Şimdi Ara

THQ: PS3'ün Potansiyel gücü ileride Xbox360'dan daha iyi grafik vermesini sağlayacak !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
123
Cevap
0
Favori
3.780
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Ben demiyorum THQ firması diyor ! Kısaca özetlemek gerekirse ...

    -)Sony piyasanın en güçlü konsolu bizimkisi derken bunu kastetmiş olmalı ...
    -) "Çok güçlü bir sistem keşf ettik"...
    -) SPU'lar sayesinde fizik ve animasyon kalitesinde artış kaydedildi...
    -)Tabiki de firmalar çok komplike (Karmaşık) bir yapıyla karşı karşıyalar ama piknik yapmaya gelmediler...

    Biraz düşününce adamların sallamadıkları ortaya çıkıyor zaten ==> ( Motorstorm , Uncharted , GT5 ) ve sıradakiler !


     THQ: PS3'ün Potansiyel gücü ileride Xbox360'dan daha iyi grafik vermesini sağlayacak !


     THQ: PS3'ün Potansiyel gücü ileride Xbox360'dan daha iyi grafik vermesini sağlayacak !





    Düşünün daha ilk yılında bu kadar çıktı


    Red Faction: Guerilla oyunlarından bir SS

    LINK : http://www.psxextreme.com/images/common/News/redfactiong_01.jpg.html



    quote:

    THQ: PS3 Could Potentially Have Superior Graphics To Xbox 360

    Red Faction: Guerilla

    Ever since the launch of the PlayStation 3, Sony has been heralding it as the most powerful console available, although Microsoft would claim the Xbox 360 was equivalent in terms of potential. These days, though, it seems more and more developers are starting to uncover aspects of the PS3 that could be shifting the balance of power in favor of Sony. Take THQ's Jeff Carroll, for example.

    In speaking to Videogamer.com at THQ's Gamers Day event in San Francisco this past week, Carroll said the PS3 has the potential to "achieve better graphics than the Xbox 360." Carroll is the associate producer of the upcoming Red Faction: Guerilla, and he believes that once devs decide to dig further into the PS3, they will "find a very powerful system underneath." If you're not aware of the premise in his game, we must inform you that THQ is changing the standard first-person format to a a third-person format for this new RF installment. It will enjoy a simultaneous release on the PS3, Xbox 360 and PC during THQ's fiscal year 2009, and we're certainly looking forward to it. When prompted, Carroll said they feel as if they're "doing rather well with the PS3."

    "We have been getting the physics system, the Havok system and our own proprietary destruction system running on the SPUs, as well as our animations. We're seeing quite a decent speed improvement now that we've effectively got that running on the SPUs instead of the CPUs."

    Of course, it was no secret that many developers were having serious trouble getting accustomed to the more complex hardware in the PS3. Obviously, it was no picnic early on for Carroll's team, either, but once they got into it, everything apparently started to gel. He said they "felt a tremendous pressure right at the beginning to learn as much as they could about the PS3," and they just had to expend more effort. In the end, when asked if he thought we'd see better graphics on the PS3 than on the Xbox 360, Carroll said-

    "I think potentially you will. I think early on people are going to be struggling to figure out exactly how to make the PS3 work. But I think once they do they will see it's a very powerful system underneath."




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Go_Create -- 9 Nisan 2008; 1:33:51 >







  • bunu inkar eden zaten yok ....ps3 elbetteki sistem olarak xbox 360 dan ustun ...firmalarda tanımadıgı sistem yuzunden oyun kodlamakta zorlanıyorlar e haliyle bazı oyunlarda da optimizasyon hatası oluyor...o yuzden ps3 bence 2009-2010 arasında tam verim alınacaktır...
  • verim alınasıya modası geçecek aletin. en son 1 sene önce bakıyodum bu forumlara hala aynı yerde sayıyo ps3. Ne düzgün bi exclusive oyunu çıkmış. Nede kırmayı becerebilmişler . Bidahaki seneye görüşmek üzere esen kalın..
  • quote:

    Orjinalden alıntı: BFCYBORG

    verim alınasıya modası geçecek aletin. en son 1 sene önce bakıyodum bu forumlara hala aynı yerde sayıyo ps3. Ne düzgün bi exclusive oyunu çıkmış. Nede kırmayı becerebilmişler . Bidahaki seneye görüşmek üzere esen kalın..



    aaa şimdi ayıp ettin dostum.''Doğru düzgün exclusive oyunu çıkmadı'' diyorsun da.

    Uncharted,gt5p bunlar ne?

    hadi 2,3 tane çıktı az exclusive oyunu var dersen tamam katılabilirim ama,düzgün bir oyunu çıkmadı diyorsun



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoldPunch -- 9 Nisan 2008; 1:06:52 >




  • quote:

    Orjinalden alıntı: BFCYBORG

    verim alınasıya modası geçecek aletin. en son 1 sene önce bakıyodum bu forumlara hala aynı yerde sayıyo ps3. Ne düzgün bi exclusive oyunu çıkmış. Nede kırmayı becerebilmişler . Bidahaki seneye görüşmek üzere esen kalın..


    Aynen katılıyorum. PS3 daha kendini gösteremedi vallahi komedi durum. Haydin Sony haydin PS3 bombaları patlatın artık...




  • @KAKÁ her seferinde elindeki oyun sayısını belirtmene gerek yok.Bu tip kriterler oyunları orjinal alanlara göre yapılıyor.Xbox 360da kopya oyun oynarsan tabiki ps3de 3-4 tane oyundan fazlası yok dersin.Sebebi çok açık,elindeki oyunları tutup ps3de bir daha almayacağına göre geriye sadece exclusive oyunlar kalır.Elinde ps3 olan birisinin oynayabileceği dolu oyun var.Her defasında kopyanın kendinize faydasından bahsetmenin manası yok.O tarz faydayı herkes kendisine saklasın.
  • Bu tarz başlıkları kısa sürede konsol savaşına çevirmekten de vazgeçmeye başlasanız iyi ederseniz. Biz sıkıldık böyle başlıkları kilitlemekten ama siz tartışmaktan bıkmadınız
  • ps3 gerçek gücüne kavuşuncaya kadar kim öle kim kala
  • PS3 bi sağlam oyunlarını arttırsın grafiklerde coşsun frame sorunları kalksın.

    O zamana kadar Xbox da ulaşacağız zevkin doruğuna.

    Kasmayın bu kadar.

    Ya da kasın banane
  • ne makineymiş şu xbox..acaba Türkiye kadar bu kadar fanı varmı adam yerine koyup geitrmiyorlar resmi olarak buraya siz savunun..
  • yine olmamış :D bak şöyle yap.
    quote:

    Orjinalden alıntı: K.i.T.S


    quote:

    Orjinalden alıntı: serhanuygur

    sago 30 satır imza yapmışsın emek te vermişsin :) silinmeden düzelt bence 7 satır 1 font u ile :)

    MS önce Cell gibi bi işlemci koysunda konsoluna sonra aynı jenerasyona gelir.



    tamam dostum dikkate aldım uyarını thanks..



    Playstation3®60GB PAL
    Samsung 226BW
    SONY®MDR-DS1000-S Virtual 5.1 HEADPHONESSeagate Freeagent 500GB
    Logitech G15 & G5Burnout:ParadiseAssassin's CreedHeavenly SwordThe Eye Of JudgementFIFA08MGS1-MGS3:Snake Eater-MGS3 Subsistence
    MGS4 WAITING12/06 2008
    sagorap OUT-K.i.T.S iN
    Episode1: inter 1-0 sevilla 3-2 chelsea 0-2... To be continued FENERBAHCE


    bu kadar yazı 7 satır, bunu 1 fontu ile yazmalısın artık sağa mı solamı çekersin o senin bileceğin iş :D




  • PS3 'den memnunum valla ben.

    Düzgün exc. oyun yok diyenler bir Uncharted oynasınlar da şöyle kendilerine gelsinler
  • biraz sayılarla baslıyalım

    ps3 un fiyatı ne? en ucuz u 400 dolar/euro en pahalısı 500 dolar/euro

    geçen sene 600 dolar/euro fiyatla satılmasına ragmen en cok satan 2. konsol oldu..1. ise 250 dolar/euro a satılan wii ..2008 in basından beride japonya haric her herde wii kadar satıyor..ps3 un japonyada wii i gecicegi zamanlarda yakındır..mgs4 ile baslıyacak lbp,wks,gt5,ff13 ile devam edicek..ff13 ten sonra square kazandıgı paralarla ps3 e j-rpg yapmaya baslar j-rpg lerde ps3 u ucurur..sonuc olarak ps3 un su halinden bile memnun milyonlarca kisi ve bu sayılar PS i PS yapan oyunlar cıkmadan olusan sayılardır..

    ayrıca bir oyun gelistiricisinin ps3 daha guclu demesine gerek yok artık..bunu herkes biliyor zaten..en dusuk puan alan ps3 exc oyununun bile grafikleri aynı zamanda cıkan oyunların cok ustundeydi..uncharted en iyi grafikli konsol oyunudur..gt5-p i soylemeye bile gerek yok..kojima nın ben mgs4 de grafik le ugrasmadım demesine ragmen mgs4 un grafikleri de ortada..xbot abilerimizin bizim ng2 imiz var diye kendilerini avuttugu oyunun grafikleri 1 yıl once cıkan ngs ile aynı Heavenly sword dan kotu..geow 2 dedikleri oyun 40 yıllık ue3 un biraz gelistirilmisi olarak piyasaya cıkıcak..(5vs5 multiplayer kesinlesti yine 5 saat lik oyun yaparlarsa cok guzel bir expansion pack olur)

    PS ile 2004 ten sonra tanısanlara gecmisini bilmeyenlere PS nin ne oldugunu ogreticek halimiz yok onların kaybıdır..bir alet nasıl gelmis gecmis en iyi konsol oluyor 8. yılındaki alet nasıl hala 100binlerce satıyor bunlar ogretilmez..ps3 te ps1 ve ps2 nin yolundan ilerliyor..herseyin zamanı var..ps ile 2003-4 de tanısanlar bekleme olayına denk gelmedi ama ben geldim..bekledigim en sevdigim oyunların hepsi ps3 te ve ne zaman gelicekleride umrumda degil sonuc olarak gelicek..

    biraz kopya oyun olayına girilmis ona da deginelim ms normal yollardan pazar payını gelistiremiyeceginden kopya oyuna destek veriyor..bu cok normal.. 2. ayında kırılması bunun en buyuk kanıtıdır..ama sonucta 2 tarafta birsey kazanmıyor..MS pazar payını arttırmak icin kopya oyuna destek verdi kırılmayan daha pahalı konsoldan daha az sattı..2. asamada kopya oyunum var diye sevinenler 10-15 cop oyunu bitirdikleri icin kendilerini sanslı sanıyor..su an oynanıcak 3-4 oyun var..bunlardan 1 i cod4 digeri gt5-p bu ay gta4 de cıkıyor onu da alıp bitirdikten sonra burdaki cogu kisi online oynayacak haziran da mgs4 var eylul lbp vs vs..geri kalan cop oyunlar sizde kalabilir..ps3 u olan hic kimsenin ah su dark sector u oynamayadım satıcam bu ps3 u dedigini sanmıyorum..




  • Valla şu ps3 ü nasıl eleştiriyorsunuz anlamıyorum.PS2 yi hatırlayın,veya ps2 yi aldığınızda yanında verilen demo cd sini takın ordaki demoları oynayın bi,grafikler hiçde ps2 ye yakışır bir düzeyde değildi,gittikçe grafiklerde güzelleşti.Şimdi ps3 çıkalı ortalama 1 yıl oluyor ve 1 yıl içinde Gran Turismo 5 Prologue gibi gerçek hayat ile oyun grafiğini karşılaştırılan oyun çıktı.

    Diyecek söz bulamıyorum...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoldPunch -- 9 Nisan 2008; 21:09:29 >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: BFCYBORG

    Ya ps3 deyince adamın aklınca ilk tekken6-gta4-gow3-mgs4 falan fişman gibi oyunlar geliyo. gt5 tam sürüm çıkmamış sanırsam. Daha prologue version kısıtlı bişeydi o sanırım. Daha her kesme hitap edecek oyunlarını bitürlü çıkartamadı. Bu aleti çıkar çıkmaz alanlar şimdi ne sövüyodur ha . Neyse en son bi oğuz faciası vardı bu forumun. Hala geziyomu ortalarda o adam ?





    hiç sövmüyorum aksine iyiki almışım slim modeli çıkınca ondan da alacağım.




  • quote:

    Orjinalden alıntı: GoldPunch

    Valla şu ps3 ü nasıl eleştiriyorsunuz anlamıyorum.PS2 yi hatırlayın,veya ps2 yi aldığınızda yanında verilen demo cd sini takın ordaki demoları oynayın bi,grafikler hiçde ps2 ye yakışır bir düzeyde değildi,gittikçe grafiklerde güzelleşti.Şimdi ps3 çıkalı ortalama 1 yıl oluyor ve 1 yıl içinde Gran Turismo 5 Prologue gibi gerçek hayat ile oyun grafiğini karşılaştırılan oyun çıktı.

    Diyecek söz bulamıyorum...

    +1000000
  • quote:

    Orjinalden alıntı: hknf8


    quote:

    Orjinalden alıntı: BFCYBORG

    Ya ps3 deyince adamın aklınca ilk tekken6-gta4-gow3-mgs4 falan fişman gibi oyunlar geliyo. gt5 tam sürüm çıkmamış sanırsam. Daha prologue version kısıtlı bişeydi o sanırım. Daha her kesme hitap edecek oyunlarını bitürlü çıkartamadı. Bu aleti çıkar çıkmaz alanlar şimdi ne sövüyodur ha . Neyse en son bi oğuz faciası vardı bu forumun. Hala geziyomu ortalarda o adam ?





    hiç sövmüyorum aksine iyiki almışım slim modeli çıkınca ondan da alacağım.



    Bir de LCD çak Hakan...




  • hala devam mı ediyor ya bu tartışma.....yalnız bir noktayı hep es geçiyorsunuz..o da online alt yapı...live sayesinde X360 her zaman bir adım önde olacaktır bunu da buraya yazalım...online online online....gelecek online....yakın gelecekte her şey online olacak bunu her yerden duyuyorsunuzdur...artık hafıza depolarımız bile sanal olacak...ve microsoft un bir yazılım firması olduğunu düşünerek her zaman sony nin önünde olacağını düşünüyorum....
  • microsoft yazılım konusundaki öncülüğü kadar donanımla da alakalı olsaydı bu Playstation3 'ten 1 gömlek asagıda bi donanıma ve parca kalitesine sahip olmazdı bunuda unutmamak lazım... elindeki anahtar saglam olmadıkca online kapısını acmak mümkün olmaz...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K.i.T.S -- 10 Nisan 2008; 0:57:14 >
  • Olay RAM darboğazıdır.Madem PS3 sonra çıktı yapaydı ya 1-2gb ram şu aleti.
    Bence 2sininde birbirinden farkı yok.Ne o güçlü ne de diğeri.Zaten emin olun Sony ps3'ün gücünü oyun firmaları %80-90 civarında kullanmaya başlasın PS4 ü çıkarır.Ps2 ninde başına aynı şey gelmiştir , bu firma sony dir, klasikleşmiştir bu tür hareketleriyle.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.