Şimdi Ara

Thresh rünlere düz can mı seviye başına can mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
315
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  Thresh rünlere düz can mı seviye başına can mı?


    Büyükler zırh
    kırmızılar AD
    sarılar zırh
    maviler büyü direnci

    sarıları cana çevirmek istiyorum fakat +8can mı alıyım yoksa seviye başına can mı alıyım karar vermedim. Sizce hangisini almak daha mantıklı olur?



  • Aslında sup rünlerinde mavileri seviye başına mr yapmak daha mantıklı, yani en az 10 levele kadar sağlam bir büyük hasarı ile karşılaşmıyoruz, ve late gane için daha iyi oluyor. Ama aksine erken oyunda düz can daha mantıklı fazladan tanklayacağın 1 aa fırst blood ve belki de oyunu kazandırabilir
  • Sv başı latede ölümsüzlük.
  •  Thresh rünlere düz can mı seviye başına can mı?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SendqrenS -- 9 Temmuz 2015; 2:09:39 >
  • Bende +8 var ama seviye başı alsaydım keşke diyorum
  • 500e yakın Thresh oyunum var ve late game için seviye başı dizmene gerek yok zaten çıktığın doğru itemlelrle late gamede 2.5-3k canın olabiliyor.O yüzden Early gamede' ki özellikle 2-6level arasında koridorda gireceğiniz takaslada düz can rünü daha çok işine yarayacaktır.Thresh olan bi koridorda thresh kesinlikle koridoru kaybetmez

    Dip not:Tutuştur gir rakipten önce 2 level ol ve direk e q tutuştur ile first blood al.(Adc yi maç başı uyar ilk 2dalgayı hızlı temizle 2olur olmaz giricem de)

    Eğer low elodaysan bunu yaptığın zaman rakip bot artık korkak oynamaya baslar.yada çok daha agresif oynar ki bu senin kârın olur :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: NeoxHY

    500e yakın Thresh oyunum var ve late game için seviye başı dizmene gerek yok zaten çıktığın doğru itemlelrle late gamede 2.5-3k canın olabiliyor.O yüzden Early gamede' ki özellikle 2-6level arasında koridorda gireceğiniz takaslada düz can rünü daha çok işine yarayacaktır.Thresh olan bi koridorda thresh kesinlikle koridoru kaybetmez

    Dip not:Tutuştur gir rakipten önce 2 level ol ve direk e q tutuştur ile first blood al.(Adc yi maç başı uyar ilk 2dalgayı hızlı temizle 2olur olmaz giricem de)

    Eğer low elodaysan bunu yaptığın zaman rakip bot artık korkak oynamaya baslar.yada çok daha agresif oynar ki bu senin kârın olur :)

    Nickim HackOrLuck oyunlarima bakarsaniz cogunda ignite ile girmisim. Zaten cogu zaman arkadaslarla giriyoruz ve tanidik oluyo. Skypede falan aynen oyle diyorum. Ilk dalgalari ittir erken 2 olalim e q ignite adam oluyor zaten. Ligimde silver 3 ama ranked girmiyorum. Girdigim zamanda şanssiz bir sekilde yeniliyorum ya. Ornek verirsem ilk dakikalarda karsi adcnin 10 canla kacmasi yada biz tam atarlandigimizda karsi ormancinin gank gelmesi gibi :D.

    Her zaman ki gibi kararsiz kaldim ya. Dediginizde dogru aslinda item diziyorum latede 3k cana kadar ciktigim olabiliyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Candance -- 9 Temmuz 2015; 11:37:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Arkadaşım eğer Thresh ile iş yapabiliyorsan ve 2 rün sayfanı da Thresh'e ayıracaksan ikisini de yapmanı öneririm. Çünkü rünlerde takımının seçtiği şampiyonlar çok önemli. Takımın oyunu late gameye taşıyacak bir takımsa seviye başına almanı önererim. Ancak baktın oyun early de bitecek o zaman düz canı çek ölmessin öldürtmezsin.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Lgcrea

    Arkadaşım eğer Thresh ile iş yapabiliyorsan ve 2 rün sayfanı da Thresh'e ayıracaksan ikisini de yapmanı öneririm. Çünkü rünlerde takımının seçtiği şampiyonlar çok önemli. Takımın oyunu late gameye taşıyacak bir takımsa seviye başına almanı önererim. Ancak baktın oyun early de bitecek o zaman düz canı çek ölmessin öldürtmezsin.

    Yok hocam ap ad thresh runu dizdim. Zaten %90 thresh oynuyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lgcrea kullanıcısına yanıt
    Senin için doğru gözükebilir ama bence yanlış zaten thresh oyun sonu kolay ölmez öyle 4-5 kişiden focus yemesse. ki rakip threse focus yapıyosa zaten maçı kazanmışsın demektir.O yüzden seviye başı çok gereksiz hiçbi high elodada öyle kolay göremessin kesinlikle saçma olur.Thresh için earlyde hayatta kalmak çok daha önemli
  • NeoxHY kullanıcısına yanıt
    Thresh'i Çok kullandığımı söyleyemem ancak bu bana doğru bir seçim gibi görünüyor. Yanlış anlama sana bir şey demiyorum. Ama bu söylediklerini bir yere yazdım kullanırım
  • Direk 30 zırhla giriyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • saldırı gücü ne alaka :^S
  • flat diz dostum per level etki etmez...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.