Şimdi Ara

Thief Level 16 ne yapmam lazım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
191
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar,

    Oyuna yeni başladım level 16 ya geldim alttaki resime gore nasıl bir silah kombinasyonu yapayım daha etkili olmak icin? Silah armor ne alabilirim? Altın için neler yapabilirim?

     Thief Level 16 ne yapmam lazım?



  • hocam bende yeni başladım 27 levelim map aça aça devam et bence.düşen itemleri salvage yapıp materyallerini sata sata 3 5 birşey kazanıyorum. görevleri yaparken eventlere de git yakında ki boss lara git güzel şeyler atıyor. dün black lion sandığını açtım 125 goldluk dagger skini attı böyle böyle eventlerle devam ediyorum ben. birde item için para harcama bence questler veya level up larda kendi veriyor zaten onlarla idare edebilirsin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar yeni başladığınız için çokda takılmayın ilk levellere. Şimdi yeni başlayanlar için en iyi gelişme yöntemi bir mapteki bütün noktaları görevleri Vistaları açmak. Bu ne demek misal mapi açtığınızda %30-40 gibi yazar görevleri noktaları açtıkça bunu %100 yapın öyle map değiştirin ki diğer mape geçerken daha yüksek levelli ve itemli geçmiş olursunuz ve rahat kasarsınız. Bİraz yavaş bir süreçtir bu ama inanın çok faydasını görürsünüz. Bazı noktaları yada Vistaları açmak biraz zor ve puzzle gibi yerlerden geçirir. Onlarada gw2cartographer.com dan bakabilirsiniz craft için ise gw2craft.net genel bilgiler içinde wiki.guildwars2.com yararlı sitelerdir. deniz.9451 eklerseniz yardımcı olmaya çalışırım.
  • Bende yeni sayılırım bilmediğim tonlarca şey var tek tavsiyem hangi ırktan oynuyorsan kastigin haritayı %100 yapmaya çalış internetde var haritayı nasıl gezmen gerektiği anlatılıyor eksiksiz 1 saat kadar sürede %100 yapabilirsin .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Dr. JhonSmith

    Bende yeni sayılırım bilmediğim tonlarca şey var tek tavsiyem hangi ırktan oynuyorsan kastigin haritayı %100 yapmaya çalış internetde var haritayı nasıl gezmen gerektiği anlatılıyor eksiksiz 1 saat kadar sürede %100 yapabilirsin .

    Devasa mapimi 1 saatte %100 yapıyosun gezerek? Zor değilmi?
  • Ben bir şey daha sorucam. Ne zamana kadar buldugum yada düşen silahlar ile devam ediyim ?
  • Sadece bulunduğun mapi %100 yapmak okadar ortalama sürüyor. tamamını yapmak çok daha uzun sürüyor bir kaç ayını alır tahminimce oyun sürene bağlı olarak. 80 e kadar düşen görevlerden gelen itemlerle kasmaya devam et sürekli maden ağaç ve ot topla çok lazım olucak es geçmemeye çalış. İleride çok para verirsin yoksa.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.