Şimdi Ara

***TIGUAN KULÜBÜ*** 500+ kullanıcı üye... (1758. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
39.776
Cevap
419
Favori
3.763.841
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 17561757175817591760
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: HiGHWAYMOUSE


    quote:

    Orijinalden alıntı: yimust

    Normal kasko, galiba hasarsızlığın %60 a vardı.Bundan sonra hasarsızlık çalışmaz.Benimde o kadar, allıanz 1350 tuttu, bende ek olarak 4.000 liralık ekstra aksesuar vardı, ondan biraz yüksek tuttu.Zorunlu ise 544 lira tuttu.....

    %60'a varmıştır hocam. Bir de eşimden dolayı mensup indirimi diye %5 indirim yapıyor Anadolu sigorta. Yine de başka şirketlerden de fiyat alıp bildirecek. Bakacaz artık.

    Anadolu sigorta mensup indirimiyle 720'ye inmiş 3 taksit. Ben de yap dedim...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: sozdem19

    merhaba,

    tüp uyumu motor koduna göre değişiyor. ben 210 model aracıma uygun bir kit bulup (3000 TL civarı) sıralı sistem taktırdım 1500 km oldu sorunsuz çalışıyor. LPG için sanayiye gittiğinizde size ilk olarak motor kodunu soracaklar.

    yakıt ise normal kullanımda 9-10 Lt Lpg yakıyor. 3000 devir ve üstünde 13 Lt ye kadar çıkıyor.

    Tiguana LPG taktırmak benim mantığıma uymuyor.Hele 2. El Tiguan alacaksam kesinlikle LPG yi tercih etmem.Eğer yılda 40-50 bin km. gidiyorsanız durum başka,ancak 100 km.de 4-5 ₺ fark için motorun ömrünü kısaltmaya bence değmez.Bilhassa Tiguan yeni model ise...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi levent17 -- 6 Nisan 2016; 15:11:05 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bizim tiguanlarda arka perde hava yastığı standart değil mi arkadaşlar? Yeni Tiguan'da highline'ın da bile opsiyonelmiş.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni Kasa Tiguan 2.0 TDI Highline için bugün teklif geçtiler.
    173.508,17 TL ve bu fiyatta bir araçta geri görüş kamerası opsiyonel gerçekten pes yani.
  • levent17 L kullanıcısına yanıt

    Bu mesaja eklenen görseller:

     ***TIGUAN KULÜBÜ*** 500+ kullanıcı üye...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • XaserV kullanıcısına yanıt
    aynen katılıyorum.Tiguya binince yakıt unutulur. Hem konfor hem az yaksın yok böyle bir araç, varsa buraya yazsınler, görelim.Tork ve güç olunca araç tabiki yakacak, tork ve güç düştükçe bence araç daha fazla yakar örneğini ben yaşadım (1100 km.lik bir yolu 1.4 motor karbüratörlü araçla, daha sonra bu yolu 1.8 motor araçla gittim, 1.8 motor araçla 1.4 motor araçtan çeyrek depo daha az yakmıştım) Torku düşük motora araçın hızlanması için daha fazla gaza dokunuyorsu, haliyle daha fazla yakıt gidiyor . Yakıt ekonomisi için araçların kasalarından çalmaya başladılar, ağırlığını düşürdüler, kısacası konfordan taviz vererek yakıta yöneltiler.Tabiki ozaman daha az yakar .

    Düzeltme; eksik kelime..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yimust -- 6 Nisan 2016; 18:26:57 >




  • HiGHWAYMOUSE kullanıcısına yanıt
    esekkur ederım
  • HiGHWAYMOUSE kullanıcısına yanıt
    adamlar öyle bir sistem kurduki, her araça farklı özellik verdiler.Tüm özellikleri toplayan araç yok....
  • yimust kullanıcısına yanıt
    Öyle hakketen. Yalnız güvenlikten ödün vermeseler iyiydi. Bizimkilerin trendfunı bile güvenlik yönünden tamdı. Ben mesela ikiz çocukları olan biri olarak arka perde havayastıklarını çok önemserim.

    Bu arada composition media cihazı ikinci el olarak sahibinden sitesine düşmüş. Soran arkadaşlar oluyordu. Vereceğim link sadece örnek olsun diyedir. Satıcıyı tanımam. Güvenlik yönünü mesela çalıntı olabilir, ilgilenen araştırsın.

    VOLKSWAGEN 2016 CADDY-T7-TİGUAN FABRİKASYON CD/MP3-SD-USB-BT
    İlan No: 285053554
    http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-oto-goruntu-sistemleri-multimedya-oynatici-volkswagen-2016-caddy-t7-tiguan-fabrikasyon-cd-mp3-sd-usb-bt-285053554/detay

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Arkadaslar bugun arabayi temizlerken ruhsati kaybettim. Ara ara yok maalesef. Gitti. Yarin cikartmak icin ugrasicam insallah. Cikarttiktan sonra da vw gidip ruhsat kilifi rica edicem. Bundan sonra da ruhsati eve gotur getir yapmayacagim oyle bir karar aldim. 2 defa kaybettim telasi yaptim daha oncelerinde bugun de gercekten kaybettim. Torpidoya koyup kilitliycem torpidoyu. 😔😔

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hazan kullanıcısına yanıt
    Geçmiş olsun. Sinir bozucu şeyler. Ben de zamanında kaybetmiştim. Birde veraset falan işleri vardı. Basit bir hata günlerce uğraşıya sebep olmuştu.

    Yine de herşeyde bir hayır vardır. İstersen bir kaç gün bekle. Çıkar belki bir yerden

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün şöyle bir olay oldu arkadaşlar. Eşim ile onun bir arkadaşına gidip geleceğiz. Ben, eşim arkadaşının evine gidip gelene kadar araçta radyo dinliyorum. Araci start stop aktifken kapattim ama anahtar üzerinde. 5-6 dakika kadar sonra araç kendiliğinden çalıştı. Zannediyorum radyo aküyü bitirmesin diye çalıştı. Eğer düşündüğüm gibi ise harika bir özellik. Daha önce s60 sahibi iken radyo aracın aküsünü bitirmişti aracin da aküsünün önde değil arkada olduğunu 1 saat sonra ogrenebilmistik.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • altinok A kullanıcısına yanıt
    Evet tahmin ettiğin gibi. Start stop ihtiyaç halinde otomatik arabayı çalıştırıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • XaserV kullanıcısına yanıt
    Bence 2400 kmsi şehir içinde yapılmış bi araç için ve daha rodajını bile tamamlamamış güzel bi sonuç bence.peki bu kullanım sırasında agresif kullandığınız oldu mu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hazan kullanıcısına yanıt
    geçmiş olsun.Kızıpta hata yapma, ruhsat araçta bırakılmamalı.Nedeni ise allah göstermesin araç çalıntı, çalanta ruhsatı arabanın içinde buldu, polis kontrolünde ruhsatı gösterdi geçip gitti.Şayet ruhsatı göstermemiş olsa polis aracı bağlayacak, herşey ortaya çıkaçak.Siz siz olun ruhsatı araç üzerinde bırakmayın.Pratik çözüm, ruhsata cepli kılıf alın, araçı kilitlediğinizde ruhsatın cepine aracın anahtarını koyun, hiçbir şekilde ruhsatı kayıp etmezsiniz....



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yimust -- 7 Nisan 2016; 9:06:59 >
  • Hazan kullanıcısına yanıt
    Geçmiş olsun. Çıkar inşallah biryerden sakin kafayla tekrar üstünden geçin dünün bence. @yimust çok haklı, kasko bile ödeme yapmaz ruhsatı asla araçta bırakmayın.
  • Beyler 2011 model bir 4x4 4motion tiguan var. Hangi paket oldugunu bilmiyorum fakat donanimlar da otomatik vites haric hepsinin oldugunu soyluyorlar. Aracin 150bg oldugunu ogrendim fakat hangi paket hangi motor tipi oldugunu araca bakarak nasil cozerim :) 150 degil 160bg oldugunu soyleyende var.
    Ruhsatinda 4x4 Fun yaziyormus fakat ben nete baktim bu donanimlarda fun goremedim. Tiguan piyasasindan hic anlamam. hangidir ust hangisi alt. Bunu araca bakarak nasil anlarim bir bilen bana tiyo verirse memnun olurum.
    Israr uzerine arabaya bakacagim, dost kazigi yemeyelim durduk yere.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GurcellOnline -- 7 Nisan 2016; 12:49:08 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ebusuyuf

    Bence 2400 kmsi şehir içinde yapılmış bi araç için ve daha rodajını bile tamamlamamış güzel bi sonuç bence.peki bu kullanım sırasında agresif kullandığınız oldu mu

    @Hazan ,Geçmiş olsun :/

    Tabii ki agresif kullandığım oldu yurdum trafiğinde acelen olmasa bile biri mutlaka sinirlendiriyor seni ve sen bunun acısını gaz pedalından çıkarıyorsun ister istemez. Ayrıca acele bi yere yetişmem gerektiğinde geç kaldıysam çok hızlı kullanıyorum. Bir de son 1000 kmdir artık motorun biraz devir yapması gerektiği için spor modda kullanıyorum ara ara. Kış lastikleri faktörünü de unutmamak lazım. 7,5 a kadar rahat düşer o ortalama bu yaz sonunda bence.

    Arkadaşlar aracım 3500 km de. Sizlerden motor yağını 15.000 olmadan değiştiren var mı? Rodajda pistonlar alışana kadar olası partikül çapak vs nedeniyle yağın km sini doldurmadan bir kez değiştirilmesi konusunda bazı görüşler var da bu konuda sizin tecrübeniz ve fikirleriniz benim için çok önemli.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XaserV -- 7 Nisan 2016; 12:43:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • XaserV kullanıcısına yanıt
    2000-3000 km.lerde yağı depiştirmek benim de aklıma geldi. Yararlı olacağı bir gerçek ama değer mi sorusu kafamı karıştırdı.

    Yani atıyorum motor ömrü 300 bin km olsa bu işlem sayesinde 400 bin olmaz. 310 olur 320 olur. Bu da bizim gibi az km yapanlar için ulaşılması zor değerler. Belki birinin işine yarar ama artık 5.sahibi mi olur 10.sahibi mi, Allah bilir.

    Hadi 100 tl ya motor yağı alıp kendimiz değişebilsek yine kabul. Garantisi var mecburen servise gideceğiz. 5-600 masraf olacak.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

  • Bu mesaja eklenen görseller:

     ***TIGUAN KULÜBÜ*** 500+ kullanıcı üye...




  • 
Sayfa: önceki 17561757175817591760
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.