Şimdi Ara

Thrustmaster alabileğim Türkiyede biyer varmı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
624
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba Arkadaşlar Türkiye Garantili Thrustmaster ekipman almak istiyorum fakat muhattap bulamıyorum

    nano katolog diye bir firma var ama , çok şikayet ve paranı alıp ürünleri göndermiyormuş öyle şikayetler duydum o yüzden

    güvenebileceğim satıcı bulamadım yardımcı olabilir misiniz ? Thrustmaster alabileğim Türkiyede biyer varmı







  • ben amazon.de den 3 pedallı t3oo rs yi 889 tl ye almiştim.şimdi 3000 tl lerde. size tavsiyem amazon.de dyi takip edin.yada sahibinden.com da 1800 2000 tl ye 2. el satiliyor onlara bakın.
  • Teşekkür ederim tavsiye için Gelbura diye bir site buldum galiba thrustmaster Türkiye distribitöymüş t300 rs gt aldım 1 günde geldi kargo, faturalı ve garantili veriyorlar. Thrustmaster mail attım doğruladılar gelbura ile anlaşmışlar galiba şu an memnunum özellikle Türkiye garantili olması hoşuma gitti. Amazon dan alan bir arkadaşım vardı ürün arıza verdi elinde patladı o açıdan pek sıcak bakmıyorum yurt dışından almaya .
  • Tüm elektronik ve teknolojik ürünlerin Türkiye servis garantisi olmadan alınmamasını öneririm, Özellikle 2 yıldan sonra bozulursa ne olacak Türkiye de bu işin garantisini veren firma ücret karşılığı yapabilir ama ürün ondan alınmadıysa kabul etmeyebilir. Bu tarz ürünlerde de garanti ve servis çok önemlidir Türkiye de bu işi servisiyle yapan firmalardan tercih etmeniz ileride paranızın boşa gitmemesi için çok önemlidir.
  • Özelden attım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.