Şimdi Ara

THY, haziranda yurt dışında hangi noktalara uçmayı planlıyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
178
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Türk Hava Yolları, haziran ayından itibaren Türkiye içindeki tüm noktalara, yurt dışında ise 23 noktaya uçmayı planlıyor.
    Son olarak uçuşlara başlama tarihini 28 Mayıs'a kadar eteleyen Türk Hava Yolları, uçuş yasakları sonrası için yol haritasını hazırladı. Hazırlanan yol haritasına göre THY, haziran itibariyle yurt içinde tüm noktalara, yurt dışında ise 23 noktaya uçmayı planlıyor. Şirketin haftalık yurt dışı uçuş frekansı ise 75 olarak öngörülüyor. Yasağın kalkmasının ardınan uçuşların kademeli olarak arttırılması ve ilk etapta uçuşların yüzde 60'ının gerçekleştirilmesi hedefleniyor.

    Haziranda 23, temmuzda 103, ağustosta 160 noktaya uçmayı planlıyor

    THY'nin yurt dışında uçuşlara başlatacağı ilk 23 nokta ise; Kanada-Toronto, Kazakistan-Almatı, Afganistan-Kabil, Japonya-Tokyo, Çin-Şanghay, Güney Kore-Seul, Singapur, Danimarka-Kopenhag, İsveç-Stockholm, Norveç Oslo, Almanya'da Frankfurt, Berlin, Düsseldorf ve Münih, Avusturya-Viyana, Hollanda-Amsterdam, Belçika-Brüksel, Beyaz Rusya-Minsk, Gürcistan-Tiflis, Lübnan-Beyrut, Kuveyt ve İsrail-Tel Aviv olarak belirlendi.

    Temmuz ayına gelindiğinde ise THY, 74 ülkeye 103 noktaya 572 frekansla, ağustos ayında ise 98 ülkede 160 noktaya 937 frekansla uçmayı hedefliyor.


    https://www.turizmguncel.com/haber/thy-haziranda-yurt-disinda-hangi-noktalara-ucmayi-planliyor







  • Thy böyle bir planlama yapmış ancak uçuş yapacağı ülkelerden onay gelebilir mi acaba?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ağustos ayında önce Bosnandaki arkadaşları ziyareti gidip ardından Karadağ, Kosova, Arnavutluk ve Makedonya'da gezmeyi planlıyorum. Makedonya - Türkiye, Arnavutluk - Türkiye uçak seferlerinde şu an için bir sorun var mı? Biletler satışta ama emin olamadım. Yakın zamanda bu ülkelere gidenler bilgi verirse sevinirim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Wakanda

    Ağustos ayında önce Bosnandaki arkadaşları ziyareti gidip ardından Karadağ, Kosova, Arnavutluk ve Makedonya'da gezmeyi planlıyorum. Makedonya - Türkiye, Arnavutluk - Türkiye uçak seferlerinde şu an için bir sorun var mı? Biletler satışta ama emin olamadım. Yakın zamanda bu ülkelere gidenler bilgi verirse sevinirim.
    Önce bir araştır bakalım bahsettiğin ülkeler Türkiye'ye sınırlarını açmış mı? Uçak bileti satışının başlaması kıstas değil. Uçuşlar iptal olur ve sen paranı geri almak için uğraşırsın. O ülkelerin büyükelçilik sayfalarına girerek öğrenebilirsin.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cleanton

    Önce bir araştır bakalım bahsettiğin ülkeler Türkiye'ye sınırlarını açmış mı? Uçak bileti satışının başlaması kıstas değil. Uçuşlar iptal olur ve sen paranı geri almak için uğraşırsın. O ülkelerin büyükelçilik sayfalarına girerek öğrenebilirsin.

    Alıntıları Göster
    Bosna 1 Haziran tarihinde açmış, Arnavutluk 15 Haziran tarihinde açmış, Karadağ 15 Haziran tarihinde açmış, Makedonya 1 Temmuz tarihinde açmış. Onlarda sorun yok ama karantina uygulamaları hakkında bilgi yok hocam. Örnek vereyim Karadağ 15 Haziran'da açmasına rağmen ilk gelenleri 14 günlük karantinaya alıyordu. Bu sebeple yakın zamanda bu ülkelere giden varsa onlardan bilgi rica etmiştim.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.