Şimdi Ara

THY TÜM TÜRKİYE TEK YÖN 66TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
2.611
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugünden en erken üç ay sonranın uçuş planını yapmak benim için zor ama belki işine yaracak arkadaş olabilir.

Biletleme: 20 – 25 Aralık 2016 (dahil)

Uçuş Dönemi: 01 Mart 2016 – 31 Mayıs 2017 (dahil)

Bu promosyon şu tarihler arasında geçerli değildir : 28 Nisan 2017-02 Mayıs 2017 & 18 Mayıs 2017-22 Mayıs 2017

http://www.turkishairlines.com/tr-tr/ucak-bileti/yurtici-yurtdisi-ucus-noktalari?departure=istanbul&continent=turkey&class=economy

• Kalkış istanbul gösteriyor orada
  • Ben adana İstanbul gidiş dönüş yaptım fiyat 66 lira. Çıkış İstanbul mecburi değil
  • Tum turkiye ama istanbul'dan tum turkiye. Kafaya bak adamlardaki Havaciligin en zor donemi kis aylarinda bircok firma minimum karla isleri cevirmeye calisirken thy hala burnundan kil aldirmiyor. Sagda solda en birinci biziz sovu yapmalarina ragmen zarar etmeye devam ediyorlar. Bilal eksi ile umarim bir seyler degisir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boombip -- 21 Aralık 2016; 10:0:54 >
  • istanbul çıkışlı olması şart değil, elz-ist-elz denedim 66 lira sorun yok.
  • izmir antep - izmir adana deneyin var mı. arkadaşlar haklı.

gidiş veya dönüşte istanbul varsa eğer 66 tl oluyor
  • proferbil kullanıcısına yanıt
    çıkıştan bahsetmiyorum. uçuşun bir ayağında mutlaka istanbul olmalı. böyle şey olmaz. türkiye istanbul'dan ibaret değil.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar unutmayın ki bu şirketin ana üssü İstanbul Atatürk
    Kampanyanın İstanbul kapsamlı olması kadar normal bişey yok.
  • Aerobilet 15TL yi Unutmayın.İsteyene Yardımcı Olunur.Özellikle 2 Farklı Biletleme Yapacak Olanlar İçin Faydalı Olabilirim...
  • sanıyorum kontenjan uçuş başına 1-2 koltuk. 4 bilet almaya kalkınca direk 99 TL oluyor promosyon bilet fiyatı.
  • hopali08 kullanıcısına yanıt
    Aeorbilet uygulaması üzerinden alma sırasında mı geçerli ? Nasıl oluyor bilgi verebilir misiniz
  • Dönüş 66 tl olmadığından kampanya denemez
  • quote:

Orijinalden alıntı: kamerconkarli

Aeorbilet uygulaması üzerinden alma sırasında mı geçerli ? Nasıl oluyor bilgi verebilir misiniz

Birazdan Özelden Bilgilendirme Yaparım.
    Konu İçinde Yazarsak Aerobilet Referanslı Yeni Üyeliğe 15 TL Veriyor.
    Kendi Hesabımda da Çekler Mevcut

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.