Bildirim
THY TEKNİK TEKNİSYEN SINAVI 13 MART 2016
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Hangi branş,bilgisayar mı ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Ya iyi biri olarak ölürsünüz ya da yeterince uzun yaşayıp kötü insana dönersiniz. -
quote:
Orijinalden alıntı: hasangülbaki
Merhaba Arkadaşlar, 13 Mart 2016 da İstanbul Teknik Üniversitesinde THY Teknik için teknisyen sınavı yapıldı. Bu sınav giren ve kendisine geri dönüş yapılan var mı? Bu forum altından bilgi paylaşımı yapabiliriz diye düşünüyorum
Bende girdim o sınava hala arayan yada mail gönderen olmadı bekliyoruz..._____________________________ -
kusura bakmayın da thy'de torpil dönüyor, yakın çevremden birkaç kişi girdi torpilliydi onlar, ayrıca 2 yıl oldu gireli _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: Cihat_,
kusura bakmayın da thy'de torpil dönüyor, yakın çevremden birkaç kişi girdi torpilliydi onlar, ayrıca 2 yıl oldu gireli
Bizimkiside bir umut be hocam 3000-4000 kişiyi sınava soktular geçenleri arayacaz dediler bekliyoruz işte_____________________________ -
uçak teknisyenliği için _____________________________ -
Hocam süreçler 3 aya yakın sürebiliyor. Biraz daha bekleyin lütfen. _____________________________
-
Merhaba hocam, iki hafta içinde sonuçlanacak dediler ama bakalım kısmet belki de dediğin gibidir. _____________________________ -
Beni aldilar babam mitte cayci
Torpilliyim
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Conte'in yoluna bas koyduk. Bize bu sevdadan geri donus yok!
-
Şartlar ne?
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Vogue
Şartlar ne?
Teknik bölümlerden mezun olmuş amele._____________________________ -
merhaba arkadaşlar mesaj gelen varmı? bızım beraber gırdıgımız arkadaşa geldı benden ses yok henüz. _____________________________ -
Merhabalar,
ilk önce düzeltelim 13 mart maçka kampüsündeki sınav uçak kabiniçi bakım elemanı yani oradaki pozizyon eleman olarak gözükecektir, tekniker yetiştirme programı değildir , zaten görevlide bu konuyu izah etmişti bende girdim o sınava 2 hafta sonra açıklanacak demişlerdi hala beklemedeyim sonuç felan gelmedi._____________________________ -
O sınavı geçtim mülakata gittim kasımda olan alımlarda mülakattan sonra 3 ay bekledim neticesinde alınmadım orada torpil dönüyor gerisi fosss kardeş
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Edwin -
bana ve arkadaşıma pzartesi mesaj geldi,4nisan pazartesi benim 31mart arkadaşımın mülakati var,neye göre çağrıyolar bilmiyorum _____________________________ -
mülakat süreci bittimi hani kazananların hepsini çağırdılarmı acaba mülakata ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Up
banada mesaj geldi 14 nisada mülakata çağırıldım
mülakata giren arkadaşlar mülakat hakkında bilgi verebilirmi._____________________________ -
20nisana kadar mulakat varmis bu arada hergun 30kisi.
Arkadaslar konu hakkında detaylı bilgi sahibi oldunuz mu gelisme varmi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
Benzer içerikler
- pc kastıran site
- narkozluyken konuşmamak için ne yapmalı
- komi garson farkı
- 1 milyar tl ne kadar yer kaplar
- yalama vida nasıl sökülür
- havadan su üreten cihaz fiyatı
- black friday ne zaman 2026
- dünyanın en büyük vinci
- sodyum iyon batarya
- nokia lumia 1520
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt