Şimdi Ara

Thresh Tanrılarından Görüş Bekliyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
407
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Thresh rehberim nasıl olmuş. Eksikleri ve güzel yönlerini yazarsanız sevinirim.



  • Günateşi ve Mobilite botu ikilisi şuna benziyor; Üçlü kuvvet ve Buzdoğanın bir arada alınması... Videonun arkasına koyduğun müziğin sesi aşırı fazla ve oldukça hızlı konuşuyorsun biraz yavaşlatman gerek.
  • Birazdan altından , plattan çıkamayan tireş tanrıları gelir
  • Irelia Sucks kullanıcısına yanıt
    teşekkürler
  • .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ao Sol kullanıcısına yanıt
    Etiketin için teşekkür ederim hocam ,

    Konuya gelecek olursak öncelikle alternatif rün sayfası vereyim ; (MS candır , genelde ad yerine ms tercihimle oynarım .)

    Thresh Tanrılarından Görüş Bekliyorum


    Sonrasında ise gördüğüm farklılıkları dile getireyim , skill sıralamanda bana göre bir yanlışlık var ( madlife e fulluyor diyenler görmeden önerimi yapıp kaçmayı planlıyorum )

    google'a "threshe ilk hangi skill fullenir" yazarsan , şu konu çıkar ;https://forum.donanimhaber.com/thresh-e-ilk-hangi-skill-fullenir--106081704 ve oradaki 2015 tarihli yorumumu tekrarlarım.

    "Q fullenir cdr kasılır %40 cd ile 7 saniyeye düşer. Çekersin 3 saniye oradan düşer. Sonra bir daha çekersin , sonra bir daha çekersin , sonra bir daha çekersin. Sonra e fullenir kaçanı tutarsın , sonra bir daha tutarsın , sonra bir daha tutarsın. Eskiden olsa 2. sıraya belki w yi koyabilirdik. Çünkü tüm takıma veriyordu artık 1 kişiye veriyor boşuna w fullemeyin yani."

    fakat bir güncelleme de belirtmek isterim , benim de sıralamam değişebiliyor . metanın assassin mantığında olması q dan sonra w fullenebilecek durumlar oluşmasına olanak sağladı. oyundaki gidişata göre bunu şekillendirebilirsiniz.

    item setlerine gelirsek , dağın suretini özellikle şu metada göz ardı etmek mantıklı gelmiyor. profesyonel oyuncuların item setlerine de bakıp düşüncemin doğrulandığını gözlemleyebilirsiniz. günateşi ve gezgin çizmesini aynı anda önermeniz bu videonun yapmış olmak için yapılmış olduğunu düşündürdü.

    karşınızda morgana varsa durumuna gelelim , koridorda geri düşmediyseniz ve yeterli damage çıkacağına inanıyorsanız q yu yolluyoruz ( q maxlıyoruz kalkanı kıracağı seviyeye geliyor.) arkamıza w bırakıp q ya tekrar basıyoruz , e ile kendimize doğru alıyoruz r ile kaçışı engelliyoruz ( zamanı tutturun ki flash ihtimali düşsün , slowdan sonra flash olsa da kaçış zor.) tabi bu süreçte oto atakları unutmayın . tabi denediğiniz ilk zamanlar bunu yaptığınıza pişman olacaksınız ^^ bu da tecrübe gerektiriyor ne zaman yapılır ne zaman yapılmaz tahmin edebilmek için.

    kabiliyet heyula ve kaya akdi olabilir haklısınız.


    klasik kombolar var , flash q w q veya q flash w q gibi zaten videoda bir kısmı gözüküyor. eğer karşıda flash veya dash skillerinden birisi açıksa hookları tahmini olarak kaçabileceği yerlere atarsanız başarı oranınız artar. tabi her zaman aynı şeyi denerseniz adam s ye basıp bekler veya üzerinize koşar , en savunmasız anımız da budur. harcarlar

    şimdilik aklıma gelenler bunlar , videoyu beğenmedim , ama ortada emek var sonuçta , eline sağlık.




  • Bence desteklerde klasik tank eşyaları yerine destek eşyaları alınmalı.Destek eşyaları çok slot efficient olmasalar da cost efficient.Destekler de çoğu zaman 6 eşya olamadıkları için destek eşyaları daha fazla işe yarıyor.
  • batublood kullanıcısına yanıt
    Ilk q fullemenin hic bir mantigi yok.



    %40 cdr yapana kadar en iyi ihtimal ile dakika 25 30 arasi oluyor.



    Lane de Thresh bir kere ceker o kili aldirir. 2. Ye cogunlukla firsat olmaz.



    3 e sonra q fullemeniz en verimli olacak secenektir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Painkiller. kullanıcısına yanıt
    hocam hiç bir mantığı yoksa sen kullanmazsın sezon 3 den beri thresh oynuyorum , 4 senedir oynadığım ve yüzlerce dereceli maç oynadığım şampiyonda sanki hiç bilmiyormuşum gibi konuşulması hoş olmuyor. sezon 5 eu west diamond 2 bitirdim , thresh de lolskill listesine göre dünyada 62. sıradaydım. bu oyunda sabit bir şeye bağlı kalacaksın diye bir durum yok. herkes aklına yatanı oynasın , aklına yatan buildi yapsın , zaten oyun o zaman gelişir.
  • batublood kullanıcısına yanıt
    Hocam Thunderlord + Ancient Coin hakkında ne düşünüyorsunuz? Ben öyle tercih ediyordum geçen patch'e kadar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • batublood kullanıcısına yanıt
    cevabın için teşekkür ederim ama videoyu beğenmemene üzüldüm günateşi sadece takımdan ümit kestiğiniz ve hasar vermek istediğiniz zamanlarda alınmalı bence,son build zaten taşımaya çalıştığınız zaman kasılmalı ve taşıma yolu da minyon kontrolü(günateşi ve zzrot ile) ama bunu ayrıyeten belirtmedim yoksa benzer şeylerle video çok uzun olabilirdi.ayakkabı önerim kesinlikle gezgin çizmesi fakat gün ateşi sadece bir durumda önerdim ona rağmen ikisi bir arada çok da problem yaratmaz,eğer isterseniz orman kampları ya da minyonlara fazla yaklaşmazsınız, ayakkabının pasifini bozmazsınız. prediction kısmından özellikle bahsetmedim ve o kliplerden uzak durmaya çalıştım çünkü olayın çoğu şans, onun yerine daha akıllı playz olan klipleri kullandım. q vs e max konusuna gelince, bence e daha kullanışlı ve onu daha fazla kullanmak daha önemli gibime geliyor. dağın sureti yerine ekinoks alma sebebi ise belirttiğim gibi bir itemlik yer açması sadece.

    tekrar çok teşekkür ederim, konu okuyanlar için daha faydalı oldu



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lugati Oyun YouTube -- 15 Mart 2017; 20:22:2 >




  • Paul Scholes kullanıcısına yanıt
    uzaktan kolayca thunderlordu proc edebilseydin (zyra gibi) o zaman güzel olurdu. treshteki tanklık ihtiyacı için heyula ya da kayadoğan pakdı şart gibi bir şey zaten. ancient coini hız veren iteme tamamladığında görkemli zafer gibi bir etki yaratıyor onu iyi kullanabiliyorsan bence çok sıkıntı olmaz ama dağın sureti ve ekinoks genel olarak ondan iyi itemler diye düşünüyorum.

    belki bana sormadın ama olsun
  • Paul Scholes kullanıcısına yanıt
    redditte görmüştüm ancient coin muhabbetini , bir dönem bende denedim ama şuanda hasar tutmak gerekiyor biraz da . meta burst üzerine o burstte patladıktan sonra pek de önemi kalmıyor diğerlerinin ^^
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Lugati Oyun YouTube

    uzaktan kolayca thunderlordu proc edebilseydin (zyra gibi) o zaman güzel olurdu. treshteki tanklık ihtiyacı için heyula ya da kayadoğan pakdı şart gibi bir şey zaten. ancient coini hız veren iteme tamamladığında görkemli zafer gibi bir etki yaratıyor onu iyi kullanabiliyorsan bence çok sıkıntı olmaz ama dağın sureti ve ekinoks genel olarak ondan iyi itemler diye düşünüyorum.

    belki bana sormadın ama olsun

    Ya asıl olay cdr aslında. Ortadaki ağaçta da diğer keystonelara nazaran thunderlord biraz daha mantıklı kaçıyor. O şekilde oyuna başlayınca da %10 cdr ile oyuna başlayıp, kefaretin %10 cdr veren alt itemı, ancient coinin 500lük üst itemı vs. ile çok hızlı cdr tamamlayabiliyorsun.



    Epey zevkli oluyor aslında o stil, BunnyFuFuu sanırım solo q'da bu tarzı epey kullanıyor ama dediğim gibi 7.5'te henüz oynamadım, yeni keystone eminim tradeler için epey avantajlı duruyordur.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Paul Scholes -- 16 Mart 2017; 0:10:15 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Benim görüşüme göre

    Thresh - Morgana

    Thresh - Janna

    Morgana - Janna


    koridor takaslarında;


    Kim agresif oynarsa zararlı, kim defansif oynarsa karlı çıkar.

    Engage'e disengage ile karşılık verebiliyorsan muhtemelen karlı çıkıyorsun. Yukarıdaki 3 şampiyon da bu konuda başarılı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.