|
Merhaba, Kendi imkânlarımla yapacağım müstakil ev inşaatımın nakliye işlerinde kullanmak üzere ucuz yollu ve B ehliyetiyle kullanılabilen damperli Isuzu NKR ya da benzeri bir kamyonet satın almak istiyorum. Hiçbir şekilde ticari yük taşımayacağım, sadece şahsıma ait yükleri ve eşyaları taşımada kullanacağım. K belgesi olmadan, sadece B ehliyeti ile kullanmak istiyorum. Bildiğim kadarıyla, K belgesi olmadan kullanabilmem için, araç ruhsatının "Kullanım Amacı" yazan kısmında "hususi" yazması gerekiyor, "ticari" yazıyorsa K belgesi olmadan kullanıma ceza kesiyorlar. Sormak istediğim şu: Satın almak istediğim aracın ruhsatında "ticari" yazıyorsa, satın alma esnasında notere hususi kullanacağımı söyleyip "hususi" yazdırabiliyor muyum? Teşekkürler. |
|
Benim mesajlarımda, benim dahi çözemediğim bir tılsım, gizli bir etki vardır... En çok tartışılacak konunun altına dahi bir mesaj yazsam, benim mesajımı okuyan kimsenin içinden o konuyu cevaplamak gelmez... Benim mesajlarım genelde en altta kalır ve benim mesaj yazdığım başlığın bereketi kaçar... Yazdığım cevaplar da iyi niyetli, bilgilendirmeye yöneliktir aslında... Ama dediğim gibi vardır adı koyulamayan bir ilginçlik...
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler
kullanıcısına yanıt
Hızlı