Şimdi Ara

Thodex davası resmen başladı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
1
Favori
1.478
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • denn.zent D kullanıcısına yanıt

    Dünyaca ünlü bilinen, tanınan firmalar varken kim olduğu ne olduğu belli olmayan, bir nevi merdiven altı borsalar üzerinden yatırım yapmak ne kadar doğru peki? Hiç kripto işine girmedim ama girecek olsam hangi kriptoya yatırım yapayım demeden önce hangi borsa üzerinden yatırım yapayım derim. Döviz, altın, arsa demişsin, döviz alırken resmi döviz bürosundan mı alırsın yoksa merdiven altı seyyar bir adamdan mı alırsın? arsa alırken tapuya mı gidersin yoksa köylüden mi tapu almaya çalışırsın?


    Hele yazının ikinci kısmı tam bir facia, seviye yerlerde... başkasının aklı ermemiş ama aklı erenler para kaptırmış...

  • elturco78 E kullanıcısına yanıt

    Hadi, hadi... Önce okumayı öğren, okuduğunu anlamayı öğren. Sen haber başlıklarına bakıp, haber içeriğini okumadan yorum yapan adamlardansın. Okula gidiyorsan önünde iki seçenek var. Ya bol bol kitap okuyup okumayı öğreneceksin yada okulu bırakıp bir sanat öğreneceksin. Benim tavsiyem ikincisini yapman. Sen okuyamazsın.


    Bu arada bilgin olsun, tecrübeli kişiler Türk borsası kullanmıyor zaten. Kullanmıyor derken tabi ki para göndermek veya para almak için Türk borsasının aracılığını kullanman şart. (Türkiye'de yaşıyorsan) Hem okuma bilmiyorsun, hem de anlamadığın konuda fikir yürütüyorsun. Artı Türk borsasına Ege'nin sakin denizi dersek senin söylediğin dünyaca ünlü borsa metrelerce dalganın vurduğu bir okyanus. Yüzmeyi ancak senin gibiler Ege dururken okyanusta öğrenmeye çalışır. Neyse hadi git evlilik programı izle. Bu işler seni aşar, senin kafan basmaz. Sen önce okumayı öğren.





  • Hani yakalanıyordu bu Faruk Fatih Özer, "an meselesiydi"?

  • Referans olacağınız 3 site


    https://web.trax.vip/#/register?code=881078654



    1s8w82ull2rg1pwj Referans kodum yeni açılan kripto para borsası 100.000 bitcoin dağıtıyor referans kodumu kullanmazsan 30 lira kazanamazsınız.



    Buyrun bu link:https://www.icrypex.com/tr/yeni-uyelik



    KARŞILIKLI REF OLUNUR


    https://www.minexpartner.com/Panel/Register?affiliate=gYcMkAhIZXdmDNir 10 usdt yatırıp 15 dolarla kazım yapıyorsunuz linkten üye olun site 5 dolar veriyor zaten





  • herif basmış gitmiş neyi yargılıyorsunuz??? şu an dünyanın başka bir köşesinde sefahat yaşıyordur.

  • Bu adamlar şimdi 40 bin yıl sonra elini kolunu sallayarak dışarı mı çıkacak yoksa ben mi yanlış anladım

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • denn.zent D kullanıcısına yanıt

    Maşallah her soru sorana, cevap verene seviyesiz seviyesiz cevaplar vermişsin buradan da senin kaliteni, kültür düzeyini öğreniyoruz... Aklınca da (pek olduğu söylenemez) hakaretler etmeye çalışmışsın ama daha da dibe batmışsın... Amaaan banane, git sen deniz derya gibi bildiğin yerlerde para batırmaya devam et. Neyse ben evlilik programı açayım da senin katılıp dans ettiğin bölümü izleyeyim.

    Thodex davası resmen başladı




  • elturco78 E kullanıcısına yanıt

    Okuma bilmeyen arkadaş, PA-RA BA-TIR-MA-DIM. Param bu borsada GİT-ME-Dİ. (Küsurat kalıyor, o da 3-5 TL'dir taş çatlasın) Okumayı bilmiyorsan niye yazıyorsun? Suç sende değil, seni ense köküne vura vura seni okutmayan devlette.


    Bir yerlere bir şeyler yazmak için illa mağdur olmak mı gerekiyor? Demek ki sen kimse için kılını dahi kıpırdatmıyorsun.


    Kripto paranın riski de, kazancı da yüksektir. Geçmişte mesela dünyanın en büyük borsası (Bugün Binance yerinde olanı düşün) battı. Yada çok büyük borsalar milletin parasını çaldırdı. (Hani yazmışsın ya, merdiven altı borsaya para yatıracığıma gider dünyaca ünlü borsaya yatırırım diye. Şimdi sen yazdığını da unutursun. Bu da sana cevap olsun.) Bir de esnafmışsın, THODEX devletten izin alıp kurulmuş bir firma. Bu firmaya merdiven altı diyorsun ya. Hangi dövizciden döviz alıyorsun diye sormuşsun. En yakındakinden alıyorum. Atıyorum illa Kızılay'a gideyim. Orada kirası bilmem kaç bin dolar olan dükkanda bozdurayım diye bir derdim yok. Sen öyle şeylerden mi mutlu oluyorsun? Öyle bir yere gidince kendini mutlu mu hissediyorsun? Kendini önemli bir kişi gibi mi görüyorsun? Sana bir sır vereyim, kimsenin umurunda değilsin.


    Sen daha dükkan kapatmayı bilmiyorsun. Ondan sonra ağlıyorsun. Hiç hatayı kendinde aramıyorsun, devleti suçluyorsun. Yahu bilmiyorsan sor. Mesela elektriği kapatmaya gittin diyelim. Memura bir sor, ben bu dükkanı kapatıyorum de. Elektriği tamamen kapatacağım de. Yapmam gereken başka bir şey var mı diye sor. Eline verdikleri evrakları sakla. Hadi o zaman akıl edemedin, şimdi bir düşün ya. Ben nerede yanlış yaptım diye bir sor kendine, devlete suç atacağına. Bilmediğin konuda yorum yazacağına o zaman buraya bir konu açıp da sorsaydın ya. Ama yok, bizim ki sütten çıkmış ak kaşık. Suç mutlaka başkasındadır. Bizim peder de aynı senin gibi. Ne diyeyim, Allah ailene sabır versin.


    Bir not: Bizim binada dükkan var. En son dükkanı alan adam icralık olmuş. Galiba kaçıyormuş zaten. Neyse her ay bizim faturayı alırken buna da gelen tebligatı görürdüm. Elektriğinizi keseceğiz diye. Yani dükkanın elektriğini anladığım kadarıyla ev gibi hemen kesmiyorlar. Yok görevli rüşvet alıyormuş, herkes herkesi kendi gibi bilirmiş.





  • denn.zent D kullanıcısına yanıt

    Çok boş adam gördüm de sen zirvesisin be birader... Bir de cevap verebilmek için gidip dedektif gibi post post araştırma yapmışsın ki buradan da ne kadar boş olduğunu bir kere daha anlıyoruz. kripto paranın kazancı da zararı da yüksekse kaybedince gelip burada ağlamamak gerekiyor. Devletten izin alan firmaymış, o zaman bilinen bankalar varken devletten izni var diye çiftlikbanka da para kaptırmışsındır. Sağlık bakanlığı dururken tarım bakanlığı izinli çakma ilaçlara da para kaptırmışsındır, tvde reklamı dönüyor diye 10 kilo balı 99 liraya da almışsındır sen. Kendimi önemli biri gibi görmüyorum ama tüm dünya adına konuştuğuna göre sen kendini bayağı bayağı önemli görüyorsun.


    Araştırmışsın ama okuduğunu da anlama özürlü olduğun için anlatayım: Adam öldürmenin bile zaman aşımı süresi varken, hele günümüzde adam öldüren bile 3-5 yıl yatmazken bana en son 2-3 sene önce 2003 yılından borç çıkartmaya kalktı devlet. Araştırmalarında görememişsin ama aynısını 7-8 sene sonra Telekom da yapmıştı, iptal etmek ile kapatmak farklı şeyler diyerek beni kasıtlı olarak yanlış yönlendirip hattı bir süre dondurup o sürede de sabit fatura kesmiş, buna faiz işletmiş ve bunu da Allah'ın hikmeti olarak 7-8 sene sonra dışarıdan bir avukatlık firmasına verilince gökten inen vahiy ile adresimi bularak bildirdiler, telekom binasından çıkınca da direk elektrik idaresine gidip bakın telekomun sahtekarları böyle bir dolandırıcılık yaptılar, sizde de bir borç var mı diye sordum ve yok dediler ama aradan seneler geçince onlar da borç çıkarttı. Evin elektriğini birkaç günde kesiyorlar, dükkanınkini de hadi daha geç kessinler senin dediğin gibi, hadi bir ay sonra olsun, hadi 2 olsun, 3 olsun ama sence 14 ay mı sürer kesmeleri?

    Aileden zengin biri değildim, uzun yıllar çalışarak dişimden tırnağımdan arttırarak biriktirdiğim parayla 24 yaşında dükkan açtım, her şeyi de bilmiyordum, en büyük hatam da devlete güvenmek oldu, devlet vatandaşını dolandırmaz diye düşündüğüm için de bu olayları yaşadım.


    Çok şükür sendeki egonun milyonda biri yok bende o yüzden de kendimi hiç önemli zannetmiyorum ama sen herkesin adına konuşabildiğine göre kendini çok çok çok önemli sanıyorsun, yazık. Neyse Allah ailene sabır versin, böyle evlatla ömür geçmez, atsan atılmaz satsan satılmaz. Nede olsa evlat, eldivenle falan anca sevilir.





  • elturco78 E kullanıcısına yanıt

    Alacak hakkı süresi 10 yıldır, 9 yıl 3XX gün değil. 9 yıl 3XX'üncü gün alacaklı hakkında işlem başlatabilir. Elinde belge varsa mahkemeye ver. Hukukçu değilim ama hepsinin bir adı var. Sana kapatma kağıdı vermişlerse, sen de mahkemede diyeceksin ki mesela ben sordum "Elektriğim kapandı mı? Benim başka bir şey yapmam gerekiyor mu" görevli de bana dedi ki "hayır, başka bir şey yapmanıza gerek yok". Varsa elinde belge dolandırıcılıktan dava aç. Yoksa niye yok? Attıysan, niye attın? Millet salak mı belgeleri saklıyor? Zor bir şey değil, bir kutu veya çanta yapacaksın. Ha diyorsun ki bilmem kaç ay ödenmemiş, elektriği kapatmamışlar. Mahkeme bilir kişi atar. Atıyorum dükkanların ödenmemiş elektriği ortalama 2 ayda kapatılıyorsa firmaya der ki sadece iki ayın faturasını isteyebilirsiniz vs.


    Bu arada bilgin olsun Telekom, elektrik dağıtım vs.devletin değil. Özelleştirildi. Özel sektörde. Özel sektör demek şahıs demek. Devlet burada sen başvuru yaparsan devreye girecek. Sen adli veya idari makamlara başvurup da devlet senin arkanda durmazsa o zaman haklısın.


    Param gitmedi, para kaptırmadım diyorum hala aynı şeyi yazıp duruyorsun. İstersen bana ilk mesajı atmadan önceki mesajlarıma bak. (Sen benimle veya ben seninle yazışmadan önce) 5 mayısta bu konuda "İflas eden borsaya gelirsek. Ben de üyeydim ama param gitmedi." diye de yazmışım. Ne yapayım yani seni inandırmak için takla mı atayım, yemin mi edeyim? Hayat gerçekten zor, düşünüyorum senin yanında çalıştığımı. Sana ben ne anlatabilirim ki? Patronum olsan karşında böyle rahat da konuşamayacağım. Bak diyorum ki para kaptırmadım, param gitmedi. Şu kadar basit bir şeyi sana kaç mesajdır anlatamıyorum. Aslında dediğim gibi anlatmama bile gerek yok. Bana yazmadan yazılanları okusan zaten anlayacaksın.


    Arkadaş sana bir not: Sen istediğin kadar kripto para sektörünü bir çeşit çiflikbank olarak gör. Atıyorum 30 yaşındaysan bir 20-30 sene sonra burada üretilen teknoloji hayatını tamamen değiştirecek. En basiti (anlayacağın) kağıt/madeni para diye bir şey kalmayacak muhtemelen. Bak sana şöyle anlatayım. Prodüksiyon mu yapıyordun? Diyelim ki çok güzel bir fikrin var ama sermayen yok. Giriyorsun bir ağa (Mesela ETH) orada koin denen para çıkartıyorsun. Sosyal medyadan da benim şöyle bir fikrim var deyip fikrini anlatıyorsun. Ha ne oluyor? Topluluğu ikna edersen lazım olan para kaynağını buluyorsun. Dünyanın öbür ucunda projeni duyan başka bir meslektaşın kendi fikrini sunup projene katılmak istiyor...




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi denn.zent -- 12 Mayıs 2022; 0:51:51 >




  • denn.zent D kullanıcısına yanıt

    Çok haklısın...

  • Ulpro kullanıcısına yanıt
    bence af gelir hocam en fazla 20bin yıl sonra salıverirler ,Emine affı çıkar o zaman

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.