insallah gönlünüzdeki arabayı alır, ailenizle birlikte sağlıkla binersiniz.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar herkese merhaba yeni araç arayışındayım şu dönemde test sürüşü yaptırmıyor bayiler maalesef ve uzun dönem kullanıcıları olduğunuz için size sormak istedim. Süspansiyon konforu ve rüzgar yol sesi yalıtımı açısından tiguan mı daha başarılı 3008 mi? Hatta bu listeye passatı da eklemek istiyorum. Bu üç aracı kullanan var mı yorumlar mısınız rica etsem?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 61bozkurt61 6 kullanıcısına yanıt

    Teşekkür ederiz sağolun. Onların kendi arabası olacak, artık mutlu mesut binsinler :) Ben uzaktan yardım etmeye çalışıyorum.


    Bugün Yunus Grisi Life pakette karar kıldık, anlaştık alıyoruz. Renk olarak şüphelerim vardı ama hayırlısı artık, fotoğraflardan bakıp beğendiler onlar. Açıkçası Tungsten'i arıyor gözlerim.


    İyi günler size de.

  • Zeljko Obradovic Z kullanıcısına yanıt
    3008 hariç yorum yapabilirim.
    VAG gurubu benzinli araç alırsanız motor sesi duymazsınız rölantide çalıştığını bile anlamazsınız. Süspansiyonlar iyi çalışır vuruntu yapmaz gürültülü değildir.
    -Passat hepsinden iyidir ama yüksek süratlerde yolda hafif gezebilir. En azından benim kullandığım öyleydi. Yalnız üretimden kalkacak birkaç seneye bilginiz olsun.
    - Tiguan iyidir konforludur ama 100 km üzerinde yan aynadan hafif rüzgar sesi gelmeye başlar. Yol ve motor sesi almaz.
    - 3008 dediğim gibi kullanmadım ama iç hacim ve ferahlık açısından Tiguan la yarışamaz. Konforunu gürültüsünü bilemiyorum. İkinci eli VAG a göre düşüktür.
    - Donanım olarak maalesef Alman arabaları çok cimri oluyor.

    Fiyat kısmını ayrı tutarak bana sorsalar ne alırsın diye. SUV için hiç test sürüşü yapmadan Tiguan tercih ederdim. Golf ten Tiguan a geçtik kullanımla ilgili sıkıntı çekmedik. Tabii bir alışma süreci oluyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ladinkayin -- 31 Mayıs 2021; 18:42:19 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >




  • ladinkayin L kullanıcısına yanıt
    Hocam benim yapacağım en fazla sürat 150-160 o da kısa süreliğine olur sonra 120 ile devam ederim. YouTubeda Oğuzhan Yıldırım diye bir kanal var passat kullanıcısı, tiguandan sonra passata dönünce yoldaki tüm çukurları hissetmeye başladım dedi. Bir de passatta derin çukurlarda süspansiyon vuruntu yapıyor diyenler var o yüzden tedirgin oldum. Passat elegancedaki matrix Led ile tiguan elegancedaki iq Light aynı performansı mı verir peki?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zeljko Obradovic Z kullanıcısına yanıt
    Aslında önce SUV mu yoksa sedan mı ona kadar vermekte fayda var ben her ne kadar SUV a geçince sıkıntı çekmedim
    desem de sürüş dinamikleri farklıdır. SUV ile Virajları sedan gibi rahat almak zordur vd.
    Uzun yol yapılacak mı, ağırlıklı şehir içi mi kullanılacak vd bir sürü başka faktör de
    Passat la derin çukura girmedim ama zaten kaç kere derin çukura gireriz ki? 😊 Yani bence bir kriter değil.
    Tiguan elegance da iq light zaten led matrix far. Passat la fark olacağını düşünmüyorum ama bilen deneyen arkadaşlar cevaplayabiliir bunu.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Zeljko Obradovic Z kullanıcısına yanıt

    Tiguan ve golf varken passat gereksiz bir otomobildir diye düşünüyorum. 2008, 3008 kadar başarılı bir otomobil,Tiguan hepsinden çok daha başarılı bir otomobil. Bunların ağası Touareg 🛳 ✈️


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • db3 kullanıcısına yanıt
    hayırlı olsun, ne kadara anlaştınız?

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • rcpycl06 R kullanıcısına yanıt

    Life, Yunus Gri - 381.000

  • 
Sayfa: önceki 19681969197019711972
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.