Şimdi Ara

THY fiyatlarında ilginç değişiklik ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
178
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Uçuşlarda fiyat her an değişir ama bu farklı bir durum.

Ocak ayında mayıs ayı içi İST-ABD uçuşlarına bakıyordum ve 40-50bin TL civarındaydı.

Mart ayında yine mayıs ayı için baktığımda tüm tarihler 30-35 TL civarında olduğunu gördüm. Aktarma uçuşlarına baktım aynı değişiklik te yok.

Bu başka hiç bir havayollarında görmediğim bir durum normalde erken alınca ucuz olur uçuşa yaklaştıkça pahalanır ve son 1 hafta filan kala yer kalırsa bazı uçuşlar ucuzlayabilir

Bu böyle bir durum değil, fiyatları normalden çok çok daha pahalı yapıyorlar ve sonra normale çekiyorlar. önce alan kazıklanmış oluyor yani

Bilet almadım pahalı olduğu içi bu politikayla müşteri de kaybediyorlar mantıklı da değil, nedir bu ddurum bilgisi veya fikri olan var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tmrtmr -- 20 Nisan 2025; 18:24:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Evet uçak biletlerin de niyeyse böyle bir değişik mevzu var.

Ben de dediğiniz gibi erken davranıp, neredeyse 2 ay önce gidiş - dönüş beraber bileti 6100₺ küsüre aldım;

Şimdi aynı tarihler de, aynı bileti almaya kalksak neredeyse 2 katı fazla fiyat gözüküyor;

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Birazdan thy ile seyahatleri gereği hemhal olan kıllı üye gelir diyecem emme sırf ben buraya bunu yazdığım için gelmesiyle gitmesi bir olacak, yazacağını da yazamayacak...THY fiyatlarında ilginç değişiklik ? 

• Yokizm kullanıcısına yanıt

Sizinkinde durum normal daha önce ucuz olur yaklaştıkça pahalı olur.

Benim dediğimde öncexen pahalı sonda ucuz oluyor ve tüm tarihler için. Bu görülmemiş ve haksız bir durum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tmrtmr -- 20 Nisan 2025; 20:28:26 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunlarda otel gibi galiba. Boş yer az varsa 3 liraysa fiyat kafana göre 10 lira yapıyosun, boş yer çoksa fiyat 3 liraysa 2 liraya indiriyosun. Bana öyle geldi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.